Was je maar hier

Was je maar hier

Het is woensdagochtend wordt erg vroeg wakker en met een honger…pure honger in jou. Maar zal nog een paar daagjes geduld moeten hebben. In gedachten ben je zeker wel hier en heb ik zin om je helemaal gek te maken. Gek van verlangen. Ik heb zo’n zin. En terwijl die gedachten door mijn hoofd razen gaan mijn handen over mijn lijf. Langs mijn tepels en mijn clit. Maar wat er in gedachten gebeurt.

 

Met mijn tong ga ik heel langzaam op reis. Op reis over jouw heerlijke lijf. Van je oor waar ik knabbelend van start ging ga ik langs je nek door naar je tepels. Daar lik en knabbel ik en zuig je tepels even naar binnen waarna je mijn tanden even duidelijk voelde. En dat vind je niet onprettig voel en hoor ik al. Mijn vingers zakken al iets verder af en mijn  warme natte tong volgt. Hij maakt rondjes om je navel en langzaam zak ik steeds verder naar beneden. En jouw lijf oeh mmmm… die reageert zichtbaar. Jouw heerlijke pik staat recht omhoog en die lekkere eikel wordt steeds meer zichtbaar. Wat heb ik een honger in jou. Ik bijt nog even zachtjes in je lies en mijn vingers kriebelen de binnenkant van je bovenbenen Ik kus je eikel en lik hem af. En dan verdwijnt hij een stukje in mijn mond. Even sabbelen en proeven voor ik verder ga. Haal hem weer uit mijn mond en lik verder naar beneden. Zuig je ballen mijn mond in en voel ze kloppen. Mmmmm ik krijg steeds meer honger. Zachtjes knabbelend ga ik weer terug omhoog en neem je lekkere pik weer in mijn mond. Ik zuig hem helemaal naar binnen, in en uit. Met mijn hand kriebel en masseer ik je ballen. Het gaat steeds sneller en steeds dieper, voel je ballen tegen mijn lippen kletsen.  En jij ligt te kreunen op dat bed. Bent niet meer stil te krijgen. En voor ik het weet explodeer je. Het is zoveel dat ik het niet eens allemaal door kan slikken. Het druipt langs mijn mond maar met mijn tong slik ik alles op. Mmmm dat was lekker.

 

Maar helaas daar lig ik dan alleen in dat grote bed met mijn gedachtens. Hopelijk ben jij snel weer hier.

© 2017 By Kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven