Geduld

Geduld

Na een hele drukke bewogen week vandaag heerlijk thuis. Gewoon mijn dingetjes doen zoals normaal. Ik ben lekker in huis bezig want vanavond komt mijn Meester eten dus wil graag dat alles ook netjes is. De keuken is klaar. Ik heb al wat dingetjes voorbereid voor het eten en nu even de hal en de woonkamer stofzuigen. Als ik bijna klaar ben gaat de telefoon.

“Goedemiddag meisje, hoe is jouw dag vandaag?”. Blijdschap schiet door me heen wanneer ik de stem van mijn Meester hoor en antwoord dus ook met een lach “Goedemiddag Meester wat fijn dat U even belt. Met mij gaat alles goed. En met U?”. “Hier gaat ook alles prima. De dag loopt voorspoedig maar het kan zijn dat ik iets later ben vanavond. Maar wil je vragen of je iets voor me wilt doen”. “Meester ik wil alles voor U doen. Zegt U het maar”. “Ik wil graag dat je alles wat je nu nog zou moeten doen laat liggen. Dan loop je naar boven, gaat je douchen en scheren en zorgt dan je helemaal bent zoals ik wil.  Het enige wat je aandoet is een blinddoek en je polsboeien, die boeien klik je vast aan de haak in het plafond. En zo blijf je wachten tot ik thuiskom”. Ik heb alles in me opgenomen wat mijn Meester van me verwacht en antwoordt dan ook al snel met “Meester ik zal zorgen dat ik alles voor U doe en dat U meisje daar dus netjes op U wacht”. Dan nemen we al snel weer afscheid. Ik ruim nog even de stofzuiger op in de kast en loop dan naar boven.

Ik stap onder een heerlijke warme douche. Was me met de favoriete shampoo van mijn Meester en scheer me netjes glad zoals gevraagd. Dan droog ik mijn haar nog even en klaar. Ik loop naar de kast en pak een mooie blinddoek en mijn polsboeien. De polsboeien gaan om. De blinddoek gaat voor en ik klik mezelf vast aan de haak in het plafond. ik ben niet zo groot dat ik helemaal bij het plafond kan maar mijn Meester heeft daar een touw met een haak voor me aangehangen zodat zijn meisje er ook bij kan. en daar sta ik dan. Geen idee hoe lang ik moet wachten. Maar ik zal wachten op mijn Meester hoe lang dat dan ook duurt. De eerste minuten gaan gemakkelijk, na een half uur wordt ik wat onrustig, maar na verloop van tijd geef ik me over aan het wachten en sta ik daar in alle rust.

Niet wetende dat mijn Meester al een tijdje op de stoel zit in de slaapkamer. Hij had dat hij binnen kwam zijn schoenen uitgedaan en is in alle stilte naar boven gegaan. En is dus op de stoel in de slaapkamer gaan zitten. Vol trots kijkt Hij daar naar zijn meisje die echt is gaan doen wat Hij haar gevraagd had. Een lach staat op zijn gezicht, een lach die een plannetje verbergt.

Opeens voel ik een adem over mijn lichaam gaan. “Keurig meisje, je hebt netjes gedaan wat ik van je gevraagd hebt. Ik ben trots op je. Maar je mag nog wel even een tijdje zo blijven hangen.” Ik hoor een laatje open gaan. wat er uit komt geen idee. Maar iets in me zegt dat mijn Meester iets met me van plan is. Ik voel Zijn hand weer over mijn rug gaan en dan ineens knijpt Hij hard in mijn linker tepel die onmiddellijk nog harder wordt. Er wordt een klem opgezet en ik kreun van genot. Hetzelfde doet Hij met mijn rechter tepel, Hij knijpt heel hard en ook daar gaat een klem op. Het kettinkje bungelt tussen mijn borsten. En ik wiebel iets op mijn voeten. “Wat is er meisje? Is het niet lekker? Ik zal eens voelen”. De hand van mijn Meester gaat langzaam naar beneden, over mijn buik, over mijn venusheuvel en dan speelt Hij nog even met mijn schaamlippen. Ik voel mijn clit kloppen van verlangen. Verlangen naar de aanraking. Maar mijn Meester stelt dat nog even uit. Ik wiebel weer. “Wat is er meisje? Wil je wat? zeg het maar” Zeggen wat ik wil is niet mijn sterkste punt maar ik zal dus wel moeten nu “Meester ik wil U”. “Wat bedoel je meisje met Meester ik wil nu. Ik wil dat je duidelijk tegen me bent”. “M.. Meester neuk me alstublieft” zeg ik heel zachtjes. “Nu nog 1 keer meisje ik wil dat je duidelijk bent maar ook goed verstaanbaar”. Ik buig mijn hoofd iets naar beneden maar antwoordt dan weer “Meester wilt U me alstUblieft neuken? …Neuk me alstUblieft heel hard” zag ik nu met een luide en duidelijke stem. “Meisje met alle plezier maar nog niet nu. Ik hoor mijn Meester weglopen en dan is het stil. Even raak ik vertwijfeld en roep dan ook. Maar voor ik het weet is Hij toch weer daar. Op mijn arm voel ik een trilling en al gauw herken ik wat het is. “nee toch niet Meester?”. “Ja, meisje voordat ik jou ga neuken ga ik je een aantal keer op het randje brengen, Dat randje van genot. En genieten zal je zeker” De trilling van de magic wand voel ik van mijn arm over mijn schouder, naar mijn borsten gaan. Dan steeds verder naar beneden over mijn buik totdat Hij hem zo op mijn clit zet en me dus verschillende keren naar dat randje brengt. Een randje wat me zegt, kom maar over dat randje heen. Maar dat randje mag ik niet over zonder vragen. En dan terwijl ik bijna kom stopt het. De magic wand gaat uit en aan de kant. De vingers van mijn Meester glijden tussen mijn schaamlippen heen en voelen dat natte grotje wat steeds maar natter wordt. En dan ineens voel ik de warme tong van mijn Meester. Hij gaat over mijn clit draait daar rondjes, zuigt en knabbelt een beetje en weer kom ik op dat randje. “Meester mag ik alstUblieft komen? ik kan niet meer”. “Nee, meisje je mag nog niet komen. Ik wil dat je je verzet tegen dat orgasme”. En hij blijft mijn kutje plagen en verwennen met zijn tong. Ik sta te wiebelen op mijn benen. Het touw waar ik aan hang kraakt. Ik moet me verzetten maar dat wordt moeilijker en moeilijker. Ik kreun en steun maar geef nog steeds niet over.

Dan staat mijn Meester op en maakt me los van het plafond. verwijderd de blinddoek. En Hij brengt me naar het voeteneind van het bed. Mijn benen worden ieder aan een poot met touw vastgebonden en mijn handen worden aan elkaar geklikt en gaan aan een haak bij het hoofdeind. Ik hoor Zijn riem en Zijn broek los en uitgaan. Hij gaat achter me staan en ik kan het niet laten om even met mijn billen tegen Zijn harde pik te wiebelen. Zodra ik dat voel ontglipt mij een kreun. Want wat is die hard. Die wil ik voelen. “Wil jij wat meisje?” klinkt het weer. Ik draai me om zover als dat gaat. Kijk Hem aan en zeg dan “Ja Meester, alstUblieft neuk me heel hard. Ik wil Uw heerlijke harde pik in me voelen” en nog voordat ik dat gezegd heb schuift Zijn pik met grof geweld bij me naar binnen. Mijn Meester neemt me heel hard. IK kreun en steun. Maar vind dit zo lekker. Na een tijdje pakt mijn Meester de magic wand en zet deze ook op mijn clit en blijft me ondertussen hard neuken. Totdat ik echt niet meer kan en heel luid klaarkom, Het vocht spuit eruit. Maar mijn Meester laat de magic wand er op zitten en brengt me nog een aantal keer tot een orgasme. Totdat ik helemaal op en schuddend op het bed lig.

”Dat was lekker he meisje. Dat was wat je graag wilde. Maar ook je Meester gaat nog even nemen wat Hij wilt. Hij schuift zijn pik weer naar binnen. Draait zijn hand in mijn haar. Trekt me omhoog aan mijn haren en neukt me heel lang en heel hard. Ik hoor Hem grommen en voel zijn pulserende pik in mijn kutje. Ik weet dat het niet lang meer zal duren voordat ook mijn Meester klaarkomt. Zijn hoofd komt bij mijn oor en fluistert  “Ik ga nu klaarkomen in jouw kutje. Spuit altijd mijn warme zaad bij je naar binnen, Je bent van mij” En dan komt ook mijn Meester klaar. Hij gaat even met zijn bovenlichaam op mijn rug liggen. En kust me in mijn nek voordat Hij zijn pik weer uit mijn kutje haalt. Totaal uitgeput lig ik op dat bed. Hij maakt mijn voeten en handen los en trekt me op het bed. Haalt de klemmen van mijn tepels die ik dus nog heel hevig voel na bonzen. En dan mag ik heerlijk bij Hem wegkruipen.

“Dank U wel Meester voor vandaag”. Hij kijkt me vol trots en met een grote lach op zijn gezicht aan. “Meisje dit was een lesje in geduld en die heb je meer dan doorstaan. Ik ben heel trots op je!”

Samen genieten we na en vallen in slaap.

© 2017 bykleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven