Een mooie start van het nieuwe jaar

Dit verhaal is het tweede deel uit de serie Oud&Nieuw
Deel 1: Het doosje van het afgelopen jaar

Een mooie start van het nieuwe jaar

Nog een paar diepe teugen adem, en ik kom weer op de aarde. Mijn Meester haalt mijn armen en benen los. En dan hoor ik zijn stem “Op je knieën, slet”. Ik kruip snel op mijn knieën. Hij pakt mijn armen en bindt deze op mijn rug. En ook de blinddoek gaat om. “Kruipen” zijn stem klinkt streng. Ik kruip vooruit en volg de instructies die ik krijg.

Buiten is het erg koud deze nacht. Ik kruip over het gras richting het pad. Een pad wat niet fijn voelt om overheen te kruipen. Hier en daar ligt een steen en verder alleen wat grind. Ik mopper op die stenen die in zich in mijn knieën proberen wurmen. “Stil! Nog een klein stukje te gaan slet. Door kruipen.” Al snel ben ik weer stil en onderga die pijn in stilte.

We komen aan bij een ander veld, Ik mag stoppen. Hij pakt mijn vastgebonden polsen vast en hijst die omhoog. Daar zit ik dan op mijn knieën, met mijn armen achter mijn rug. Mijn schouders doen pijn nu ze ook iets omhoog getrokken zijn mijn armen. Rechtop zitten kan ik niet meer.

Ik hoor een kurk ploppen. Meester trekt aan mijn staart, mijn hoofd achterover. “Mond open en drinken teef, het is Nieuwjaar” Ik open mijn mond en met een vaart giet Hij het glas naar binnen. Ik kan het niet allemaal doorslikken, het loopt mijn neus in, en ik begin te proesten. Mijn Meester begint hard te lachen. Het volgende glas volgt al snel. En weer gaat die met dezelfde snelheid. Alleen nu ben ik er op voorbereid. En nu ik wat rustiger ben proef ik het water. En volgt er nog een glas.

“Goed zo, zo wil jou Meester het zien. Want wie ben ik voor jou? En wat ben jij?” Zodra ik het water heb doorgeslikt antwoord ik. “U bent mijn Meester. En ik ben trots om Uw slet te mogen zijn Meester” Zijn hand blijft even rusten op mijn wang. Ik voel de warmte. En hoewel ik Hem niet kan zien, zie ik in gedachten zijn ogen. Dat gevoel wat dat teweeg brengt in mij is onbeschrijfelijk intens. De genegenheid die ik voel voor mijn Meester gaat zo diep, ik ben zo trots dat ik de Zijne mag zijn. En wanneer ik deze hand op dit moment dan voel dan stroomt de rust door me heen.

Zijn hand laat weer los. Ik hoor de voetstappen van mijn Meester weer. En dan voelt ik de stok over mijn billen glijden. Ik weet wat er komt. Pats, ik neem die klap tot mij maar blijf stil. Pats, en weer doe ik het zelfde. Ik verbijt de scherpe pijn van de stok. “Ik wil dat je telt slet, iedere klap weer” En dat doe ik, Iedere klap tel ik mee. Twaalf in totaal. Mijn billen gloeien, mijn hoofd voelt licht. En het is zo koud.

Mijn hoofd wordt weer achterover getrokken, met Zijn andere hand grijpt hij mijn kin. Ik open mijn mond. En voor ik het weet wordt die mond goed en grof gevuld. Met zijn hand in mijn haar neemt Hij mij volledig tot zich. Stoot voor stoot, steeds dieper dringt hij binnen. Hij pakt mijn haar steeds strakker vast. Gaat steeds sneller, tot hij plots ineens stopt. Hij rukt mijn blinddoek van mijn hoofd. Ziet mijn vragende ogen. Maar Hij reageert daar niet op. Stopt zijn stijve pik weer in mijn mond, en beweegt dit maal heel rustig. Smekend kijk ik Hem aan. Ik wil veel meer dan dat. Die ruwheid die wil ik weer voelen. Maar Hij gaat onverstoord heel rustig nog een tijdje door. Terwijl ik Hem aan blijf kijken. Ik zie daar weer die lach, die lach die vanmorgen ook op het gezicht van mijn Meester verscheen. Maar nog steeds verandert er niets. Het enige wat ik zie is die tevreden, zelfgenoegzame lach.  Een lach die weet dat ik lijd, dat ik veel meer wil. Maar het me nog absoluut niet van plan is te geven.

U stopt en haalt een o zo lekker pik uit mijn mond. Ik buig mijn hoofd naar beneden. Wetende dat ik niet meer ga krijgen. Al hoe graag ik dat ook zou willen. Met uw hand pakt U mijn kin weer vast en ziet de teleurstelling in mijn ogen. “Wilde je meer slet? Is dat het? Wat wil je dan?”. Ik kijk mijn Meester aan. Haal heel diep adem. En dan heel zachtjes zeg ik wat “Meester zou U alstUblieft mijn mond weer willen bevochtigen met Uw heerlijke zaad?”. “Hm wat zeg je slet? Ik kan je niet verstaan. Als je wat wilt zal je duidelijker moeten zijn” Weer haal ik heel diep adem. En iets luider volgt weer die vraag “Meester AlstUblieft, zou U mijn mond weer willen bevochtigen met Uw heerlijke zaad?” Die lach blijft maar op Zijn gezicht. “Ik versta je nog steeds niet.” En dan, dan schreeuw ik het uit “Meester, zou U alstUblieft mijn mond willen bevochtigen met Uw heerlijke zaad? Ik wil Uw zaad”

“Zo dat noem ik nog eens duidelijk slet. Maar dit vuile sletje wil dus mijn zaad. Dat kan ze krijgen.” Hij pakt mijn staart weer vast trekt heel hard en dan schiet zijn stijve pik mijn mond weer in. Grof en diep neemt Hij me. Ademhalen is haast niet mogelijk. Ik kijk mijn Meester aan. Tranen lopen uit mijn ogen. Ik voel de kracht waarmee Hij me neemt steeds harder opbouwen. En dan schiet dat heerlijke zaad mijn mond in. Zaad waar ik lang op gewacht heb. Zaad waarnaar ik hunkerde als sinds vanmorgen dat ik U zo beledigde. Maar nu mocht ik het weer tot mij nemen. Met zijn ogen kijkt Hij me weer aan. Ogen van tevredenheid, ogen van trots, Ogen waarvan ik mag zeggen dat ze ook de mijne zijn.

Hij laat mijn armen weer zakken en maakt mijn polsen los. Pakt me op van de grond en tilt me op. Als snel volgt er een kus op mijn voorhoofd. Zo lopen we samen naar het huisje. Nou ja mijn Meester loopt. Daar binnen gekomen brengt Hij me naar een heerlijk warm bad. De badkamer staat ook vol met kaarsjes. En dan stapt ook mijn Meester het bad in. Pakt twee glazen. Kijkt me aan….

“Gelukkig nieuw jaar meisje, gelukkig nieuw jaar”

Die nacht zijn we fijn in elkaar opgegaan. Een nacht om nooit meer te vergeten. Mijn verlangen uit dat doosje werd vervuld.

 

© 2018 By kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven