Het dorp

Dit verhaal is het eerste deel uit de serie: Het dorp!

Het dorp

Na een kort anoniem sms’je besluit ik er voor te gaan. Iets wat ik eigenlijk nooit zomaar zou doen, en ook niet mag doen. Maar ik ben vandaag al de hele dag aan de stuiter en in een heerlijke geile bui.

Een half uurtje terug ging mijn telefoon. Een sms’je, van een onbekend nummer. In dat sms’je stond: “Heb je zin in een geil avontuur?”. En voor ik het wist antwoordde ik al terug: “Ja, maar wie ben je?”. En daaropvolgend ging mijn telefoon weer: “Wie ik ben dat zie je dan wel. In de kerk tuin staat een bankje. Ik zie je over 50 minuutjes daar”. Eventjes dacht is nog, ja dag, maar toch antwoordde ik terug dat ik er zal zijn. Totaal fout. Had eerst mijn Meester moeten vragen. Maar ik wil zo graag.

Vanaf dat moment raast het bloed. Geen idee met wie ik heb afgesproken. Maar dat ik zin heb in een avontuurtje dat is zeker. Snel fris ik me op. Schiet een jurkje aan en stap op mijn fiets. Met 10 minuutjes ben ik in het centrum. Plaats mijn fiets bij het winkelcentrum en loop rustig richting kerk. Kijk wat om me heen of ik iemand zie die me in de gaten houd maar ontdek niemand.

Rustig loop ik verder. Ga bij de kerk door het hek. Het grind kraakt onder mijn hakken. Ik zie het bankje en ga zitten. Verder is er nog niemand. Maar ik ben ook tien minuten te vroeg. Door mijn hoofd schiet wel nog een keer dat ik dit nooit zou mogen doen. Niet zonder de toestemming van mijn Meester. Maar die is deze week vanwege zijn werk niet tot nauwelijks bereikbaar. En ik, ik heb gewoon zo’n zin. Maar dat ik dit straks moet opbiechten dat is zeker.

Terwijl ik in gedachten ben voel ik ineens een hand op mijn schouder. Ik wil me omdraaien. Maar zodra ik dat doe is het “uh, stil blijven”. Ik blijf zitten zoals ik zit. Ik krijg een blinddoek om. “Vertrouw je me?” klinkt het. Ik luister maar antwoord nog niet. “Vertrouw je me?” klinkt het nog een keer. En dan hoor ik het. Het is de stem van Meneer. “Ja, ik vertrouw U Meneer” antwoordde ik snel terug. “Heel netjes, je hoort wie ik ben. Maar had je deze afspraak wel zo mogen maken?” De zenuwen vliegen door mijn lichaam “ Nee Meneer, ze had toestemming moeten vragen aan haar Meester” Het bleef stil. Ik wist even niet wat te doen.  “Meneer?” En nog bleef het stil. Ik werd steeds kleiner. En toen was daar antwoord: “Juist meisje, je had toestemming nodig. Ik heb al contact gehad met je Meester. En nu op staan”. Zijn stem klinkt streng.

Ik sta op en loop met Meneer mee. Hij zet me achter het bankje. “Bukken en zet je handen op het bankje”. Ik buk en doe wat me gevraagd word. Ik voel dat mijn jurkje omhoog gaat. “Netjes, ik zie dat je je wel aan de kledingvoorschriften houdt. Op dit moment zal je eerst moeten boeten voor de fout die je gemaakt hebt. En je telt mee” Op dat moment realiseer ik me dat ik op klaarlichte dag, midden in het dorp. met mijn rokje omhoog zonder slip te bekijken ben door wie er maar langs loopt. Want door het hek bij de kerk kan je zo over de kerk tuin heen kijken. Iets van schaamte bekruipt me maar daarnaast ook dat geile gevoel. Ik vind het heerlijk om bekeken te worden. En voor ik het weet land de hand van Meneer al op mijn billen en ik tel gehoorzaam mee. “1…2…3…4…5…6…7… “ Ik voel dat mijn billen beginnen te gloeien maar weet dat ik nog lang niet bij de laatste klap ben. Deze afspraak had ik nooit zo mogen maken. En dan voel ik een mes langs mijn been gaan, onder mijn jurkje en met dezelfde vaart hoor ik de stof van mijn jurkje scheuren en valt het van me af. Daar sta ik dan, geheel naakt, botergeil, nog steeds gebukt, in de kerk tuin. Maar weet dat Meneer en ook mijn Meester op dit moment niet blij met me zijn. Ik tel nog steeds mee “43…44…45…46…47…48…49…”En dat gaat nog steeds door in een gestaag tempo. Tranen lopen al van spijt, spijt dat ik deze afspraak gemaakt heb zonder toestemming. Snikkend begin ik: “Meneer, het spijt me. Ik had deze afspraak niet mogen maken” en zak door mijn knieën. “Sta op, nu!” en ik sta weer op. “78…79…80…81…” Zijn hand staat voor mijn gevoel al afgedrukt in mijn huid. Maar weet dat dit mijn eigen schuld is. Maar ik heb zo’n spijt. “Wat denk je meisje, is het nu duidelijk voor de volgende keer? “ Vraagt Meneer wanneer we bij 100 zijn aangekomen. “Ja Meneer heel duidelijk. Volgende keer zal ik eerst om toestemming vragen”

“Sta op en loop met me mee” Heel rustig loop ik met Hem mee. Iedere stap die ik zet voel ik mijn billen. Ze gloeien en doen echt zeer. Maar ik heb dat meer dan verdiend. We stoppen met lopen. Meneer pakt mijn beide armen vast. Bind deze samen met touw. En dan voel ik dat ze omhoog getrokken worden. Met Zijn voet tikt Hij mijn benen wijd. Hij pakt mijn borsten in Zijn hand en bijt heel hard in mijn tepels. Die als reactie daarop nog harder worden dan ze al waren. Het touw gaat onder mijn borsten door. De rillingen lopen door mijn lijf als ik de vezels van het touw voel glijden over mijn huid. Mijn borsten bindt Hij beide heel strak op. Ik voel mijn huid strak staan en mijn tepels zijn heel gevoelig, doen zelfs iets pijn zo hard zijn mijn tepels. Dan een ferme steek door mijn borsten. Hij heeft de klemmen op mijn tepels gezet en trekt er heel hard aan. Ik gil en raak de controle over mezelf kwijt. Totaal overgeleverd aan Meneer laat ik mezelf volledig gaan. Ik voel het touw gaan langs mijn benen en voor ik het weet hang ik volledig naakt met mijn benen wijd in de boom. Daar midden in het dorp op klaarlichte dag.

De vingers van Meneer spelen met de piercing in mijn clit. Af en toe trekt Hij er aan. Ik kreun van genot. Zijn vingers schuiven naar binnen. En ik, ik word geiler met de minuut. Het vocht loopt uit mijn kutje terwijl Meneer heel rustig zijn vingers beweegt.  eerst 2 vingers, dan drie, dan vier. En ik kreun. Dat ik midden in het dorp hang dat ben ik allang vergeten. En wat ik zelf wil dat weet ik maar al te goed. En dat merkt Meneer ook. Hij gaat steeds harder met zijn vingers heen en weer. En dan plop, zijn hele hand is binnen. Ik geef een kreet. Even vraagt Hij ter bevestiging of alles goed gaat. Antwoordt geven kan ik haast niet. Het gevoel wat door me heen gaat is haast met geen pen te beschrijven. Dat randje van pijn maar daarnaast dat heerlijke gevoel. Dat plekje wat nu van binnen zo stevig geraakt wordt. Het brengt me naar een ander niveau. Langzaam zweef ik weg. Meneer heeft door wat er met me gebeurd. Houd me goed in de gaten. Maar Hij gaat heel rustig door en laat me komen als nooit tevoren. Schokkend hang ik in de touwen. Even laat hij me op adem komen voor hij me los haalt uit de touwen.

Ik sta weer met beide benen op de grond. Mijn handen zitten nog steeds vast. Meneer beveelt me om op handen en knieën te gaan. Pats en Zijn hand land weer op mijn billen. Zijn vingers voelen nog even en dan neemt hij me met grof geweld. Ik hoor het grind knarsen er is nog iemand in de kerk tuin. Zenuwen lopen door mijn lijf. Maar hele geile zenuwen. Stel dat iemand ons zo ziet? De voetstappen hoor ik steeds dichterbij komen en dan ineens stopt het. Ik zie niets met mijn blinddoek om maar Meneer laat zich er niet door verstoren. En dan uit het niets wordt er heel hard aan de tepelklemmen getrokken maar uit een andere richting dan waar Meneer is. “Meelopen” hoor ik Meneer zeggen. Ik neem aanstalten om op te staan. “Nee op je knieën blijven”. Meneer haalt het touw van mijn polsen los. “Je loopt niet mee maar kruipt mee” Door dat grind kruip ik mee. De kiezels doen zeer aan mijn knieën. Even stop ik maar dan wordt er weer heel hard aan de tepelklemmen getrokken. Snel kruip ik weer mee. Ik hoor autodeuren opengaan.

“Sta op” klinkt de stem van Meneer. Ik sta op zoals me gevraagd wordt. In het autobusje staat een kooi. Daar mag ik in kruipen. De kooi gaat op slot. En dan vraagt Meneer me nog even om bevestiging: “je hebt toch zin in een geil avontuur?”. Ik knik en antwoordt snel “ja, Meneer”. Nog eventjes geduld meisje.

De motor start….

 

Vervolg op dit verhaal: Een wijze les

©2017 By kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven