Nog 100 minuten te gaan

Dit verhaal is een vervolg op 120 Minuten

Nog 100 minuten te gaan

“Mmm heerlijk die dildo Meneer. Hij is zo mooi, groot en smaakt meer dan goed.”

 

Ik doe mijn mond wijder open en stop hem steeds verder naar binnen. Een kreun ontsnapt. Maar ik blijf U aankijken. De dildo beweegt op en neer mijn mond in. Uw ogen, ik voel ze prikken op mijn huid. En met een paar stappen staat U naast me. Haal Uw vingers door mijn haar en trekt dan mijn hoofd achterover.

 

“Had ik jou verteld dat je verder mocht gaan meisje?

 

Zijn ogen staan strak op me gericht. Ik leg de dildo naast me neer. En sla mijn ogen neer.

 

“Nee Meneer. Sorry Meneer. Ik had het moeten vragen”

 

Meneer laat mijn haar los. En ik kniel neer aan zijn voeten. Kus zijn schoenen en zag Hem nog duizend maal sorry. Want ik had het niet moeten doen. En dat wist ik ook wel. Hij laat me even zo zitten. Ik voel me kleiner dan klein. Maar dan hoor ik toch Zijn stem weer.

 

“Dit meisje wil dus nog steeds wel meer. Nou dat kan je krijgen. Laat maar eens zien hoe ver je toewijding gaat vandaag.”

 

En terwijl Hij dat zegt maakt hij zijn riem los. Legt die op de rand van de bank. Knoopt zijn broek los. En al snel zie ik Zijn heerlijke pik. Mijn lichaam reageert ook meteen. Ik maak mijn lippen nat. Maar wacht af. ik zal niet weer de fout maken om iets te doen wat ik nog niet mag.

 

“Kijk ik zie twee glimmende oogjes. Wil dit meisje dat wel?”

 

Ik knik en maak wederom mijn lippen nat. Doe mijn mond een klein beetje open. En dan schuift Meneer die heerlijke eikel van zijn pik mijn mond in.

 

“Laat maar eens zien meisje. Verras me maar.”

 

Heel rustig begin ik. Eerst een klein stukje. Doe dan mijn mond verder open en laat hem steeds verder toe. Meneer grijpt mijn haar vast en helpt me een handje. Totdat ik Zijn pik achter in mijn keel voel. Ik Beweeg op een neer. Zijn hele lengte gaat in en uit. Bij Meneer ontsnapt een zucht van verlichting. Langzaam voel ik het kwijl langs mijn mond lopen en op mijn knieën vallen. Maar vol overtuiging ga ik door. dat zilte zoete smaakje wat ik proef laat me nog harder werken. Ik voel Zijn pik stijver en stijver worden. Ik kreun van genot. Dit kan ik uren volhouden. Tranen rollen over mijn wangen. En wanneer ik Meneer aankijk zie ik Zijn ogen glimmen.

 

“Goed zo meisje. Wat werk je hard. Wat laat jij goed zien wie je aanbidt. Voel maar eens tussen je lipjes hoe nat je bent geworden.”

 

En terwijl ik Hem blijf pijpen gaat mijn hand naar beneden. Mijn nagels graven zichzelf in in mijn dijbeen alvorens mijn vingers hun weg vinden tussen mijn schaamlippen en wanneer ik mijn clit aanraak kreun ik het uit.

 

“Voorzichtig meisje, je mag voelen. Maar klaarkomen voorlopig nog niet. Nog even geduld.”

 

Mijn vingers gaan nog iets verder en ik schuif ze naar binnen. Ik ben zeiknat. Hij grijpt mijn haar nog steviger vast. Plant zijn pik nog dieper in mijn mond. Verder kan het echt niet. Ik snak naar adem. Maar zijn trotse twinkelende ogen laten me geheel aan Hem over geven. Terwijl de tranen over mijn wangen blijven lopen en ademen eigenlijk gewoon niet meer kan. Zie ik Meneer steeds verder in extase komen en vlak voor Hij klaarkomt, trekt Hij hem uit mijn mond. Ik neem een teug lucht. En Hij sluit zijn hand om zijn pik en spuit alles in mijn gezicht.  De klodders voel ik lopen. De druppel die op mijn lippen terecht komt lik ik naar binnen. Maar zodra Meneer mijn haar los laat stort ik ineen als een hoopje aan Zijn voeten. Meneer hurkt neer en zijn hand gaat door mijn haar.

 

“Heerlijk zoals jij daar nu ligt meisje aan mijn voeten. Geheel van mij, Gemarkeerd met mijn zaad. En die toewijding waar je je opdracht mee voltooid hebt, prachtig. Lik alles maar uit je gezicht vandaan. Geniet van mijn gift aan jou. Dan mag je binnen nu en niet lange tijd je beloning ontvangen.”

 

Ik zie U lopen naar mijn Meester. Jullie zitten wat te praten en te lachen. Terwijl ik met mijn vingers al Uw zaad naar mijn mond schuif. Iedere druppel gaat mijn mond in. Ik laat niets verloren gaan. En als ik klaar ben kniel ik weer neer.

De zwarte grote dildo had U al weer meegenomen en op de grond geplakt enkele meters voor de plek waar jullie zaten.

 

“Kom maar meisje. Kruip maar deze kant op.”

 

Heel rustig kruip ik jullie kant op. Mijn haar hangt langs mijn gezicht en het topje van mijn haar reikt net tot de tepels van mijn borsten. Die tijdens het kruipen heerlijk heen en weer bungelen. Net als het geil wat ik langs mijn benen voel lopen. Vlak voor de dildo stop ik. Niet wetende wat er van me verlangt wordt.

 

“Dat laatste stukje ook meisje. Ik denk dat je wel weet wat je plek is.” Zijn de woorden van Meneer.

 

Dat kleine laatste metertje kruip ik verder. Ik kruip over de dildo heen en zodra ik de punt mijn kutje voel raken laat ik hem naar binnen glijden. Een kreun ontsnapt zodra hij helemaal binnen is en mijn kutje volledig opvult. Heel voorzichtig beweeg ik heen en weer. Want zonder toestemming om me volledig te laten gaan moet ik voorzichtig wezen en niet het randje van orgasme overgaan. Maar mijn lustgevoel neemt het al snel over. Ik vergeet alles om me heen en ga sneller en sneller. Pak mijn borsten vast, trek aan mijn tepels. Mijn adem wordt zwaarder en zwaarder en dan wanneer ik voel dat ik bijna kom… is daar die hand op mijn schouder.

 

“Puf het weg meisje. En dan nog een keer. Ik wil dat je dit zeker vijf keer doet.”

 

Ik kijk Meneer aan. Adem heel diep in. En vervolg mijn pad weer. Het vocht loopt neer bij de dildo. Langzaam aan is het één grote plas aan het worden waarin ik zit. Maar doe wat me gevraagd wordt. Ik ga volledig los op die dildo, keer op keer. Maar met iedere keer wordt het steeds moeilijker om dat orgasme tegen te houden. Nog 1 keer moet ik maar ik kan niet meer.

 

“Meneer alstUblieft mag ik nu klaarkomen. Ik red het niet meer om het tegen te houden”

 

Hij loopt naar me toe en gaat op Zijn knieën achter me zitten.

 

“Nog 1 keer meisje, nog 1 keer. Ik ga je helpen. Want ik weet dat je het kunt”

 

En terwijl ik de dildo nog een keer vol overgave neuk, blijft Meneer tegen me praten. En die vijfde keer duurt daardoor nog langer dan die keren daarvoor. Ik blijf dat orgasme tegenhouden. Minuten lang wankel ik op dat randje. Totdat ik dan eindelijk dat verlossende woord krijgt.

 

“Kom maar meisje, Laat je gaan. Schreeuw het uit”

 

En weer neuk ik die dildo. Laat de lust in me opbouwen en zodra Meneer me vastpakt kom ik hevig klaar. Mijn lichaam schudt. Ik schreeuw het uit en zodra die energie mijn lichaam loslaat val ik in Zijn armen. Moe en voldaan. Tranen lopen. Alle emoties komen er uit. Na ruim 120 intense minuten meer dan de Zijne. Kruip ik weg in zijn armen.

 

“Dank U Meneer voor deze meer dan fijne 120 minuten. En dank U Meester dat ik ook de Zijne mag zijn.”

 

En dan droom ik weg. Want zullen er nog vele minuten meer gaan volgen?

©2018 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven