Laat je niet vangen

Laat je niet vangen

 

Het is al weer laat dus tijd om naar bed te gaan. Ik doe de lichten uit. Loop naar de gang en zie daar op de mat een envelop liggen. Dat ik het oppakte en mijn naam las zag ik al van wie het afkomstig was. Dat handschrift is uit duizenden te herkennen. Het is van mijn Meester. Gelijk maakt mijn hart een sprongetje. Voorzichtig open ik de envelop en haal het kaartje er uit.

De tekst op het kaartje luidt als volgt:

Opdracht voor maandag 8 oktober:
“Je bezoekt vandaag de plaatsen die achterop dit kaartje staan. Bij iedere plaats krijg je een item en een opdracht. Maar pas op laat je niet vangen.”

Snel keek ik achterop het kaartje. Daar stonden 5 plaatsen op die niet echt bij elkaar liggen. En morgen is het maandag 8 oktober. Ik mag dus wel snel gaan slapen want dat wordt een pittige dag. In mijn bed maal ik nog even door. Laat je niet vangen? Het zal toch niet? Dat gesprek van laatst? En terwijl mijn koppie maalt val ik in slaap.

S Morgens om 7 uur gaat de wekker. Ik besluit eerst naar beneden te gaan en koffie en een broodje te gaan doen. En dan hoor ik mijn telefoon ook al gaan.
“Goedemorgen meisje. Veel succes vandaag. En denk goed aan de kledingregels. Je Meester.”

Mijn kledingregels gelden dus ook vandaag. Dat houdt in: kort rokje, liefst een iets doorschijnende top, mooie beha of bustier, kousen, hakken en absoluut geen slip of string.
Wanneer mijn ontbijt op is. Leg ik mijn kleding klaar. Ga snel douchen en zorg dat ik tot in de puntjes verzorgd ben. Daarna kleed ik me aan. Vandaag kleed ik me in mooie zwarte kousen met jarretel, een zwart kanten bustier met halve cups, een strak kort rood leren rokje en een zwart diep uitgesneden doorschijnende top. En heel dwars daaronder mijn zwarte heel hoge hakken. Ik weet dat Meester liever mijn rode hakken ziet maar zo kom ik er misschien wel achter of hij me ziet waar ik ook ben.
Nog 1 koffie voordat ik mijn autootje in stap. Het eerste adres is een pakhuis in Amsterdam.

De weg naar Amsterdam is rustig en ik ben daar dus al best snel. Nu op zoek naar het pakhuis. Na een beetje rondrijden heb ik het gevonden. Er hangt een kaartje bij de deur.
“Kijk in de kist naast de deur voor je 1e opdracht met bijbehorend item”

Naast de deur staat inderdaad een hele grote kist. En heel in de diepte staat een klein doosje. Als ik goed krom ga kom ik er wel bij. Mijn rokje kruipt iets omhoog en ik voel de wind langs mijn kutje gaan. Maar het doosje heb ik te pakken. Ik ga op de kist zitten en maak het open. In het doosje zit een kleine bullet vibrator. En een klein kaartje waarop staat:

“Met deze kleine bullet vibrator ga je hier ergens in de stad onder het genot van een kop koffie klaarkomen in het openbaar. Maar pas op…laat je niet vangen”

Ik krijg het al warm van het idee. Geheel in mijn eentje koffie gaan drinken en klaarkomen. Ik loop richting een cafeetje en ondertussen dat ik loop heb ik al het gevoel dat iedereen kan zien wat ik ga doen. Maar loop zelfverzekerd door. Daar aangekomen zoek ik een tafeltje uit en bestel koffie. Terwijl de koffie gehaald wordt pak ik snel de bullet. Doe mijn rokje iets omhoog, kijk nog even om me heen en begin. Op het moment dat de koffie gebracht wordt voel ik me al naar het randje gaan maar houd het tegen. Bedank de ober voor de koffie en ik ga weer verder. Niet lang daarna kom ik klaar. Ik voel het door mijn hele lichaam maar probeer stil te zijn. Wat is dit lekker. Ik ruim de bullet daarna weer snel op en drink mijn koffie. En dan hoor ik mijn telefoon.

“Keurig gedaan meisje. Hopelijk laat je je stoel droog achter”

Ik kijk om me heen. Maar nergens zie ik mijn Meester. Hoe weet Hij nou dat ik hier ben en net mijn eerste opdracht heb voldaan? Maar besluit me daar maar niet druk om te maken. Ik sta op en oeps de stoel is dus niet meer droog. Betaal mijn koffie en loop weer terug naar mijn autootje.

Het volgende adres is in een klein dorpje hier niet ver vandaan. Ben daar al eens eerder geweest dus moet niet moeilijk te vinden zijn. En ik rij er dus ook bijna gelijk op af. Parkeer mijn auto en loop richting het plein. Ik zie daar op het dorpsplein het kaartje al hangen.

“Ga naar het bos hier achter het plein. Daar staat een klein schuurtje. In dat schuurtje staat een stoel met een item. Gebruik dat en laat je door niets of niemand afleiden”
Tussen de winkels door is een steegje wat richting het bos gaat. Ik loop heel rustig maar mijn hoofd draait overuren. Wat wil mijn Meester nu weer van mij? Hoe gek gaat hij me maken? En wie kan me daar nou zomaar zien? Eenmaal in het bos vind ik het schuurtje. In het schuurtje staat een stoel met daarop weer een doosje. In het doosje zit een dildo en een kaartje waarop staat:

“Plak hem op de stoel en doe je ding. You know the drill”

Ik plak de dildo op de stoel. Schuif mijn rokje omhoog. En mijn steeds natter wordende kutje schuift zo over de dildo heen. Ik kreun, geniet, sluit mijn ogen en ga rustig door. Wat ik niet door heb is dat er iemand in de deuropening komt staan terwijl ik bezig ben. Al die tijd ga ik gewoon door en kom ook luid klaar. Ik hoor wel wat maar zodra ik mijn ogen open is er niemand meer. Ik doe de dildo weer in het doosje. Mijn rokje weer netjes omlaag en loop richting mijn auto als mijn telefoon weer gaat.

Het is mijn Meester die een filmpje stuurt. Een filmpje van mij terwijl ik bezig ben met die dildo. “Ik zei nog zo laat je niet vangen. Iemand stuurde mij dit filmpje”
Ik voelde dat ik het warm kreeg. Wie heeft me gezien? Wie heeft dit gefilmd? Maar loop ook weer rustig door naar de auto. Op het kaartje staat het derde adres. Het is weer een stukje richting huis.

Tijdens het rijden blijft het wel malen. Ik moet beter opletten. Ben tijdens deze opdracht als het ware dus gewoon gevangen op film zonder dat ik het zelf wist. Dat mag tijdens de volgende opdracht niet gebeuren. Ik kom aan in de stad waar ik moet zijn. Daar moest ik een bestelling op gaan halen in een winkeltje. Nadat ik bijna de hele stad ben gelopen kom ik aan bij de winkel. Ik haal de bestelling op en open het doosje. In dat doosje zitten mijn eigen rode hakken. En een kaartje:

“Dacht je nu echt dat jij de hele dag op die zwarte hakken mocht lopen. Trek deze rode heel snel aan slet. Ga een kledingwinkel binnen en in het pashokje doe je ook je bustier uit. Daarna loop je zo nog een rondje door de stad alvorens je weer terug naar de auto gaat”

Mijn Meester weet hoe moeilijk ik dit vind. Hoe opgelaten ik me voel als ik mezelf moet laten zien op die manier. Maar ondertussen wordt ik er ook zo geil van. Dus ook deze opdracht ga ik volbrengen. Even verderop zit een kledingwinkel waar ik binnen ga. Loop rechtstreeks door naar het pashokje en doe mijn bustier uit. Stop deze in mijn tas en ga weer terug naar buiten. Mijn lichaam reageert. Mijn tepels worden hard om maar niet van de nattigheid te spreken. Ik loop heel rustig door de stad en ga zelfs onderweg nog een ijsje halen. De jongen in die ijswagen weet niet waar hij moest kijken. Mijn tepels prikken fier vooruit en zijn dus duidelijk zichtbaar. En ik, ik ben zo geil. Rustig aan loop ik weer richting de auto. Waar een plastic tasje op mijn stoel ligt met een briefje er op:“Leg deze maar op je stoel. Zonde als die helemaal doorweekt raakt van jouw gegeil sletje. Maar keurig gedaan. Op naar opdracht 4”

Opdracht 4 is vlakbij huis. Ook daar moet ik wat ophalen. Maar op het kaartje staat dat ik het niet mag openen maar gewoon moet meenemen. Dus dat doe ik. Ik zet het op de bank achter in mijn auto. En kijk op mijn kaartje voor de laatste opdracht. Ik moet richting het buitenmuseum en daar op de boot stappen. En ondertussen krijg ik nog een berichtje:

“Keurig gedaan lekker slettebakkie. Ga het museum in. Laat verder alles in de auto. En pas op…laat je niet vangen”
Ik parkeer mijn autootje. Stap in de boot. Waar ik voel dat mensen me bekijken. Hoe kan dat ook anders als je zo gekleed naar het buitenmuseum gaat. Maar ik lach gewoon terug en doe net alsof het heel normaal is. Eenmaal aangekomen ga ik van de boot af en loop het museum in. Er staan prachtige kleine huisjes. En ik neem een kijkje in verscheidene. En dan opeens op een onoplettend ogenblik gebeurt het me. Iemand grijpt me van achter vast en trekt een zak over mijn hoofd.
“Ssst geen woord….hebbes”

Meer wordt er niet gezegd. Ik wordt een deur door geduwd. En een paar vingers dringen ruw binnen. Ik voel angst maar toch ook weer niet. Hij duwt me achterover op een tafel. Ik merk dat er een tweede persoon is. Ik word vastgebonden. En mijn top wordt ruw opengescheurd. Een stevige pik drinkt bij me naar binnen. En iemand bijt heel hard op mijn tepels. Ik probeer te schreeuwen maar dan word er snel een hand over mijn mond gedaan. En ik wordt heel ruw en hard geneukt. De ander trekt de zak van mijn hoofd en dan zie ik twee mannen die ik niet herken. Ik probeer weer te schreeuwen maar dan volgt weer die hand. Hij kijkt me aan en zegt:

“Kan je ook stil zijn en gewoon genieten van wat je overkomt. We zijn hier in opdracht van jouw Meester”

Ik knik en op dat moment laat ik mezelf ook gewoon gaan. Ik voel die heerlijke pik in me heen en weer gaan. Ik ben zo geil als boter en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is open ik mijn mond en vraag ik of de ander alsjeblieft mijn mond wil neuken. Ik heb het warm, mijn tepels zijn keihard, mijn klit klopt. En ik geniet van deze twee heerlijke mannen die me ruw gebruiken. Ik kom een aantal keer klaar maar ze weten niet van ophouden en gaan maar door. Totdat er op de deur geklopt word en mijn Meester binnenkomt.
De twee mannen trekken zich terug en ik lig daar nog steeds vast en gebruikt op die tafel. Mijn Meester kijkt me aan. En geeft me een klap in mijn gezicht.

“Wat zei ik nou. Pas op…laat je niet vangen. En wat doet een slet als jij. Ze laat zich vangen en gebruiken”

Wederom krijg ik een klap in mijn gezicht. Hij maakt me los en beveelt me op mijn knieën te gaan zitten. En krijg nog een keer een fikse klap in mijn gezicht.
“Wat ben je ook een gore hoer. Neem dan nu ook mijn pik maar in je mond slet”

En ik doe wat me opgedragen. Ik pijp mijn Meester. Hij houdt mijn hoofd tegen om hem weer uit mijn mond te halen. En laat hem net zo lang daar tot ik naar adem snakt. Ik mag even ademhalen en dan doet hij dat nog een keer. “Kijk me aan slet”

En terwijl ik naar mijn Meester kijk. Zie ik dat hij geniet van mijn wanhoop terwijl ik snak naar adem. En ondertussen komt Hij klaar in mijn mond. Ik slik alles door en mag weer ademhalen. Maar blijf rustig op mijn knieën zitten.

“Keurig lekker slettebakkie, meisje van mij. Je hebt je goed gedragen vandaag”

Mijn Meester opent de doos die achter in mijn auto stond. Daarin zit een handdoek en doekjes om me een beetje op te frissen. Maar ook een andere top. Hij kleedt me weer aan en vraagt me om me te lopen naar de boot. Waar dit me nu gaat brengen dat weet ik nog niet maar dat ik genoten heb vandaag dat is zeker.

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven