Geblinddoekt

Geblinddoekt

Geheel onverwachts trekt Meneer me bij het bureau weg. .Die pretoogjes die ik zie vertellen me al genoeg, Deze middag zal er eentje zijn vol van verrassingen. maar wat het gaat worden? Al heel snel krijg ik een blinddoek om en begeleid Hij me naar de kamer. En ondanks dat ik niets zie merk ik dat er van alles verplaatst is. Ik mag gaan zitten en krijg een kop thee in mijn handen.

 

“Meisje drink maar even rustig je kop thee. Dit wordt een middag die je niet snel zult gaan vergeten.”

 

En terwijl ik rustig mijn thee op drink gaat de deurbel. Meneer loopt naar de deur. Ik hoor hem praten. Wat er precies gezegd wordt kan ik net niet horen. Maar ik hoor wel een aantal andere mannenstemmen. Na een aantal minuten komt Meneer weer terug de kamer in, Pakt mijn lege theebeker en ik hoor dat Hij deze op de tafel zet.

 

“Meisje kleed je maar uit. Hier midden in de kamer”

 

Iets aarzelend kleed ik me uit. De vragen cirkelen door mijn hoofd. Zijn de gordijnen dicht? Ziet niet iedereen me op straat nu staan? Of sta ik straks geheel naakt voor het raam? Maar stilzwijgend kleed ik me uit. Ik knoop mijn witte bloesje los en doe het uit. . Rits mijn rokje open en laat die op de grond vallen. Voorzichtig stap ik uit mijn rokje. Sta nu in mijn kanten lingerie en mijn hoge hakken. Die aarzeling om verder te gaan blijft.

 

“Hup meisje, je bent nog niet klaar”

 

Ik maak mijn bh los en ook die valt op de grond. en dan nu alleen mijn string nog. Ik haal even heel diep adem. En dan stap ik toch ook uit mijn string. Geheel naakt sta ik daar op mijn hoge hakken. Midden in de kamer. En of iemand me kan zien?  

 

“Netjes meisje, handen op je rug en je blijft zo staan”

 

Weer gaat de deurbel. Wederom hoor ik mijn Meneer praten met een man. Nodigt Hij hem nu echt binnen uit? Hoor ik dat goed. Ik hoor meerdere voetstappen richting de kamer komen. Iets van paniek voel ik in mijn buik. Komen ze nu echt hierheen? Ik sta hier naakt. Maar aan de andere kant raast er een heel ander gevoel in mijn koppie. Oeh, hoeveel zijn het er? Zou het mogen? Ik wil dit al zo lang. Kippenvel maakt een wandeling over mijn huid. Mijn tepels voel ik heel stijf worden. Om over het geil wat ik voel lopen nog maar niet te spreken. Even voel ik stiekem met mijn vingers. Zodra één van mijn vingers mijn klit raakt is het hek van de dam.

Ik hoor de deurklink gaan. Snel gaan mijn handen weer op mijn rug. want Meneer moet niet weten dat ik zelf al even gevoeld heb. Een heel groepje hoor ik binnen komen. Ik sta te trillen op mijn benen. Ik hoor de mensen stoelen verschuiven en ze zijn aan het smoezen, Hoeveel zijn het er wel niet. ik bijt op mijn lip. En dat vangt Meneer net op in zijn blikveld.

 

“Gaat het goed meisje? Is er wat aan de hand? Sta je nog wel lekker? Of stel ik nu even veel te veel vragen voor wat je voelt?”

 

Heel langzaam voel ik mezelf warm worden en volgens mij moeten mijn wangen nu onderhand wel vuurrood zijn.

 

“Je hebt toch niet stiekem gevoeld he meisje? Geef die handen eens”

 

Ik buig mijn hoofd omlaag en geef Meneer mijn handen. Hij ruikt aan mijn vingers en stopt ze in Zijn mond.

 

“Mmm je smaakt heerlijk. Het mocht wel niet. Maar omdat jezelf toch ook al aan mijn bezit gevoeld hebt zal ik het nog maar verder delen. Ik denk dat dat wel een passende maatregel is of niet,”

 

Met het schaamrood op mijn kaken knik ik.

 

“Ja Meneer”

 

Even hoor ik Hem heel hard lachen. Of dat nou om mijn antwoord is of dat Hij met iemand anders lacht dat weet ik niet. Het enige wat ik weet is dat ik me erg ongemakkelijk voel op het moment.

Weer hoor ik wat schuiven. Meneer pakt me bij de arm en neemt me mee.

 

 

“Meisje draai je even om en dan kun je gaan zitten”

 

Heel voorzichtig ga ik zitten op voor mijn gevoel een heel smal bed. Meneer laat me langzaam naar achteren zakken en dan lig ik op dat bed met mijn rug. Mijn benen pakt hij één voor één en legt ze in een voor mijn gevoel soort van beugel, Daar lig ik dan naakt op bed met mijn benen wijd. In een kamer die gevuld is vol met mensen voor mijn gevoel. Wat gaan ze allemaal met me doen. Weer ontstaan die vragende gevoelens, En heel voorzichtig probeer ik toch aan Meneer te vragen wat Hij met me gaat doen.

 

“Meneer mag ik wat vragen?”

 

“Ja, dat mag meisje. Jij mag altijd wat aan mij vragen als daar behoefte aan is”

 

“Wat gaan jullie met mij doen? Tenminste, ik neem aan dat er meerdere mensen aanwezig zijn in de kamer”

 

“Meisje, ik ga niets doen met je wat jij niet wilt. Vertrouw me maar zoals altijd. Straks zal je vol trots de middag eindigen”

 

En dan ineens hoor ik alle mensen weer weglopen. Ik snap er niets meer van. Meneer geeft me wat water te drinken en dan gaat weer de bel. Ik hoor geen stemmen. ik hoor alleen maar voetstappen en in al die stilte voel ik ineens iets mijn kutje in schuiven. Eerst heel rustig en na verloop van tijd wordt het tempo opgevoerd. Ik weet dat ik zonder toestemming of zonder de opdracht om klaar te komen absoluut niet mag komen. Dus wanneer ik wat voel opbouwen probeer ik dat weg te zuchten. En focus me op iets heel anders. Maar het object wat gebruikt wordt, wordt steeds groter. Mijn kutje wordt steeds gevoeliger en het wegzuchten dan ook steeds moeilijker. Weer gaat die bel. Ik hoor Meneer lopen. Terwijl ik ondertussen nog steeds geneukt wordt. En zodra ik Meneer de kamer weer in hoor lopen wordt het object vervangen door iets echts. Ik voel een harde, flinke, stijve pik mijn kutje in stoten. Tenminste dat is wat ik denk te voelen. Zeker weten doe ik het niet eens. Met rustige grote bewegingen neemt deze man bezit van mij.

De vragen schieten door mijn hoofd. Wie is dit dan? Waarom doen we dit? Wil ik dit eigenlijk wel? Maar ook denk ik: Alsjeblieft kan het snelle, harder? Mag ik komen? En hoeveel komen er nog meer? Ik wil jullie allemaal.  Mijn gevoelens schieten van links naar rechts. We hebben het hier zo vaak samen over gehad, Dat dit is wat ik zo graag zou willen. En nu doet U dat zomaar ineens.

Met al die vragen in mijn hoofd focus ik me niet meer op wat er allemaal met me gebeurd. Focus ik me ook niet meer op het wegzuchten van het orgasme. En is er ook geen houden meer aan. Ik kom zodra ik me er weer van bewust ben wat er gebeurd. En begin te huilen.

 

“Sorry Meneer, dat orgasme had niet gemogen. Nu heb ik het aan een ander gegeven en niet aan U. Ik vind dit zo erg. Sorry, sorry, sorry, sorry……”

 

Meneer staat al snel bij me.

 

“Het geeft niet meisje. Laat het gaan. Laat het sletje in je nog maar even genieten. Laat alles gaan. Ik wil mijn sletje zien genieten. Vooral dat he. Want je weet het best wat ik het belangrijkste vind…GENIET”

 

Met deze woorden in mijn hoofd van Meneer laat ik los. En ga ik genieten. Laat me gebruiken op welke manier dan ook. Ik schreeuw, ik kreun, ik smeek om meer en geniet. Dat was de opdracht die ik kreeg. De opdracht die ik eigenlijk altijd wel van Meneer krijg. En wanneer ik echt niet meer kan…stopt alles.

Meneer koppelt mijn benen weer los. Laat me weer gaan zitten. Geeft me wat te drinken. Houd me stevig vast en vertelt hoe trots Hij op me is. Daarna kleed Hij me weer aan. Begeleid me weer terug naar het bureau. En doet daar mijn blinddoek af.

Weer zie ik die pretoogjes.

 

“Meisje ga eens schrijven wat er vanmiddag met je gebeurd is. Ik ben benieuwd wat je denkt. Kloppen jouw gedachtes met de werkelijkheid?”

 

En weer vliegt mijn koppie: Het zal toch niet? Zal het toch allemaal anders zijn? Heeft Meneer een spelletje met me gespeeld?

 

Was dit een Mindfuck?

 

©2018 By kleintje

Pagina delen:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven