Trots

Rust <– Naar deel 7 van het Spiegel verhaal

Trots

Na een heel onrustige nacht al heel vroeg uit mijn bed gestapt. De laatste dagen, onze reis samen, malen door mijn hoofd. De ups en downs, ze passeren allemaal weer even. De tranen van het loslaten, de blijdschap van ‘ik mag er zijn, de liefde en het vele geduld van Meneer. Deze dagen hebben me echt veranderd, dat bange meisje wat niets durfde te zeggen heeft plaatsgemaakt voor een meisje met twinkelende ogen. En wat is dat meisje gek op Meneer.

En terwijl ik zo lig te denken wordt Meneer ook wakker. “Goedemorgen meisje, heb je lekker geslapen?”  en trekt me dicht tegen zich aan. “Ja Meneer, ik heb lekker geslapen maar wel een beetje onrustig. Maar het was fijne onrust. Ik ben zo gelukkig” Hij trekt me nog strakker tegen zich aan. “Meisje, je mag me altijd wakker maken he als je niet kan slapen. Ik wil er echt altijd voor je zijn”. Dat maakt me dan toch ook weer wat verlegen en ik sla mijn ogen neer. “Dank u Meneer, ik zal het onthouden”. “Niet alleen onthouden maar ook doen meisje”, “Ja Meneer” En terwijl we praten, gaan zijn handen over mijn lichaam. Voel ik ook dat hij wel iets meer wil dan alleen dit gesprek en dan voordat ik het merk pint hij me vast en neemt bezit van mij. Met een waanzinnig dierlijke lust gaat hij te keer. Mijn lichaam reageert daar enorm op. Ik voel mijn tepels hard worden, dat geile gevoel in mijn buik. En wanneer ik een beetje worstel om los te komen wordt de grip van Meneer nog strakker en gromt hij. En het moment dat hij klaarkomt, dat geluid, heerlijk. Het laat me hunkeren. Dat rauwe, dat ruige, dat toe eigenen van wat van hem is, mijn lichaam schreeuwt, het wil meer. Maar wanneer Meneer weer naast me gaat liggen laat hij al merken dat dat op dit moment niet gaat gebeuren. “Meisje geduld, het komt goed vandaag. Voor nu wilde ik je even laten voelen wat je met me doet. De wolf diep in mij is wakker geschud. Deze wolf nam wat hem hopelijk straks mag toebehoren. Deze wolf wil dat je druipt van geilheid vandaag. Meisje ik wil dat je verlangt, hunkert en bovenal geniet”. Hij schopt de dekens van ons af en neemt me mee de douche in. Waar hij me van top tot teen wast. Geen enkel plekje wordt overgeslagen, maar ook ieder plekje krijgt speciale aandacht. Iedere keer brengt hij me weer naar de rand, laat me verlangen naar een intens orgasme, alleen dat krijg ik niet. Na het douchen krijg ik een tik op mijn kont en droogt hij me af. “Hup meisje, kleed je aan alles ligt al klaar, Dan ga ik voor ons samen even een ontbijtje maken.

Aan de kast hangt een prachtige rode jurk, daaronder de meest mooie hakken en op bed een briefje en een schitterende haarklem. Ik open het briefje snel om te lezen wat er staat:

“Lief meisje,

Vandaag onze 7de en laatste dag van onze ontdekkingsreis. Een reis waarmee we wilde kijken of we samen iets prachtigs kunnen opbouwen. En wat geniet ik deze dagen. Je zit al zo diep in mijn hart. Ik ben echt van je gaan houden. Je bent zo mooi.

                                                                                                                              Kus Meneer”

Even plof ik neer op het bed. Een beetje overrompeld door het briefje maar ook ik voel precies hetzelfde. De afgelopen dagen zijn echt heel speciaal geweest en ook vandaag zal dat weer zo zijn. Ik voel het gewoon. En Meneer, hij maakt me zo gelukkig. Het is gewoon niet te begrijpen af en toe als ik zie waar ik vandaan kom, in verhouding tot waar ik nu ben. Het lijkt en voelt echt als mijn plek, hier hoor ik te zijn.

Snel kleed ik me aan. Dat jurkje glijdt over mijn naakte huid. De stof voelt zacht, warm, haast sensueel. Mijn haren steek ik op en de prachtige klem schittert wanneer hij op zijn plek zit. en net dat kleine speelse plukje haar in mijn gezicht verraad dat kleine meisje in mij. een hele lichte make-up en een lipgloss maken het af. En wanneer ik mijn voeten in de hakken schuif en voor de spiegel sta, wow. Zoals ik mezelf nu in de spiegel zie, zo heb ik nog nooit naar mezelf gekeken. Ik zie een prachtige, sexy en gelukkige vrouw. Even sluit ik mijn ogen en dan kijk ik weer. Ja ik ben het toch echt.

Met iets trillende benen loop ik naar beneden waar Meneer al op me wacht. Ik zie hem stralen. Hij neemt mijn hand en begeleidt me naar de tafel. “Het is een eer dat ik dit ontbijt met jou mag delen meisje. Een mooie start van weer een prachtige dag” Hij heeft een ontbijttafel gedekt met de meest lekkere dingen. Tijdens dit ontbijt genieten we van elkaars gezelschap. Meneer kan altijd zo mooi vertellen. Zijn blik op de wereld en de mensen leert me echt om anders te kijken. Deze gesprekken vind ik zo fijn.  

Na het ontbijt neemt Meneer me weer mee. Hij wil me vandaag weer meenemen naar een plek waar we eerder zijn geweest waren zijn woorden. Dus ben benieuwd waar we heen gaan. Na een mooie rit langs het water komen we aan bij het museum. Gelijk weet ik waar hij me heen zal brengen. Mijn buik kriebelt, ik word een beetje onrustig, maar ben ook benieuwd wat het met me zal doen. “Kom maar meisje, je weet het al he?” Ik kijk Meneer aan en ik knik: “Ja, Meneer. Ik weet het. Het maakt me een beetje gespannen” Eerst maken we een rondje door het museum. En dan zie ik daar die grote deur. Ik kijk Meneer aan. “Meisje, ik wil dat je eerst alleen gaat. Ik kom met een minuut of 15 bij je. Ik weet dat je het kunt.” En hij geeft me een kus op mijn wang.

Toch wel angstig over wat ik zal gaan zien open ik die zware deur en stap ik naar binnen. En wanneer ik daar dan in het midden sta en al die spiegels niets meer verhullen zie ik mezelf staan. Op het eerste moment zie ik een meisje wat vragend de spiegel in kijkt, bang voor wat ze zal gaan zien. En welke kant ze ook op kijkt in een sneltreinvaart ziet ze haar leven passeren daar in de spiegels. Het verdriet, de pijn, het gemis, het schreeuwende bange meisje, de gedwongen pijpbeurten met al die mannen en hem dat vreselijke monster. Maar wanneer ze langer kijkt gebeurd er wat. Langzaam ziet ze het beeld weer veranderen. Ze ziet geluk, ze ziet liefde, ze ziet de twinkeling in haar ogen, ze ziet zichzelf stralen, het bankje en het prachtige strand en ze ziet haar Meneer binnenkomen. En wanneer hij voor haar staat…

Op dat moment dat hij voor me staat gebeurd er wat. Ik sta te trillen op mijn benen, mijn hart slaat over maar als vanzelf….Ik sla mijn ogen neer, mijn hoofd gaat omlaag. Ik stap uit mijn schoenen, laat mijn jurk van mijn naakte lijf glijden.  En dan daar midden in de spiegelkamer kniel ik heel diep voor Meneer. Ik geef mezelf aan hem en hoop dat hij dat aan wil nemen. Lang blijft het stil. Het enige wat ik hoor is zijn ademhaling. Een ademhaling die heel rustig is. Hij gaat door zijn knieën en legt zijn hand op mijn hoofd. Nog even blijft het stil. En dan toch hoor ik heel zachtjes zijn warme stem. “Mijn meisje, mijn meisje” en daarna een hele diepe zucht van ontlading. Emoties vliegen door me heen als ik hem hoor zeggen: “Mijn meisje”, een traan ontsnapt, maar zo geknield als ik zit blijf ik zitten. Ik hoor hem door de kamer lopen om me heen. En dan voel ik zijn hand op mijn rug. “Sta maar op meisje, …mijn meisje” En wanneer ik op sta en hem mag aankijken zie ik daar ook een traan. Die traan veeg ik voorzichtig weg met mijn hand. “Nee, meisje het is goed, deze traan is zo mooi. Je hebt me zoiets prachtigs gegeven. Zo onverwacht, maar zo gewenst. Mijn meisje, je maakt me zo gelukkig. En ik beloof je dat ik dat geluk iedere dag met je zal delen”. Op dat moment sla ik mijn armen om me heen “Meneer u maakt me iedere dag al gelukkig” En geef hem een kus op zijn wang.

Even blijven we zo staan maar dan komt die dierlijke lust van Meneer toch weer op. Midden in de kamer pint hij me vast tegen de paal, tovert een stuk touw uit zijn zak en bind mijn handen boven mijn hoofd vast. “Ik heb je wat beloofd he meisje”. Zijn handen pakken mijn borsten vast, trekken aan mijn tepels en dan vingert hij me. “Ik wil dat je in de spiegels kijkt meisje, geniet van wat er gebeurd.” Wanneer ik in de spiegels kijk en Meneer zo bezig zie met mij wordt ik geiler en geiler, en nog voordat ik het kan vragen is het al te laat, en kom ik klaar. Iets schuldbewust buig ik mijn hoofd omlaag. Maar Meneer springt snel in. “Meisje dit orgasme was voor jou. Geniet dat is wat ik van je vraag vandaag.”

“Oh ja en dit, durf je dit?” Hij doet zijn jasje uit en bied hem aan me aan. “Alleen dit jasje en de hakken, zo het museum uit naar de auto, durf je?”   

Trots nam ik het jasje aan van Meneer. “Ja Meneer, het is een eer als ik dat voor U zou mogen doen.” Het jasje ging over mijn naakte lichaam, ik schoof mijn voeten in de hakken en liep aan zijn arm naar buiten. Ik voelde de ogen steken van alle mensen in het museum. Maar al die blikken maakte me nog trotser. Ze mochten best zien wie ik was, nee nog beter wie ik ben.

Zijn meisje.

Met opgeheven hoofd loop ik samen met Meneer richting de auto. Wie weet wat deze dag verder nog brengt.

©2018 By kleintje

Naar deel 9 van het Spiegel verhaal –> Mijn wolf

Pagina delen:

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven