Een wijze les

Dit verhaal is het tweede deel uit de serie: Het dorp!
Deel 1: Het dorp

Een wijze les

 

Ik heb het koud en mijn knieën beginnen langzaam zeer te doen. Ik voel het grind nog zitten terwijl ik allang van het grindpad af ben. In de kleine kooi kan ik ook geen kant op. Dus moet blijven zitten op handen en knieën. Wel begin ik me af te vragen waar we zijn. Maar met de blinddoek is ook dat nog steeds een raadsel voor me. Zal dit maar gewoon over me heen laten komen.

Ik hoor Meneer praten. Maar wordt geen wijs uit het gesprek omdat ik de antwoorden niet hoor. Maar het eindigt wel met de woorden “ We zijn er zo”. Dan stopt de auto. De deuren gaan open. Ik voel de kooi bewegen en wordt er dan zo met kooi en al uitgetild. Een vlaag van wind gaat over mijn iets vochtige huid. Het kippenvel neemt bezit van mij. Niet alleen door de kou maar ook van geiligheid, spanning en nieuwsgierigheid. Want wat is Meneer van plan met mij. Ik hoor iets van grind onder de kooi wanneer deze weer wordt neergezet. Ik ruik ook iets van lavendel maar kan nog niet plaatsen waar ik ben.

De kooi gaat open. Ik mag er uit. Krijg de orders om kruipend te volgen. Ik voel grind, gras en daarna een gladde steen. Er gaat een deur open. We gaan naar binnen. Met mijn handen voel ik een betonnen vloer. Zijn we in een schuur? Zwijgend blijf ik volgen. Ik moet stoppen. Het touw gaat los maar moet knielend blijven zitten wachten tot nader order. Naast de voetstappen van Meneer hoor ik nog iemand lopen. Zou eigenlijk stiekem willen gluren maar ja die blinddoek weerhoudt me daarvan.

En dan is Meneer weer daar. “Sta op meisje”. Snel sta ik op. Het is fijn om mijn benen weer even te kunnen strekken. We lopen een klein stukje. Dan moet ik plaats nemen op een kleine tafel. Liggend op mijn rug pas ik er net aan op. Er gaat touw om mijn knieën en enkels en dan worden mijn benen uit elkaar getrokken en vastgezet. Mijn handen worden vastgezet naast mijn lichaam en mijn hoofd ligt over de rand heen. Meneer vraagt nog even of ik goed lig en het nergens pijn doet. Maar ik lig prima. Mijn hoofd maakt overuren. En van het alleen al zo liggen wordt ik geiler en geiler. Mijn tepels voel ik hard worden en mijn kutje is zeik en zeiknat.

En dan voel ik plots een hete druppel vallen op mijn huid. Ik verstijf even maar wanneer er meer volgen word ik weer rustiger. De druppels vallen op mijn borsten, over mijn tepels en gaan langzaam naar beneden over mijn buik. En terwijl die druppels vallen voel ik een grote dildo naar binnen geschoven worden. Heel langzaam gaat die op en neer. De druppels blijven komen en ook de dildo gaat langzaam aan steeds iets sneller. En onderwijl plant Meneer gedachtes in mijn hoofd.

“Ja, dit wil je wel he pijnslet. Geneukt worden terwijl de pijn volgt. Zullen we nog meer gaan toevoegen zou je dat wel willen?” Ik hoor die vraag binnenkomen. En net zo snel als ik het sms’je vanmorgen beantwoordde ook nu vloog het antwoord mijn mond al uit voordat ik nadacht. “Ja Meneer, alstUblieft Meneer”. Ik hoor voetstappen om me heen. En dan staat het weer stil. Ik hoor wat gerommel. “Weet je het zeker meisje dat dat is wat je wilt?”. Heel even dacht ik na maar antwoord toch weer met “Ja Meneer dat wil dit meisje echt” En dan schuift er een stijve pik mijn mond in. Even schrok ik omdat ik het niet verwachtte. Maar laat mijn mond geneukt worden. Af en toe is het happen naar lucht. De tranen staan in mijn ogen. Het kwijl loopt uit mijn mond maar ik geniet en laat me nemen. Door wie, geen idee. Want met die blinddoek om zie ik nog steeds niets.

Dan zijn weer daar die voetstappen. Maar ook de stem van Meneer. “Dit vind je wel lekker he. Fijn geneukt worden door een flinke dildo en nu ook nog een pik in je mond. Wat ben je ook een gore slet.” Antwoorden kan ik niet. Maar die woorden alleen al en de stem van Meneer doen zoveel meer. Het maakt me geiler en geiler. Het interesseert me ook niet wie het is. Als Meneer wilt dat ik die doe dan doe ik dit zonder tegenspreken.

Een zweep land op mijn billen. Die pijn schiet door me heen maar des te meer er volgen des te fijner ik het vind. Die pijn brengt me naar het randje van klaarkomen. Maar ik houd het vast. Dit moment wil ik graag rekken. Meneer ziet dat ik me niet overgeef. En slaat nog even harder met de zweep. Ik kreun maar geef me nog niet over aan een orgasme. In mijn mond loopt het sperma naar binnen. Ik laat het bijna lopen. Maar Meneer geeft me een ferme klap en roept “slikken hoer, We laten niets lopen”. Ik slik snel maar voel wat langs mijn wang lopen. Ik heb dus niet alles binnen. Alles stopt op dat moment. De dildo gaat uit mijn kut.

Hij pakt me bij mijn kin vast. “Denk je nu echt dat ik je zal belonen met een orgasme. Je hebt niet alles geslikt”. Ik voel me heel klein worden. “Nee Meneer, sorry Meneer”. En terwijl Meneer mijn kin vast heeft komen er klemmen op mijn schaamlippen. Een scheur vliegt door mijn lijf. Maar merk ook dat mijn klit daar op reageert met als gevolg dat ik nog geiler wordt en het liefste nu per direct genomen zou willen worden maar ik krijg niets. Met de zweep wordt er hard tegen de klemmen geslagen. Met iedere klap gaat er een intens gevoel door mijn lichaam. Ik kreun, ik gil en mijn tranen lopen. Tranen die niet zichtbaar zijn. Maar het gevoel is zo erg dat het me toch weer terug brengt bij dat randje van klaarkomen. Iets wat ik nu niet durf. Stamelend begin ik met mijn woorden “Meneer…die pijn…het brengt me naar een orgasme…mag ik klaarkomen?” De klappen blijven volgen. Antwoord krijg ik niet. Zolang ik geen antwoord krijg zal ik dat orgasme tegen blijven houden. Na een aantal minuten krijg ik het verlossende antwoord. “Kom maar klaar meisje. Je hebt je straf goed gedragen” Een paar klappen later kom ik klaar van de pijn. “Dank U Meneer voor dit orgasme”. Mijn tranen lopen. Tranen van spijt maar ook tranen van geluk. Geluk dat ik dit mag meemaken

Dan wordt mijn blinddoek afgedaan. Meneer staat naast me. Hij haalt even Zijn hand langs mijn gezicht en droogt mijn tranen. “Goed gedaan meisje. Dit was een pittige dag voor je zo. Een geil avontuur met een randje” Ik kijk hem aan en knik “Ja Meneer een dag waarop ik eigenlijk geen ja mocht zeggen maar ben blij dat ik dat wel gedaan heb. Dank U Meneer” Dan hoor ik weer de voetstappen. Meneer staat is hier. Die is het dus niet. En ik zie ook nog steeds niet goed waar ik ben. En dan hoor ik een bekende stem. Het is de stem van mijn Meester “meisje”. Ik tril even. En dan zie ik Hem ook. En dan vervolgt Hij zijn woorden. “Dit had je niet mogen doen. Maar ik ben trots op je hoe jij je straf gedragen hebt vandaag. Ik heb alles met je kunnen meemaken vandaag.” En Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Mijn tranen lopen weer. “Dank U Meester en sorry ik zal dit nooit meer zo doen zonder Uw toestemming”

Samen maken ze me los van de tafel. Ik krijg wat te drinken en een warme deken om me heen. We praten nog wat met z’n drieën over hoe ik dit de volgende keer op moet lossen en dan brengt Meneer mij naar een warm bad wat al klaar staat.  “Kom maar even lekker bij meisje. Geniet van het warme water. Dan komen we zo weer bij je kijken.” En terwijl ik van het heerlijke warme water geniet vliegt de dag door me heen. Want wie deed nu wat. Ik weet dat Meneer al die tijd bij me is geweest maar ik heb niets gezien. Wat ik wel weet is dat ik ontzettend heb genoten en erg blij mag zijn met mijn Meester en Meneer.

Maar vandaag was een wijze les!

©2017 by Kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven