In de vlammetjes van het kaarslicht

Pijn en verdriet <– Naar deel 15 van het Spiegel verhaal

In de vlammetjes van het kaarslicht

Niet veel later rijd Meneer een parkeerplaats op. Hij opent de deur van de auto voor me. Ik hoor het grind knarsen onder mijn rode hakken. Ik pak Meneer Zijn hand vast en laat me leiden. Het is een klein stukje lopen voordat we het museum weer binnen lopen. Het museum met de prachtige, doch confronterende spiegelkamer. En ook al vind ik de spiegels met regelmaat nog doodeng, maakt het me toch ook weer blij hier te zijn. 

 

Meneer laat bij de balie weten dat we er zijn. En al gauw worden we opgehaald. Midden in de spiegelkamer staat een mooie tafel met kaarsen en een prachtige vaas met heel veel rode rozen. In iedere spiegel zie ik de vlammetjes van de kaarsen. Daar kan ik zo gelukkig van worden. Die lichtjes, de twinkeling, de warmte die het geeft. En dan samen met Meneer. Zonder erbij na te denken vlieg ik Hem om Zijn nek. 

 

“Dank U wel Meneer. Die lichtjes, ze maken me zo gelukkig, ze geven me zoveel hoop”

 

De ogen van Meneer stralen.

 

“Dat weet ik meisje. Ik kan jou zo blij maken met kleine dingen. De lichtjes van de kaarsen, het geluid van het water, zand tussen je tenen, maar ook de stilte in het bos. En vandaag heb ik gekozen voor deze vele lichtjes. Wat is het fijn om die mooie lach weer van je te zien.”

 

Even pakt Hij me heel stevig vast. En biedt me daarna een stoel aan de tafel aan. Al wat ik kon doen was Meneer aankijken, verdrinken in Zijn ogen. Wat maakt deze man mij gelukkig. Wat ben ik dankbaar dat Hij me gevonden heeft. En nog dankbaarder dat Hij met mij iedere stap voorwaarts maakt, maar ook niet schrikt wanneer ik een stapje terug zet. Ik ben zo in gedachten verzonken dat ik Meneer niet hoor praten. Maar schrik wanneer Hij ineens naast me staat en me aanraakt.

 

Ik pak Zijn uitgestoken hand vast. Zachte tonen van mooie klassieke muziek vullen de ruimte tussen alle lichtjes. Samen dansen we, gaan we op in elkaar en zweven we weg in een prachtige droom. Alsof we de enige op de wereld zijn. Maar als je rondkijkt in alle spiegels, zijn we met zoveel en toch maar met zijn twee. Lange tijd dansen we tussen alle lichtjes door. Tranen van geluk glijden over mijn wangen. Meneer vangt ze allemaal op. Samen staan we voor de grootste spiegel in de zaal. Meneer zijn armen beschermend om me heen. En wanneer ik nu in de spiegel kijk zie ik het geluk stralen. Zijn handen gaan door mijn haar. Mijn hart slaat rustig. Geen paniek. Maar pure rust. De spiegels, hoe confronterend ze ook soms mogen zijn, geven me vandaag zoveel warmte mee, en heel vreemd ook veiligheid.

 

“Kom meisje, laten we samen weer naar huis gaan”

 

Vlak voor we de kamer uitgaan, grist Meneer nog een mooie rode roos uit de vaas.

 

“Deze is voor jou meisje”

 

Samen lopen we weer richting de auto en rijden in een vredige stilte terug naar huis. Nou ja stil, de muziek is aanwezig op de achtergrond. En mijn hand blijft Meneer aanraken. Het gevoel wat ik vandaag heb wil ik zolang mogelijk vasthouden.

 

Eenmaal thuis pak ik een vaasje voor de mooie roos. Deze zet ik bij mijn spiegel. Meneer legt daar de zakdoek bij, de zakdoek vol met tranen van geluk. Wanneer ik me daarna omdraai naar Meneer toe ga ik als vanzelf door mijn knieën en kniel.

 

“Meisje, sta op voor me. Loop naar de kast. En haal daar maximaal 3 items uit die jij graag zou willen ervaren vandaag. Neem je tijd, kies in alle rust.”

 

Ik open de kast met een bonzend hart. Een bonzend hart van opwinding. Niet wetende wat ik zal kiezen. Met mijn vingers ga ik langs alle attributen. Het eerste item weet ik heel zeker. Daar heb ik een haat & liefde verhouding mee. Maar het geeft me altijd zoveel verlichting. Dat is de mooie zwarte cane. Ik pak hem uit de kast. En leg deze op de tafel bij Meneer. Daarna haal ik na lang nadenken een hele grote plug uit de kast als item 2. Ook deze heeft me nooit een fijn gevoel gegeven maar met Meneer samen heb ik hem nog niet ervaren. En het derde item…na veel wikken en wegen…en de nodige twijfel, wordt dat de spreidstang.

Alles heb ik bij Meneer op de tafel gelegd. 

 

“AlstUblieft Meneer, dit zijn de drie items die ik met zorg uit de kast heb gekozen.”

Meneer kijkt me met een grote lach en een twinkeling in Zijn ogen aan.

 

“Dank je meisje. Dat zijn mooie items waar we zeker wel wat mee kunnen. Ik zou graag zien dat je je nu hier voor me uitkleedt.”

 

Ik knik bevestigend naar Meneer. En daar ter plekke kleed ik me dus uit. Alles leg ik op de stoel. En loop dan terug op mijn rode hakken naar Meneer. 

 

“Heel goed meisje, je weet al heel goed wat ik graag zie. Die mooie prachtige benen in die hakken. Loop maar naar de tafel bij de muur en zet je handen op de tafel en benen wijd.

 

Rustig loop ik naar de tafel, zet mijn handen op tafel en mijn benen wijd. Meneer loopt keurend om me heen. Zijn hand gaat over mijn rug, langs mijn harde tepels en tussen mijn schaamlippen door. 

 

“Keurig”

 

Meneer steekt de kaarsen in de kamer aan. Van enkele vlammetjes zie ik de twinkeling in de spiegel die voor me hangt. Dat brengt me gelijk weer terug naar dat warme gevoel in de spiegelkamer. 

 

“Meisje zie je de vlammetjes? Houd ze vast en geniet”

 

Dan koppelt Meneer mijn enkels vast met boeien aan de spreidstang. Zijn hand gaat weer tussen mijn schaamlippen door. Bevochtigt mijn sterretje met mijn eigen geil. En wanneer ik het eigenlijk nog niet verwacht schuift Hij de grote plug mijn sterretje in. Even raak ik in paniek en gil. 

 

“Meisje probeer te ontspannen. Haal rustig adem. Geen paniek. Voel en geniet”

 

Meneer komt naast me staan en laat me heel rustig ademhalen. Ik ontspan. En dan wanneer ik voel vind ik het zo fijn. Meneer laat Zijn vingers langs mijn clit gaan. Heel rustig. En al binnen enkele tellen voel ik me tot een hoogtepunt komen en kan ik een orgasme niet tegenhouden. Meneer stelt me al gerust voor ik een woord van sorry uit kan brengen.

“Meisje, geen sorry. Ik wil dat je geniet. Het is jouw dag. Wanneer jij geniet, dan geniet jouw Meneer ook. Meisje geniet altijd, vergeet dat nooit. Ik wil dat je altijd geniet”

 

En met die woorden kom ik al binnen enkele minuten weer tot een orgasme. Ik laat me volledig gaan. Zie me zelf in de spiegel tussen de vlammetjes en naast me staat Meneer met een prachtige lach.

 

“Goed zo meisje dit wil ik zien. En nu na dit genieten, die mooie cane. Ik ga je vijftig slagen geven, vijftig slagen van genot, vijftig slagen van geluk, vijftig slagen voor jou en mij samen. Tel je samen met me mee?”

 

En als vanzelf telt dit meisje met Meneer mee bij iedere slag die ik krijg. Bij iedere slag en iedere tel gaat het geile gevoel wat Meneer bij me heeft opgewekt nog dieper in me zitten. En dat gevoel maakt dat ik los wil. Na de vijftig tellen kan ik niet meer. Ik smeek Meneer dat ik los mag van de spreidstang en dat mag. Dan val ik op mijn knieën en kijk Meneer vragend aan.

 

“Meneer alstUblieft, mag dit meisje U ook verwennen met haar warme mondje?”

 

Heel langzaam maakt Meneer Zijn riem los. Trekt deze uit zijn broek. Gooit de riem om me heen en trekt me naar zich toe.

“Kom maar meisje”

Zijn pik is al duidelijk zichtbaar. Met mijn tanden verwijder ik zijn broek. En zuig hongerig Zijn pik mijn warme mond in. Waarop Meneer direct reageert. En Hem heel diep mijn mond induwt. Om hem daar heel diep, warm en nat te houden.

©2020 By kleintje

Naar deel 17 van het Spiegel verhaal –> Angst

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven