Gebruikt

Gebruikt

Het was een drukke ochtend op het werk. Gelukkig ben ik nu bijna thuis. Ik draai de sleutel om en merk dat de deur niet meer op slot is. Zou Meester al thuis zijn? schiet er gelijk door me heen. Heel rustig loop ik naar binnen. Midden in de gang staat een grote kist. En als ik dichterbij kom zie ik het helemaal. Het is mijn kist. Op de kist ligt een briefje:

“Meisje, om half 8 wordt de kist opgehaald. Ik wil dat je daar naakt en geblinddoekt in gaat liggen. Je hoort daarna snel weer van ons. Kus je Meester.”

Ik lees het briefje keer op keer. Zodat ik zeker weet wat er staat. Maar ik lees het goed. Ik zal mijn klusjes in huis dus nog maar snel gaan doen en me daarna klaar gaan maken voor mijn Meester en ik denk mijn Meneer. Want er stond toch echt: ons. En terwijl ik druk doende in huis bezig ben hoor ik op mijn telefoon een berichtje binnenkomen.

“Meisje, ik wil dat je nu naar de keuken loopt. Daar in de grote kast staat een zwart doosje. Ik wil dat je nu per direct gaat gebruiken wat daar in zit. En we willen bewijs zien.”

Iets gespannen en opgewonden open ik het doosje. Wat is Meester van plan? In het doosje zit een redelijk grote metalen plug. Die plug moet ik dus gaan inbrengen nu. Hopelijk lukt het me dan even goed ook om mijn klusjes ook nog af te maken. Ik loop naar boven. Doe mijn werkkleding uit en breng de plug in. En dat hij groot is dat is zeker. Want hij is echt heel duidelijk voelbaar. in alleen mijn shirtje loop ik terug naar beneden om mijn klusje te gaan volbrengen. Maar voor ik aan het werk ga stuur ik mijn Meester en Meneer een foto als bewijs. Zo weten zij ook dat de plug zit. Iedere stap die ik zet voel ik de plug zitten. En voordat ik het weet ben ik dan ook zo geil als het maar kan.

Onder het werken in huis door dwalen mijn gedachten dan ook regelmatig af. Wat zouden ze van me verwachten vandaag? Waar brengen ze me naartoe? Komen ze me wel zelf halen? Niet weten wat er met me gaat gebeuren windt me altijd heel erg op. En dat weten ze beide maar al te goed. Al snel is mijn werk in huis klaar. Nu snel ervoor gaan zorgen dat ook ik straks klaar ben om in de kist te stappen. Ik zorg ervoor dat ik volledig goed geschoren ben. Mijn nagels er piekfijn uitzien. En een lichte make-up. Mijn haar vlecht ik in. Kleding hoef ik niet aan. Maar ik pak wel een tasje in met wat kleding voor het geval dat. En verder een paar hele hoge hakken.  Dat is wat ik nodig heb. De plug zit nog erg fijn. Voorzichtig voel ik even mijn vingers. Ik ben echt zeiknat dus wat dat betreft zouden ze me ook nu wel mogen halen. Maar het is nog maar half zes. Geduld dus. Nog twee uurtjes wachten.

Tijdens dat wachten besluit ik nog wat lichts te eten. Want ik weet maar nooit hoe lang dat weer duurt. Een fijne salade en een paar flinke glazen water moeten het doen voor vanavond. Zo kan ik er wel weer tegen. En buiten dat zorgt mijn Meester altijd erg goed voor me. En zeker wanneer ik dat zelf niet kan. Al gauw is het toch alweer 7 uur.  Ik kijk nog even snel in de spiegel. Werk mijn make-up nog even bij. En dan gaat de bel. Geheel naakt loop ik naar de deur. Benieuwd wie me op komt halen. Maar voordat ik de deur open doe zorg ik dat ik geblinddoekt ben zoals gevraagd. Ik open de deur. Er wordt niets gezegd. Maar ik wordt bij de hand genomen. En naar de kist geleid. Voordat ik de kist in ga krijg ik pols en enkelboeien om. Daarna krijg ik een seintje dat ik de kist in mag. Nog steeds wordt er niets gezegd. Dus wie er naast me staat geen idee. Een geur pak ik ook niet echt op. Maar vol vertrouwen stap ik de kist in. Ik hoor dat de kist dicht gemaakt wordt en dat de slotjes er op zitten. En dan wordt ik opgetild. Er zijn dus meerdere mensen aanwezig gaat er gelijk door mijn hoofd. En dan wordt de kist weer neergezet. De auto start en we rijden weg. Ik hoor de kiezels van het pad onder de wielen. Daarna hoor ik duidelijk de weg en heel veel auto’s. En dan stilte. Maar de auto rijdt nog wel. Waar zijn we? Na nog een klein stukje rijden stopt de auto. Ook de kist waarin ik zit wordt weer opgetild. En al snel gaat hij open. ik word bij de hand gepakt en mag opstaan. Eenmaal uit de kist wordt ook mijn andere hand vastgepakt maar door een ander. Mijn voet wordt vastgezet en wanneer mijn benen wijd staan mijn andere voet ook. En vervolgens mijn beide armen ook. Ik sta nu met armen en bene wijd en vast. Maar waar. Ik voel dat mijn blinddoek wordt losgemaakt, Dus nu ga ik zien waar ik ben en bij wie.

Ik open mijn ogen. En dan… Ik zie alleen maar 4 mannen die ik totaal niet ken. De plaats waar ik ben komt me ook geheel niet bekend voor. Maar binnen in mij gebeurt er nu van alles. Wat gaan die mannen met me doen. Weet mijn Meester dat ik hier ben? Maar ook, alsjeblieft wie wil me nemen. Ik kan niet meer. Ik ben geiler dan geil. Maar ik houd me stil. Die 4 mannen blijven maar rondjes om me heen lopen. Heel af en toe krijg ik een ferme tik op mijn billen. Of trekt er 1 met veel kracht aan mijn tepels. Ik sluit mijn ogen. Maar zodra ik dat doe, krijg ik een flinke tik in mijn gezicht.

“Jij houd je ogen open vieze gore slet. Je zal zien wat er met je gebeurt. Je wilt toch altijd zo graag genomen worden. Nou vandaag kan je het krijgen.”

Ik schrik en slik even mijn angst door. Snel knik ik ja. En dan begint hij hard te lachen. Pakt mijn borst vast en bijt heel hard in mijn tepel. Zo hard dat ik het uit gil van de pijn. Daarvan moet hij alleen maar nog harder lachen. Ik houd mijn ogen open maar buig mijn hoofd omlaag. Ik voel me heel klein en erg vernederd.  Dan pakt hij mijn kin vast. En buigt mijn hoofd weer omhoog.

“Oh nee, jij blijft kijken. Dacht je er op die manier onderuit te kunnen komen wijf. Neem haar maar mannen”

En dan voel ik overal handen. ze trekken, likken en bijten aan mijn borsten. Een ander heeft het voorzien op mijn kut en die schuift daar zijn hand naar binnen. En de derde trekt heel hard de plug er uit en neemt me anaal. En terwijl dat gebeurt houd de vierde nog steeds mijn kin vast en wordt ik gedwongen hem aan te kijken. Tranen lopen over mijn wangen. Maar aan de andere kant geniet ik ook weer van wat er allemaal gebeurt. Gemengde gevoelens. Maar na verloop van tijd laat ik mezelf gaan. Het geil loopt langs mijn benen. En die mannen gaan tekeer. De één na de ander komt klaar, En dan wil de vierde ook nog. Hij koppelt mijn armen en benen los en ik mag op mijn knieën.

“Zo slet laat nu die tranen maar eens lopen omdat je naar adem snakt. Adem die je niet krijgt omdat ik je kapot neuk”

Ik open mijn mond. En al snel schuift hij zijn pik naar binnen. En gaat ook hij als een wilde te keer. Heel diep mijn keel in. Het kwijl loopt uit mijn mond. En ook mijn tranen lopen. Hij blijft mijn mond heel lang neuken. Maar ook zorgt hij ervoor dat ik hem blijft aankijken. Na een tijdje komt ook hij klaar. Wanneer hij me dan eindelijk loslaat stort ik in. Daar lig ik op de grond. Ik kruip in elkaar en al wat ik kan doen is huilen. Alle emoties komen los. Eén van de mannen tilt me op en legt me weer in de kist. Maar in de kist ligt mijn eigen vertrouwde deken. Daar wikkelt hij me in en geeft me een beetje water te drinken. Met zijn vingers droogt hij mijn tranen. Die blik in zijn ogen. Die was zo vriendelijk, weer komen er vreemde gemengde gevoelens naar boven. De deksel gaat weer op de kist. En ook die gaat weer de auto in. Ik hoor de weg, de auto’s en daarna ook die kiezels weer. Zou ik weer thuis zijn?

De deur van de auto gaat open. En dan hoor ik een stem.

“Dank jullie wel heren. Wij hebben erg genoten met zijn vieren van deze heerlijke slet. Het was meer dan fun. Dit doen we zo nog eens een keer als jullie dat willen. Het filmpje zoals jullie gevraagd hebben zit ook in de tas die ze mee had. Maar jullie hebben alles ook live kunnen aanschouwen.”

Live? Waarom heb ik dan niemand anders daar gezien? Waar waren ze dan?

De kist gaat weer de auto uit. De deksel gaat er weer af. En als ik mijn ogen open zie ik daar mijn Meester en Meneer staan. En ze stralen.

“Heerlijk meisje. Wat hebben wij van je genoten. Wat ben jij toch een lekkere slet. Onze slet. En vandaag meer dan goed gebruikt.”

 

 

©2018 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven