Ruw en hard

Gevoelens doen rare dingen <– Naar deel 12 van het Spiegel verhaal

Ruw en hard

Ruw word ik uit die achtbaan van gevoelens getrokken wanneer er wat met kracht bij me naar binnen wordt geduwd. Ik trek van schrik mijn blinddoek af en open mijn ogen en kijk recht in die glimmende, met pret vervulde ogen van Meneer.

 

“Schrok je meisje?” vraagt Hij toch wel wat bezorgd.

 

Stilletjes knik ik bevestigend. Meneer komt even naar me toe en haalt Zijn hand door mijn haar.

 

“Rustig maar, het komt goed. Laat alles maar even los. Het enige wat ik wil is dat jij geniet van het hier en nu.”

 

Ik adem even heel diep in en laat de spanning, zover als dat gaat, van me afglijden. Spanning die deze dag meer dan aanwezig is geweest. Maar nu samen met Meneer wil ik graag die extra stapjes zetten. En wanneer Meneer ziet dat ik ontspan gaat het nog dieper. En daar op dat plekje blijft het zitten. Ik probeer thuis te brengen wat ik voel, wat er zit, maar er zit geen enkele beweging meer in. Het voelt vol, heel vol, groot, hard en zwaar. In de eerste momenten doet het zeer, maar al vrij snel voelt het fijn. Meer dan fijn zelfs. En als Meneer er dan weer heel rustig beweging in brengt, weet ik niet meer waar ik het moet zoeken. De pijn komt terug maar daarnaast ook die zinderende geilheid. Geilheid wat gedurende de dag wel aanwezig was maar nu toch wel naar een hoger niveau gebracht wordt.

Diep van binnen schreeuw ik “Harder, harder, sneller, Meneer alstUblieft ik wil meer”. Het liefste laat ik Hem horen wat ik voel. Ook al weet ik dat Hij het wel ziet aan mijn lichaam. Maar dit meisje is hier op de tafel stil en laat haar overkomen wat ze krijgt. Maar des te stiller ik blijf, des te langzamer gaat Meneer. Totdat Hij het zelfs stopt en het er uit haalt. En van me weg loopt.

Een minuut of tien blijft Hij weg bij me. Ik zie dat hij zijn jasje over een stoel hangt. En wanneer Hij terugkomt, pakt Hij een andere stoel en gaat naast me zitten. Kijkt me een tijdje aan. En op dat moment raak ik diep van binnen iets in paniek. Weet niet wat er van me verwacht wordt. Maar Meneer zit heel rustig naast me.

 

“Meisje weet je het filmpje nog goed te herinneren?”

 

Al snel knik ik en antwoord bevestigend “Ja Meneer, ik zie het zo nog voor me.”

 

“Wil je wat daar gebeurde nog steeds? Je bent zo goed begonnen vanavond. Het moment dat ik binnenkwam. Dat was echt genieten. Je lag zo vol vertrouwen te wachten hier op tafel. Alles klopt. Alleen het leek alsof je in paniek raakte.”

 

Even slik ik.

 

“Ja Meneer, ik wil meer dan graag dat meisje zijn. Voor U maar wil ook graag zelf die stapjes weer zetten. Vandaag was een dagje met wat spanning voor me. Dat weet U nog niet omdat we die tijd nog niet gehad hebben. Maar deze stapjes alstUblieft. Ik wil zo graag Uw slet zijn.”

 

En dan pakt Hij me ruw bij mijn haar.

 

“Dat sletje wil jou meneer maar al te graag zien verschijnen. Maar hij wil ook graag horen wat ze wil. Dus stil zijn is er nu niet meer bij. Is dat begrepen slet?”

 

“Ja Meneer, dat begrijpt deze slet, En ze zal daar naar handelen”

 

Met dezelfde vaart als eerst gaat het weer met ruwe kracht naar binnen. Maar dit keer staat het niet stil. Een aantal flinke stoten en dan wordt het weer rustiger. Te rustig naar mijn gevoel. En uiteindelijk staat het weer stil. En dus moet ik nu handelen zoals Meneer van mij gevraagd heeft.

Heel schuchter komt er voorzichtig uit

 

“Meneer alstUblieft mag het blijven bewegen”

 

Maar er gebeurd niets. Meneer gaat Zijn eigen weg en gaat met een veertje langs mijn huid. Maar ik, ik hunker naar dat ruwe, naar dat harde. Dat zachte veertje kan me gestolen worden. Opnieuw vraag ik het lief. Maar Meneer luistert niet. Het veertje vindt zijn weg over mijn lichaam. Langs mijn tepels, mijn liezen, de binnenkant van mijn dijbenen allerlei gevoelige plekjes zoekt dat veertje op. Maar ik hunker maar naar 1 ding. Wanneer ik zo geïrriteerd ben door dat veertje schreeuw ik het uit.

 

“Meneer, Meneer, deze slet wil hard en ruw en meer. En dan nog harder en nog ruwer.”

 

En dan staat Meneer weer naast me. Hij pakt me bij mijn kin.

 

“Wilde jij iets van mij? Zei je wat?”

 

Even voel ik alle spieren samentrekken. Mijn ogen prikkelen.

 

“Ja Meneer, deze slet zou graag heel hard en heel ruw onder handen willen worden genomen. Niet door dat zachte veertje, maar door dat harde, grote, zware ding.”

 

Hij loopt weer naar de tafel. En houd dan een enorm grote dildo omhoog.

 

“Dus je hebt liever deze dan dat veertje?”

 

Ik knik. “Ja Meneer, heel graag”

 

Weer zie ik die glinstering in Zijn ogen.

 

“Zeg dat dan ook. Ik heb je niet gehoord.”

 

En dan wordt die dildo weer met volle kracht naar binnen geduwd. Ik schreeuw, ik kreun. Maar geniet meer dan ooit tevoren.

 

“Harder Meneer, nog veel harder alstUblieft. Deze slet hunkert naar die pijn en dat genot wat het brengt”.

 

En zonder wat te zeggen zet Meneer er een turbo op. Het doet zo zeer, maar het voelt zo fijn. Steeds harder en ruwer. Het vocht vliegt alle kanten op. De geilspetters zitten in mijn gezicht.

 

“Heb je al genoeg slet? Zal ik stoppen”

 

“Nee, nee niet stoppen” schreeuw ik. Deze slet wil nog meer”

 

Maar dan gaat Meneer toch weer langzamer. In die rust bouwt zich wat op. En dan wanneer Meneer toch weer standje turbo aanzet, en heel hard in mijn tepel bijt, kom ik weer klaar. Ik schreeuw het uit. Meneer duwt dan de dildo diep naar binnen en zet het stil. Alle spieren trekken zich samen en klemmen het vast. Loslaten wil ik het niet. Maar dan komt dat veertje weer. Alles ontspant en Meneer trekt de dildo er uit.

 

“Heeft deze slet nu genoeg gehad?”

 

Even kom ik bij. Met mijn vingers voel ik tussen mijn schaamlippen. Alles voelt nat, rauw en gebruikt.

 

“Ja Meneer, deze slet heeft voor nu zeker genoeg gehad. Dank U Meneer.”

 

Zijn ogen lachen.

 

“Fijn dat je genoten hebt meisje. Kom maar, sta maar op. We gaan heel even samen bijkomen. Want je weet dat dit nog niet alles was. Maar ben heel trots dat we hier al zijn gekomen.”

 

Ik sta op en kijk om me heen. We zijn toch echt alleen. Van wie waren toch die extra voetstappen? 

 

©2018 By kleintje

Naar deel 14 van het Spiegel verhaal –>  Voetstappen

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven