Koud en nat

Dit verhaal is het derde deel uit de serie: Verhuizen
 
Deel 1: Jij
Deel 2: De kist

Koud en nat

De vrachtwagen rijdt, ik hoor de wielen over het wegdek gaan. En ik, ik zit in de kist. naakt, geblinddoekt en gebonden. Niet wetende waar mijn Meneer me mee naar toeneemt of me aflevert. Gedachten vliegen door mijn hoofd, maar toch voel ik me veilig. Wetende dat ik niet helemaal alleen ben en dat er op me gelet wordt mocht er iets fout gaan. De vrachtwagen stopt. Ik hoor de deuren open gaan. Ik hoor Meneer lopen. En dan is het stil, heel stil. Na een tijdje slaan de deuren weer dicht. Maar verder hoor ik niets. Waar ben ik? Laten ze me zo achter? Vergeten ze me?

Een stukje angst neemt deel van mij. Maar naast die angst ook spanning. Niet wetende wat er gaat gebeuren of waar ik ben. En voor mijn gevoel duurt dat heel lang. Totdat toch die deuren weer open gaan. Ik voel dat de kist waarin ik zit verplaatst wordt. Ik hoor voetstappen maar die ken ik niet. Wie neemt me mee?

De kist wordt neergezet en weer is het stil. Voor mijn gevoel is het heel lang stil. Maar die voetstappen? Wie was dat? Wie heeft mij? En waar ben ik? De adrenaline raast door mijn lijf, niet alleen van spanning maar ook van geiligheid. Ik merk dat ik hongerig geil ben sinds vanmorgen. In de kist voelt het langzaam steeds iets koeler. Een druppel valt tussen de planken door in mijn gezicht. Ben ik buiten?

De kist gaat open. Het wordt koud en ik voel de druppels op mijn huid. “Opstaan en snel” de stem klinkt streng maar wel bekend, het is Meneer. Ik sta op en sta ik de kist. Mijn handen werden losgemaakt en om mijn polsen voel ik leren boeien gaan. Hij pakt mijn hand en helpt me uit de kist stappen. Op mijn blote voeten sta ik in het natte gras. “Pats” een hand land heel hard op mijn billen. “Lopen slet”. ”Ja Meneer”. En ik loop naar voren totdat ik bevolen wordt te stoppen. Hij pakt mijn hand en ik voel dat ik vastgezet word. Mijn andere hand wordt ook gepakt en ik moet een stap opzij zetten. Ook die wordt vastgezet. Ik sta met mijn armen wijd, iers gebogen, vast, geblinddoekt, naakt en in de stromende regen. Het is koud. Mijn tepels zijn hard en staan vooruit, en het kippenvel staat op mijn benen.

“Tot straks gore neukslet, koel maar ff af” en ik hoor Meneer weglopen over iets van een grindpad. Geen idee waar ik ben. Voel me nu heel alleen. Het wordt kouder en kouder. En toch doet het wat met mij. Maar vandaag slaat toch iets de angst toe. Ik hoor wat, maar niets klinkt bekend. Ik voel wat maar wat is het? Iets gaat er tussen mijn benen door. Maar ben me niet bewust dat er iemand bij me is. En dan uit het niets, schuift er iets heel onverwachts keihard mijn kutje binnen. Het beweegt heel rustig, maar het ding is ijskoud en ik hoor nog steeds niemand. en toch wat word ik hier geil van. Het geil loopt langs mijn benen. Ik slaak een kreet en kreun en nog één en nog één. En dan gaat het steeds sneller. Maar ik weet dat ik niet mag komen. Nooit zonder toestemming. En vragen kan ik het ook niet. Er is niemand. Ik onderga het en zit tientallen minuten lang op dat randje. Mijn benen trillen. Ik kan bijna niet meer blijven staan. Maar ik moet wel. Want ik zakte iets ineen maar dat deed zo zeer. Dat ik dat deed ging dat ding wat in mijn lijf zit nog veel dieper. Dus ik bijt op mijn lippen en blijf rechtop staan. Het gaat nog sneller en sneller. En dan hoor ik meerdere voetstappen in dat grind.

Wie zijn dat? Ben ik veilig? Maar ik ben zo geil. Alsjeblieft laat iemand me volledig opgebruiken gaat er door mijn hoofd. Maar weer is het stil. En dan ineens voel ik de zweep op mijn borsten landen. Maar ook 1 op mijn billen. Maar er wordt niets gezegd. In een ritme blijf ik die zweepslagen voelen. Terwijl in mijn kutje dat ding nog steeds heen en weer gaat. En ik natter en natter word. Tranen lopen over mijn wangen. Ik gil, ik schreeuw maar die zwepen gaan door. En dan ineens stopt alles. Hoor ik weer die voetstappen in het grind. En ik ben weer alleen. Ik huil, ik smeek, ik roep om mijn Meester en Meneer. Maar ik wordt niet gehoord. Althans dat denk ik. Ik denk dat ik alleen ben.

Iets kriebelt er weer. En dan wordt er heel hard aan mijn tepels getrokken. Ik schreeuw het uit. Niemand zegt er wat. Nog een keer wordt er heel hard aan mijn tepels getrokken maar dan van achter en met dat er getrokken wordt schuift er een warme stijve paal anaal bij mij naar binnen. Niet rustig maar keihard. Handen gaan door mijn haar. Mijn blinddoek werd afgedaan en voor mij zie ik mijn Meester staan. terwijl mijn haar ferm wordt vastgepakt en mijn hoofd naar achteren wordt getrokken en ik anaal snoeihard genomen word.

Mijn Meester kijkt me heel hard aan. Hij laat mijn blik niet los. Hij ziet op welk niveau mijn gevoel zit. Maar blijft heel streng kijken. Ik weet dat ik niet mag komen. En terwijl de ander luid schreeuwend klaarkomt hoor ik dat het Meneer is. Maar mijn Meester kijkt me streng aan. Ik blijf stil. Het is duidelijk dat mij nog niets gegund wordt en dat ze nog niet klaar zijn met mij. Er gaat een zak over mijn hoofd. Mijn armen worden losgemaakt en ik moet op de grond gaan zitten. Mijn been wordt vastgezet aan de paal.
“Op je handen en je knieën en zo blijf je zitten tot we weer terug komen. Is dat duidelijk?”

“Ja Meester. Ja Meneer ”zeg ik terwijl de tranen lopen. En ze laten me weer achter. Het regent nog steeds. Ik voel me vies, vernederd en gebruikt. Ik voel me eenzaam. Maar weet mijn opdracht. Een opdracht zal ik altijd vervullen. Hoe moeilijk deze ook is.

Weer hoor ik voetstappen. “Op je knieën” hoor ik mijn Meester zeggen. En ik doe wat me gevraagd wordt. De zak gaat af en bijna per direct schuift Zijn stijve pik mijn mond in. heel diep en daar laat Hij hem. Hij houdt mijn hoofd vast dus ik kan ook geen kant op. En dan van achter wordt er een klem op mijn neus gezet. Ademen is nu onmogelijk. Ik blijf mijn Meester aankijken terwijl de zweep op mijn rug land. Heel rustig neukt mijn Meester mijn mond. Maar adem heb ik niet. Tranen lopen over mijn wangen maar ik geef niet op. En doe wat me gevraagd wordt. ik proef het zoute zilte en weet dat mijn Meester zo klaar komt. En met dat Hij klaarkomt, gaat Zijn pik weer heel diep mijn mond in. Al die tijd blijft de zweep door gaan. De klem gaat weer van mijn neus, Zijn pik gaat uit mijn mond en ik zak ineen en snak naar adem. Vernederd laten ze me daar liggen terwijl ik hoor dat ze weglopen.

Tranen lopen weer, Ik voel me zo alleen maar na zo ongeveer een half uurtje zie ik dat ze terugkomen. Ik word losgemaakt. De ketting gaat aan mijn collar en ik moet op mijn blote voeten over dat grindpad meelopen. Ik zie het huis. Maar daar gaan we niet naar binnen. Naast het huis staat een schuur. Aan de muur hangen bankjes van grote houten planken. In het midden staat een bok en een grote lage tafel. Er hangen kettingen, ik zie een andreaskruis. en het is er koud. Ik moet op de grote houten tafel gaan liggen. Ik word vastgezet met mijn armen en benen wijd. En dan leven mijn Meester en Meneer zich samen opnieuw op mij uit. Er gaan zware klemmen op mijn tepels. ze worden vastgezet en omhoog gehesen. Mijn tepels rekken uit. Touwen gaan heel strak om mijn borsten en ik zie ze verkleuren en ondertussen nemen Ze mij op alle manieren samen, anaal, vaginaal en oraal. En ik, ik mag nog steeds niet komen. Maar terwijl mijn Meester en Meneer me zo gebruiken beland ik in een heel diep subspace. Ik zweef gelukzalig ergens rond en geniet.
En dan gaan de boeien, de touwen en de klemmen los. Ik voel warm water over mijn lichaam gaan, een zachte doek, handen gaan door mijn haren en samen zorgen ze voor mij. ik word gewassen, de striemen worden ingesmeerd, ik krijg wat water te drinken. Waarna Jullie me meenemen naar een warmere plek waar ik bij mag komen van deze dag.
“Wat ben ik toch weer trots op je meisje” hoor ik mijn Meester zijn stem. “En hier nog eentje, ben zo trots op je” zegt mijn Meneer.

“Vandaag hebben we je gebruikt, gepijnigd en vernederd. Jij mocht niets. Maar morgen gaan we dat anders doen” vertellen mijn Meester en mijn Meneer samen. Er wacht je een fijne verrassing.

En terwijl ik weer lekker warm aangekleed ben, opgerold in mijn dekentje. Drinken en eten we samen wat. Ik hoor Jullie samen praten en lachen. Maar dit meisje is zo moe. haar ogen blijven bijna niet meer open. En ik wordt mijn bed ingestuurd.

Dank Jullie wel Meester en Meneer. Dit meisje gaat naar dromenland en energie opdoen voor morgen.

 

Vervolg op dit verhaal: Op het plein

©2017 By kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven