Een prikkelend voorstel

Een prikkelend voorstel

Het was een prachtige dag vandaag. Met een glas wijn in mijn hand tuurde ik naar buiten door de opening van de balkondeur. Als je naar de lucht keek zag je werkelijk de mooiste kleuren, oranje, rood tot zelfs een beetje paars. Maar echt opnemen deed ik het niet. Ik was in gedachten verzonken.

Vandaag had ik een heerlijke dag gehad met een goede vriend, samen deden we ook wel naughty dingetjes af en toe, maar hij had nu wat anders aan me voorgesteld om te gaan doen. En ik had ja gezegd. Niet wetende wat ik eigenlijk kon verwachten. Maar zijn voorstel was prikkelend. Pascal kwam achter me staan en pakte mijn glas wijn. Ik wil niet dat je beneveld bent mochten we dit gaan doen. “Weet je nog steeds zeker dat je het wilt proberen?”. Ik knikte, “ja graag, ik ben wel benieuwd wat het met me doet”.

Hij heeft me wel verteld dat hij tijdens het spel iets anders zou kunnen zijn dan normaal, iets strenger en nog wat dominanter. Maar dat windt me dan ook eigenlijk wel weer op. Juist dat vind ik zo fijn aan hem.

Heel rustig knoopte ik mijn blouse los, en liet hem langzaam van mijn schouders op de grond glijden. Daarna mijn skinny jeans. Daaronder had ik een zwart kanten lingerie setje. Er ontstond een grote lach op zijn gezicht. Ik wist dat het zijn favoriete setje was. Eventjes kwam hij dichterbij en pakte me vast om me een zoen te geven. Maar daarna stapte hij ook weer terug. Ik zag dat hij opgewonden raakte maar toch ging hij niet verder. ik maakte mijn beha los en ook de string deed ik uit. Terwijl ik wachtte op wat komen ging.

Daar staat ze dan. Ze is zo mooi. Met haar prachtige slanke maar toch ook volle lichaam. Haar mooie deinende borsten en glad geschoren kutje. Langzaam loop ik naar haar toe. Bind haar een zwarte blinddoek om. En neem haar dan mee naar het bed. Ik laat haar op haar buik plaatsnemen op het bed. Doe de handboeien om en bevestig deze aan het hoofdeinde. Met veel rust en voorzichtigheid ga ik met mijn nagels langs haar ruggengraat. Ze kreunt en haar lichaam reageert met kippenvel. Om dan ineens een tik op haar billen te geven. Haar adem stokt, ze geeft een kreet maar aan de andere kant zie ik ook dat ze het erg fijn vind. Ik geef haar nog een tik, iets harder, en daarna nog een. Haar lichaam schudt. “Vind je het nog wel fijn?”

“Ik vind het heerlijk Pascal, echt waar. Laat me dit maar ervaren.”

En zo ga ik verder. Met mijn handen kneed ik haar billen. Wrijf ik over haar rug. En vervolgens is daar weer die tik op haar billen. Daarna pak ik een ijsklontje. Die had ik al klaargezet op het nachtkastje. En laat het smelten over haar rug. Het water loopt tussen haar billen waardoor ze nog heftiger reageert. Even stap ik van het bed af om nog een aantal dingetjes te pakken uit de kast. Maar al gauw ben ik weer bij haar terug. Met mijn tanden pak ik haar vast in haar nek, kus haar daarna zacht en vervolg het met een zuigzoen. Mijn merkteken op haar heerlijke lichaam. Masseer heel rustig haar rug en billen, en laat daarna de flogger bezit nemen van haar billen. Met een ferme tik komt hij neer. Ik kijk hoe ze reageert. Ze kreunt, haar benen schudden en ze trekt aan de handboeien. Maar ik zie dat ze steeds geiler wordt. Dus ga nog even door. Haar billen worden prachtig rood. Met mijn handen kalmeer ik ze weer even. En pak dan een ijsklontje. Heel voorzichtig ga ik met het ijsklontje langs haar klitje. Ze doet haar benen wijd en ik zie dat ze veel meer wilt hebben. Ik hoor haar al haast smeken. Maar ze zal toch echt nog moeten wachten. Ik maak haar armen los en al direct pakt ze me vast. Maar ik duw haar weg. “Nee, nee, heb geduld”

Ik draai haar om en maak haar weer vast aan het hoofdeinde. Dan ga ik bovenop haar zitten. Haar mooie donkere krullen omlijsten haar gezicht. Met haar heupen draait ze tegen mijn steeds strakker zittende broek aan. Ze voelt dat ik geil ben, maar laat het haar nog niet toe. Ik pak de tepelklemmen en zet deze op haar tepels. Ze ademt zwaar en kreunt. Eventjes laat ik haar aan het gevoel wennen. en geef haar een diepe tongzoen. Maar daarna knijp en kneed ik haar in haar borsten en geef een aantal zachte tikken. Wel rustig aan, want we moeten niet vergeten dat het haar eerste keer is. Mijn hand stop ik in de ijsemmer. Ga met een ijsklontje langs haar lippen en haar tepels. En vervolgens zet ik mijn koude vingers zo in haar kutje. Zachtjes vinger ik haar. Ze is echt mega nat. Maar ik vind het heerlijk om haar zo te plagen. Om haar te zien reageren en te horen kreunen. Wat is het toch een heerlijkheid. Ze kan echt een goede sub zijn mocht ze dit met me willen voortzetten.

Heel eventjes laat ik haar verlangen naar het idee dat die vingers verder naar binnen kunnen gaan. Ze probeert dat zelf al voor elkaar te krijgen. Maar ik hou genoeg afstand. Het is echt geil om haar zo bezig te zien. Dat verlangen, die lust, die geilheid. En haar het dan nog net niet te geven. Een aantal minuutjes laat ik haar hangen in die gevoelens. Maar dan pak ik de vibrator van het nachtkastje. Ik weet dat ze die het allerlekkerste vind. Ik zet hem op allerhoogste snelheid. En daarna hop, direct op haar klit en in haar kutje.

“Kom klaar voor me, laat die lustgevoelens volledig gaan”

En terwijl ik haar neuk met die vibrator, komt ze ook haast onmiddellijk klaar. Het beest in haar ontwaakt. Ze gromt, ze schreeuwt, ze kreunt. Haar hele lichaam schokt en trilt. Haar benen klemt ze om de vibrator. En even daarna laat ze los. In haar ademhaling hoor je de geilheid. Maar het is voor de eerste keer eventjes genoeg. Ik haal de tepelklemmen van haar tepels en kus ze zacht. Doe haar blinddoek af en daarna maak ik haar armen los.

“Jij kunt echt een goede sub worden als je dat wilt”

Haar ogen twinkelen maar die blik in haar ogen vertelt boekdelen…

Met kracht ga ik omhoog. Jij dacht zeker dat ik dat over mijn kant zou laten gaan. Voor ik het weet zit ik bovenop hem. Nu is het mijn beurt Pascal.

“Als dat betekent dat ik je mag neuken, meer dan graag meisje”

©2019 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven