Op het plein

Dit verhaal is het vierde deel uit de serie: Verhuizen

Deel 1: Jij
Deel 2: De kist
Deel 3: Koud en nat

Op het plein

Het zonnetje straalt tussen de gordijnen door. Heerlijk wakker worden is dat. Voel me alweer een stuk fitter na gisteren. Maar vandaag dus nog een dagje voor de boeg waarin ik niet weet wat me te wachten staat. Eerst maar eens kijken of Meester en Meneer ook al wakker en beneden zijn. Heb wel trek in koffie en broodjes.

Maar beneden is alles nog stil en niemand te vinden. Ik zal rustig aan koffie gaan zetten en broodjes in de oven doen. Ze komen vast ook wel zo. Maar alles wat er komt… niets. Dus besluit om door het huis te gaan doen en rond te gaan kijken. En ontdek dan dat er niemand meer is behalve ik. Dus dan ga ik zelf maar ontbijten en hopen dat ze er zo weer zijn.

Terwijl ik aan mijn koffie zit gaat mijn telefoon. Een app van mijn Meester. “Goedemorgen meisje, hoop dat je heerlijk hebt geslapen. Neem vast maar een ontbijtje. Je zult het nodig hebben vandaag. Wij zijn er zo”. Ik laat Hem weten dat ik koffie en broodjes heb. En op ze zal wachten. Maar ondertussen wel al wat zal eten.”

Met een minuutje of 20 hoor ik de auto. En komen Meester en Meneer binnen. En ook mijn dinnetje is daar. Had haar al even niet gezien dus ben blij dat ze er is. We drinken samen koffie en daarna gaan Meester en Meneer richting het schuurtje. Wij mogen ons gaan opfrissen. Dus neem mijn dinnetje mee naar boven om samen te gaan douchen en elkaar te verzorgen. Samen douchen wordt meestal iets meer maar die toestemming heb ik gekregen. Is ook al zo lang terug dat we samen waren. We kleden ons uit, knuffelen wat samen en zetten dan de douche aan. We wassen elkaars haren. En dan zeep ik haar in. Eerst haar rug, haar billen haar benen en dan draai ik haar om. Haar schouders, haar borsten, draai rondjes om haar tepels en haar buik. En dan met mijn handen door het schuim masseer ik haar nog verder in. Mijn vingertoppen gaan weer langs haar tepels en ik voel dat ze reageert. Ik kijk haar aan en zie dat ze meer wilt maar ze houd me tegen. “Nee lieffie nu niet. Zorg dat je geduld hebt vandaag. Het zal zeker beloond worden”. Ik kijk haar aan en knik. We spoelen ons af en maken elkaar weer droog.

Ik loop de kamer weer in om te kijken of er al kleding in de kast hangt. En ja hoor Meester heeft gezorgd dat er weer van alles ook hier is. Ik zoek een mooie bh uit een rokje en vrij los iets doorschijnende top. Mooie kousen en een hak erbij dan mag ik vast wel met de heren mee vandaag. Ik kleed me aan en doe mijn haar en make up. En ondertussen zorgt m’n dinnetje voor hetzelfde. Vind het altijd heerlijk om haar zo bezig te zien. Hoe ze haar haar borstelt, hoe ze haar kousen aan doet, hoe ze… ik kan wel doorgaan. Ik houd zoveel van haar. Mijn dinnetje in hart en ziel. En hoe mooi is het dat we ook dit af en toe samen mogen delen. De drie mensen waar ik me het veiligste bij voel, alle drie zullen ze bij me zijn vandaag. Voel me rijk, geliefd en gezegend. Knipper nog even met mijn ogen, ja ze is er echt. Ze komt naar me toe. Ze kamt mijn haar nog even en steekt het dan op. “Zo nu ben je klaar voor vandaag lieffie, het wordt een speciale dag vandaag”

Samen lopen we naar beneden. Mijn dinnetje schuift aan bij mijn Meester en Meneer aan tafel. Ik blijf staan. “Mag ik ook aanschuiven Meester?” En ja ook ik mag aanschuiven. We praten nog even en dan wordt me gezegd op te staan en mee te lopen. We gaan richting de auto en ook ik mag gewoon instappen. Samen met mijn dinnetje stap ik achterin in de auto. In de auto doet ze mij een blinddoek om. “Waar we heen gaan zal voor jou nog even een verrassing blijven, voel je je onzeker houd mijn hand dan maar vast. Het komt goed want weet dat jij dit heel erg leuk gaat vinden. Dit is jouw dag.” Ik pak haar hand vast en de auto komt in beweging. We rijden voor mijn gevoel zeker al een uur. Maar weet van mezelf ook dat wanneer ik niets zie ik de tijd een beetje kwijt raak. Kan dus ook veel langer of veel korter zijn.

We rijden nog steeds. Mijn dinnetje legt haar hand op mijn been. Langzaam gaat die steeds iets hoger. Mijn rokje schuift omhoog, ik heb er niet onderaan en dat weet ze. Haar vingers gaan langs mijn schaamlippen. En dan er tussendoor. Even voelen lieffie, even voelen hoe nat jij wordt van niet weten wat er gebeurd. En zo te voelen ben jij al heel nat. Haar vingers schuiven naar binnen. Dat gevoel wat er gelijk in mijn bik ontstaat. Ik wil nog veel meer. Ze vingert me rustig door. En ik…oh ik…ik laat me gaan en kom in de auto klaar op haar vingers. Ze zoent me haar tong gaat naar binnen. “Goed zo lieffie. Dit gaat je vandaag nog heel veel meer overkomen. Laat je maar gaan. Niet alleen bij mij, maar ook bij je Meester, je Meneer of wie dan ook. Het enige is dat je voorlopig nog niets zult zien. en als je goed nadenkt, weet je wat je gaat overkomen vandaag. Wij met z’n tweetjes hebben daar al zo vaak over gesproken. Laat je gedachten er maar eens over gaan. Maak jezelf maar gek”

En op dat moment dreunen die woorden door in mijn hoofd. Wat ik graag wil? Wat wil ik graag? Waar ik alleen met haar over heb gesproken? Ja, ik weet wel wat maar dat kom ik absoluut bijna niet klaar dat is het dus niet. Met die gedachten maak ik me zeker gek. Ze kennen me zo goed dat ze weten wat er in mijn hoofd gebeurt als ze daar bepaalde woorden planten. Dan gaat dit meisje denken en denken. Haalt dingen in haar hoofd. Word geil als boter. En waarom? Puur omdat ze de controle kwijt is. De controle die ze überhaupt graag en met veel liefde aan 1 van deze drie mensen overgeeft.

De auto stopt. Ik mag uitstappen. Er staat een bankje waar ik op moet gaan zitten. Mijn Meester komt bij me. “Meisje nu goed luisteren. Je blijft hier zitten tot nader orde. Je zet je benen wijd neer. Ik wil je kutje kunnen zien. Je doet je blinddoek niet af. je zegt ook niets. Alles wat je nu overkomt, laat je jezelf overkomen. Je hoeft niet bang te zijn. Weet dat ik bij je ben. Ik laat je nooit alleen. Laat het je overkomen en geniet.” De auto hoor ik weer wegrijden maar weet niet met wie. En weet ook niet wie er nu bij me zijn. Maar zal het me vandaag laten overkomen. Het is best fris buiten. De kou voel ik langs mijn benen. De wind gaat langs mijn steeds natter wordende kutje. Niet wetende waar ik ook maar ben. En wie me kan zien. Dat maakt me gek van geiligheid. Er lopen mensen langs me. Ik ruik verschillende geuren maar ken ze volgens mij niet. Er komt iemand naast me zitten. Een hand komt op mijn benen. Ik voel een mannenhand en ook deze schuift onder mijn rokje zo mijn kutje in. Ik geef een gilletje maar denk dan aan de woorden van mijn Meester. “Laat het je overkomen en geniet” En genieten ga ik. Deze man gaat heel diep mijn kutje in en zorgt dat ik ga liggen. Zijn tong gaat langs mijn clit. Hij zuigt en bijt en likt. En die vingers gaan dieper en dieper. En ik kom weer klaar. Hij pakt mijn hand en zegt dat ik mee moet lopen.

Ik sta voor mijn gevoel midden op een plein. Er wordt gezegd dat ik moet stoppen. Hij doet mijn top uit en ook mijn rokje rits hij los. Daar sta ik dan. Op mijn hakken, in een kanten bh en alleen mijn blinddoek om. Maar ook die bh maakt hij los. Voel me nu heel onzeker. Niet wetende waar ik ben, niet wetende wie er bij me is en naakt. Maar nu gaat er wel wat dagen in mijn hoofd. Ik weet het verhaal waar ze het over had. Ik vermoed wat me gaat gebeuren vandaag. Angst, paniek alles gaat door me heen. Durf ik dit wel? Weet ik wel zeker dat ik dit wil? Nee, dat weet ik niet. Maar ik weet ook dat ik hier nu al sta. En als dat is zoals in mijn fantasie sta ik nu naakt midden op een plein in de stad. Waar het druk is en iedereen me kan zien. Die gedachten maken me altijd zo geil, het idee als ik dat zou mogen meemaken. En dan het liefste nog dat iedereen me gewoon zo kan gebruiken zoals hij of zij dat zou willen. En ik merk nu ook dat het hetzelfde met me doet. Wetende dat ik nu ergens ben waar dat me kan gebeuren maakt me geil. Ik voel een druppel langs mijn been naar beneden lopen. Maar het is stil om me heen.

En dan hoor ik de stem van Meneer “Dit wil je wel he. Jij wilt jezelf tentoonstellen aan een ieder die jou maar zou willen nemen. Puur gebruikt worden voor hun genot. Niet voor de jouwe maar voor hun eigen genot. Daar wordt deze slet geil van he. Ik weet het want hun genot is de jouwe. En ik, ik neem je nu hier midden op dit plein zodat ze allemaal weten dat dat mag”  Meneer legt mijn handen op de rand van een bankje en spreid mijn benen. En daar midden op het plein neemt hij me. Ik voel dat er mensen kijken. Voel andere handen over mijn lijf gaan en zodra Meneer klaar is voel ik een ander alweer ruw binnendringen.

En ook hoor ik de stem van mijn Meester. Die roept tegen de mensen “Neem haar maar gerust hoor. Op welke manier dan ook. Dat heeft deze slet zo verdiend”

De 1 na de ander voel ik binnendringen, Ik word helemaal kapot geneukt. bij iedere volgende voel ik mijn kutje steeds rauwer worden. Mijn dinnetje komt bij me en terwijl de andere me nemen tongt ze me hevig. En dat, dat maakt me nog geiler. Wetende dat zij zien wat er met me gebeurd, wetende dat zij dat toelaten, wetende dat zij me dat zo gunnen. Zo voel ik vele mannen en ook vrouwen gebruik van me maken. En ook ik kom steeds weer klaar. Sta al zo langzaam aan te trillen op mijn benen. Maar het blijft maar komen. Die stroom stopt maar niet. Geen idee hoeveel mensen er geweest zijn. Weet alleen dat ik geniet. Ik geniet van het feit dat ik hier midden op de dag ergens sta, naakt en geil. Alleen dat idee alleen al laat me naar dat randje brengen van een orgasme. En ook voel ik iedere keer als er iemand me gebruikt dat ze wat op mijn lichaam schrijven. Mijn tepels zijn keihard, ik ben zeiknat en wil alleen maar meer. ik kreun en gil, ik geniet! Keer op keer weer.

En dan voel ik een bekende hand op mijn rug. Een rust gaat door me heen. Het is mijn Meester. Hem ken ik als geen ander, Hij pakt mijn hand “Kom maar meisje” klinkt zijn stem. We gaan terug naar huis waar we dit met zijn viertjes nog eens dunnetjes overdoen.

De auto rijd voor en ik mag weer instappen. Mijn dinnetje vangt me op en slaat een deken om me heen en ik kruip bij haar weg. We rijden naar huis. Thuis gekomen mag ik uitstappen. Mijn blinddoek zit nog steeds om. Ze brengen me naar de schuur. De deken gaat af en ook de blinddoek en dan kijk ik in een grote spiegel. Zie mezelf, ben helemaal onder gekalkt met worden als slet, hoer, bitch, teef en ga zo maar door. ik kijk naar mijn Meester, mijn Meneer en mijn dinnetje. Ik straal dat is wat ik zo graag had gewild. Ik zie de trots in hun ogen. Voel dat ook bij iedere aanraking die ik van ze krijg.

Ik ga door mijn knieën en kniel neer. Dank Jullie wel. Dank U Meester en dank U Meneer en dank je lief dinnetje voor deze fijne maar o zo geile dag.

© 2017 By kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven