Mijn donkere gedachten

Mijn donkere gedachten

We zijn al ruim 11 jaar samen. Je bent de man van mijn dromen. Ik zou echt nooit zonder je willen maar mijn donkerste geheimen die weet je niet en dat terwijl je echt alles van mij voor lief neemt. Het valse geschal wanneer ik weer eens meezing, De rommel die ik soms achterlaat in huis. Het maakt je allemaal niets uit. Alleen mijn donkerste geheimen heb ik nog nooit aan je prijsgegeven. En waarom niet? Pure angst, want wat zal je wel niet van me denken. En die donkerste geheimen die neem ik dus mee naar een ander plekje.

Al jaren doe ik stiekem aan sexting puur om mijn gevoelens enigszins te bevredigen. Gevoelens waar ik anders niet weet waar ik er mee toe moet. Wil jou absoluut geen pijn doen maar op deze manier blijft mijn gemis iets draaglijk. Soms wanneer ik met je vrij gaat het in mijn koppie tekeer en hoor ik mezelf van alles tegen je zeggen dan schiet er ineens uit…..Wurg me, neem me terwijl ik snak naar lucht. Maar dat gebeurd alleen in mijn koppie want in het echt durf ik die stap niet te zetten. Dus wanneer jij weer eens weg gaat of je bed vroeg op zoekt dan zoek ik mijn sexmaatje op de chat. Wanneer ik met hem praat, voelen mijn gevoelens heel normaal. Denk ik niet meer dat ik raar ben. Tijdens die gesprekken wurg ik mezelf op zijn aanwijzen en kom ik zo heftig klaar. Maar oh wat zou ik dat graag met jou kunnen delen. Mijn donkerste gedachten mogen ook de jouwe zijn maar ik weet gewoon niet hoe. En zo zit ik dus in de knoop met mezelf.

Weken gaan zo voorbij. Weken van vertwijfeling. Maar mijn god wat hou ik van je en wat geniet ik evengoed van onze vrijpartijen maar dat missen van neemt een steeds groter plekje in, in mijn lijf. De behoefte om dat voor jou te mogen doen. Maar ook de schaamte want ja je zult me wel erg raar vinden als je dit zult ontdekken.

Vandaag ga je later te werk dan normaal. Ik check nog even of je echt weg ben. Want soms kom je nog terug voor sleutels of je portemonnee. Maar je bent echt weg. Ik open mijn laptop. Ik zie een berichtje van mijn maatje staan met de vraag of ik vanavond laat kan chatten. Ik schrijf terug dat ik zal kijken of het lukt. En dat wanneer ik er ben hem een berichtje zal sturen. De hele dag zit dat dus al in mijn koppie. Het idee dat ik vanavond weer voor hem mag klaarkomen terwijl ik snak naar adem. Alleen dat idee al maakt me zo geil. Maar ik zal geduld moeten hebben.

S Avonds wanneer jij vroeg naar bed gaat zeg ik je dat ik nog even wat werk af wil maken en ik daarna ook naar bed kom. Die avond spreek ik mijn maatje. We hebben we een heel fijn gesprek maar dat gesprek eindigt met verdriet. Hij vertelt me die avond dat dit onze laatste keer samen is. Hij kan dit niet meer doen. Hij voelt zich mega schuldig naar zijn partner. Dus zijn gevoel zegt dat hij er echt mee moet stoppen. Ik voel me gebroken maar zal door moeten gaan. De dagen daarna zijn vreselijk. Ik sleep mezelf vooruit zo goed en zo kwaad als het kan. Maar dat fijne gevoel wat ik eerst had ben ik kwijt. Dat ben ik even verloren.

We zijn alweer een paar dagen verder maar deze avond krijgen wij samen een vreselijke ruzie. Een ruzie om echt niets. Ik werd boos op je toen je thuiskwam omdat je een nieuwe spelcomputer had gekocht. Terwijl je zelden wat nieuws voor jezelf koopt en ik echt wel zeker 200 euro per maand uitgeef aan mijn hobby. Die avond gaan we boos naar bed. We kijken elkaar niet aan. De slaap kan ik maar niet te pakken krijgen. Ik lig maar te draaien van onrust in mijn bed. Het ene na het andere vliegt door mijn gedachten. Dus zodra ik denk dat je slaapt. Kruip ik uit bed en sluip ik naar beneden. Ik moet en zal rust terugbrengen in mezelf en wil dat fijne gevoel zo graag weer voelen. Ik ga beneden op de bank. Zoek een gesprek op wat ik met mijn maatje had en voor ik het weet glijd mijn hand naar beneden. Mijn vinger draait cirkeltjes om mijn klit en mijn andere hand kneed langzaam mijn nek. Ik knijp langzaam mijn keel dicht. En ga door met vingeren totdat ik weer klaarkom.  Dagen gaan zo voorbij dat ik s avonds naar beneden kruip.

Ik merk aan je dat je doorhebt dat er wat veranderd is maar kan ik mijn verhaal niet aan je kwijt puur uit angst dat ik je dan verliezen zou. Jij die man van mijn dromen die altijd maar voor me klaar staat wanneer dan ook. Ik durf het je gewoon niet te vertellen. Tranen lopen over mijn wangen als ik daar aan denk. Ik zal daar gewoon een andere oplossing voor moeten gaan zoeken.

We zijn alweer een paar weekjes verder. Je zegt dat je je niet zo lekker voelt en gaat echt al heel vroeg naar bed. Ook die avond neem ik weer bezit van mezelf. Mijn vinger glijd tussen mijn schaamlippen door, mijn keel knijp ik dicht en langzaam maar zeker kom ik weer bijna tot een orgasme. Maar dan ineens tussen mijn wimpers door zie ik iemand staan bij de deur. Ik open mijn ogen en daar sta jij. Ik stop gelijk. Ik voel mijn wangen rood worden van schaamte. Je kijkt me aan en vraagt waarom ik stop. Ik kan geen antwoord geven en buig mijn hoofd omlaag. “Ga alsjeblieft door, laat me kijken, laat me genieten van jou” klinken je woorden wanneer je merkt dat ik geen antwoord geef. Vol schaamte ga ik toch heel langzaam weer door. Mijn vingers gaan weer langs mijn clit en met mijn andere hand kneed ik eerst mijn borsten totdat ik weer bij mijn keel ben en deze zachtjes dicht knijpt. Ik gluur nog even tussen mijn wimpers door of je er echt staat en ik het niet droomde maar je staat er echt. Ik sluit mijn ogen weer zodat ik niet afgeleid raakt.

“Kom voor me meisje, ik wil dat zo graag zien gebeuren” zeg je. Maar wat ik ook doe ik kom niet over dat randje heen. Ik hoor je dichterbij komen en je legt je hand op de mijne. en knijpt zachtjes mee. “Mag ik?” Ik haal mijn hand onder de zijne weg en zeg: “Ja alsjeblieft” met tranen in mijn ogen kijk ik hem aan. Je ontneemt me mijn adem. Ik kan niet meer in of uitademen, ik weet dat de CO2 in mijn lichaam toeneemt en voel dat ik langzaamaan duizelig wordt terwijl jij mijn keel dicht knijpt. “Kom voor me meisje” klinken wederom jou woorden terwijl ik kronkel op de bank en snak naar adem. De wereld is ineens zo mooi wat heb ik hier al die jaren naar verlangd. Ik kijk je aan en op dat moment kom ik in extase en kom ik zo heftig klaar. Je kijkt me met lachende ogen aan. Geeft me heel even adem maar geeft me nog geen rust. Ook jouw andere hand heeft het nu overgenomen. Je vingers glijden mijn kutje in en dan knijpt je mijn keel weer dicht. Je hebt nu geheel de controle overgenomen en ik, ik zweef van geluk. Begrijp even niet meer waarom ik dit nooit heb durven vertellen. Maar geniet op dit moment van jou, jou leiding en mijn geiligheid en naar ik nu voel ook de jouwe. Je pik staat keihard in je broek. Terwijl ik snak naar adem, peuter ik met mijn vingers je broek los. Je merkt dat ik meer wil en nog voordat ik zelf jouw broek geheel los heb neem jij het over. en schuift die harde pik met geweld mijn kutje in. en neukt me als nooit tevoren.  Ik hoor je grommen en samen komen we al heel snel klaar. en liggen uitgeput bij elkaar.

En dan wanneer je naast me ligt met die stralende ogen komen die woorden: “Dit wilde ik al zolang bij je doen maar ik durfde nooit” Ik lach en knik en kruip vol geluk weg in je armen. de armen van mijn droom man. De man die ineens bezit nam van mijn donkerste gedachten.

 

Waarschuwing: Wurgseks, is niet zonder gevaar. Probeer dit alsjeblieft niet zomaar uit zonder enige kennis. Meer info over breath contol en breath play kan je vinden om mijn andere website bdsmenkink.nl

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven