Ontspannen, hoe moet dat ook alweer

Ontspannen, hoe moet dat ook alweer

Het is kwart voor 8, snel mijn bedje uit. Moet om 9 uur iets ingeleverd hebben dus mag wel opschieten. Terwijl ik in de keuken sta en haastig mijn ontbijt klaar maak komt mijn Meester binnenlopen.

 

“Wat ben je gehaast. Zal ik het voor je meenemen onderweg naar mijn werk. Ik kom er toch langs.

“Als U dat voor mij zou willen doen heel graag Meester”

“Met alle plezier meisje, je werkt de laatste dagen veel te hard. Ga jij maar eens terug naar de slaapkamer. Heb daar wat voor je neergezet. Ik wil dat je je daar mee bezig gaat houden dat heb je meer dan nodig”

“Ik zal gaan kijken en doen wat U van me vraagt Meester. Dank U wel voor U hulp bij het inleveren van mijn spulletjes”

 

En zo vertrekt mijn Meester op weg naar zijn werk. Zoals afgesproken ga ik terug naar de slaapkamer om te kijken wat Hij daar voor me heeft achtergelaten. Op het bed liggen pols- en enkelboeien, een blinddoek en een vibrator.

Daarbij zit een kaartje:

 

“Meisje ik wil dat je de boeien om doet. De vibrator bind je voor en die blinddoek doe je ook om, En dan wil ik dat je rustig gaat liggen midden op het bed. Zorg dat je om kwart over 9 klaar bent. Je Meester”

 

Ik kijk op de klok en zie dat ik wederom mag gaan opschieten. want voor ik het weet is het dus al zo laat. Mijn kleding is snel uit en hangt weer netjes op de stoel. De boeien om, Even worstelen met de vibrator wat dat is er eentje die ik moet voorbinden en dan op bed gaan zitten blinddoek om en gaan liggen.

En dan als ik lig denk ik: En nu? Mijn Meester is naar zijn werk. Moet ik nu echt zo blijven wachten? Mijn koppie is lekker aan het malen. Als plots die vibrator aangaat. Niemand is er in huis. Dus hoe? Dat mijn lichaam reageert is duidelijk. Kippenvel gaat over mijn armen, mijn tepels worden hard en ik word meer dan opgewonden. En dan als ik echt bijna daar ben stopt de vibrator weer.  Ik zucht en mopper wat.

Na enkele minuten gaat de deur open. Er wordt niets gezegd. Maar mijn armen en benen gaan vast. Op iedere hoek van het bed wordt 1 van de boeien vastgeklikt. In mijn hoofd bouwt er een stukje angst op. Doordat ik niet weet wie het is. Is het mijn Meester zelf of heeft Hij een ander plannetje uitgewerkt. Ik hoor ook geheel niets. Geen schoenen met bekenden stappen of wat dan ook. Maar terwijl ik die angst voel aan de andere kant is dat ook super geil en spannend. Merk in ieder geval dat ik het allerminst onprettig vind. En dan gaan er nagels over de binnenkant van mijn dij. Ik kreun en wiebel wat. Er wordt hard aan mijn tepels getrokken. De vibrator gaat weer aan en voor ik het weet lig ik te kronkelen op bed. En dan wanneer ik er weer bijna ben stopt de vibrator weer. Ik kreun van ongenoegen.

 

Weer gaan die handen over mijn been. Ze koppelen de vibrator los. Mijn schaamlippen worden om wijd gehaald en dan is daar die tong. Regelrecht op mijn aller gevoeligste plekje. Het is omdat ik vast lig op bed maar anders was ik vast een meter omhoog gevlogen. Zo intens. Ik kreun en steun. Die tong weet maar al te goed de weg. De druk in mijn buik, dat orgasme blijft niet lang uit. Mag ik wel? Aan wie moet ik het vragen? En met die vragen in mijn hoofd terwijl die tong blijft doorgaan wordt er in mijn oor gefluisterd:

 

“Verrassing meisje”

 

De blinddoek wordt van mijn ogen afgetrokken. En kijk ik in de ogen van Meneer. Em als ik dan mijn hoofd omhoog haal en zie wie de eigenaar van die tong is kan ik mezelf niet meer tegenhouden en kom ik heel intens klaar. Het is mijn o zo lieve Dinnetje. Wat heb ik haar gemist. Even mag ik bij komen. Maar dan al gauw vind Meneer dat ik wel eens wat terug mag doen en beveelt mijn Dinnetje om op mijn gezicht te gaan zitten.

 

“Hup meisje, ben je nou mijn slet of niet? Je weet wat ik van je wil. Verwen haar maar eens goed terug”

 

Voorzichtig neemt mijn tong bezit van haar heerlijke natte kutje. Heel rustig. Die sappen van haar daar wil ik rustig van genieten. Mijn Dinnetje schuurt haar kutje over mijn gezicht heen en weer.

 

“Dat kan beter meisje. Dat weet jij ook wel. Die tong kan veel dieper naar binnen. Als jij dat doet, en haar op die manier laat komen dan mag ze jou ondertussen ook nog een laten komen”

 

Zodra mijn tong dieper gaat neemt mijn Dinnetje ook weer bezit van mijn klit. En in die extase zuig en lik ik als of mijn leven er van af hangt.

Meneer loopt om ons heen en wanneer ik uit mijn ooghoek Zijn kant op kijk zie ik dat ook Hij meer dan opgewonden is. Met zijn hand slaat Hij op de billen van mijn Dinnetje die het gelijk uitschreeuwt. Mijn boeien worden losgemaakt. Maar alles wat ik juist niet wil, is weg uit deze positie. Met mijn handen pak ik de billen van mijn Dinnetje vast zodat ik nog dieper kan gaan. Meneer komt ook op bed en Zijn pik stoot bij mijn Dinnetje naar binnen. Ik hoor haar kreunen. Maar ze houdt niet op met likken.. Als ik even stop zie ik boven mijn gezicht de pik van Meneer pompen in het lekker natte kutje van mijn Dinnetje. Zijn ballen ketsen tegen haar billen aan. Met mijn tong ga ik van haar kutje naar Meneer Zijn pik. Het duurt niet lang meer. Mijn Dinnetje komt spuitend klaar. Het vocht spuit uit haar kutje zo over mijn gezicht. En wanneer ik dat warme vocht in mijn gezicht voel. Kom ook ik. Meneer stoot nog even hard door maar ook dan komt Hij klaar. Zijn zaad spuit hij over mijn gezicht en in mijn mond. Even liggen we bij elkaar. Maar de tong van mijn Dinnetje is al weer gauw daar. Haar tong gaat over mijn lichaam. Steeds een stukje hoger. Heel rustig likt ze alles uit mijn gezicht, Pakt mijn kin stevig vast zodat ik mijn mond open. En dan spuugt ze alles druppel voor druppel mijn mond in.

 

“Alsjeblieft sletje ik geloof dat dat jou toebehoort”

 

Wanneer we even later met zijn drieën op bed liggen bij te komen gaat mijn telefoon. Ik hoor aan de beltoon dat het een berichtje is van mijn Meester. Die moet ik dus gelijk beantwoorden.

 

“Goed zo meisje dat wilde ik zien. Even al die spanning er weer af. Dit doen we vanavond nog eens meer dan over. Kus van je Meester”

 

©2018 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven