Jij

Dit verhaal is het eerste deel uit de serie: Verhuizen

Jij

 

De verhuiswagen staat er al. Ik reed net langs Uw huis en daar stond hij. Ik stuur U even een berichtje. “Meester heeft U vandaag nog even tijd voor mij? Wil graag nog even afscheid nemen van de plek waar ik me voor het eerst aan U overgaf”. Met de wiedeweerga kreeg ik een berichtje terug “Natuurlijk meisje, ik had niet anders verwacht. Kom maar afscheid nemen van ons plekje”. Ik ben meteen omgedraaid en terug gereden naar het huis van mijn Meester. En als of Hij wist dat ik er al zo snel zou zijn stond Hij buiten al op me te wachten.

“Hey daar is mijn prachtige meisje. Kom maar, gaan we eerst samen maar binnen”.

We zijn samen maar binnen gegaan. Daar stond al een tafeltje klaar voor ons samen. Een plekje waar we even samen konden praten. En praten deden we. Want in dit huis was alles gestart tussen ons samen. Grenzen waren hier verlegd, tranen gevloeid, maar altijd met liefde voor elkaar. En zo wilde ik hier ook graag afscheid nemen.

Een uurtje later kwam er 1 van de jongens van het verhuisbedrijf binnen en U vroeg of het klaar was wat U had gevraagd. “Ja meneer, alles staat klaar zoals u gevraagd heeft. Wij zullen ons daar terugtrekken zodat jullie erbij kunnen”

U stond op en stak Uw hand uit naar mij. Ik stond op en liep mee. Snapte er even niets van maar ik moest de verhuiswagen in. En achter in de wagen stond het kruis. “Uitkleden meisje” klonk Uw stem. En stilzwijgend deed ik wat me opgedragen werd. En stond ik naakt in de open verhuiswagen. Iedereen kon me daar zien staan. De verhuiswagen stond met de open kant richting de drukke dorpsstraat. Maar ik doe alles wat U van me vraagt dus ook dit. “Keurig gedaan meisje. Kom maar dan keten ik je vast aan het kruis.” En ook plaatst U de gag in mijn mond.

En zodra ik daar vast stond liep U weg. Maar ook kwamen de jongens van het verhuisbedrijf gewoon weer de wagen in. Bij de eerste voelde ik me even ongemakkelijk. Hij bleef even staan kijken naar me. Bij de tweede veranderde het al. Ik merkte dat ik langzaam geil werd. En zo ging dat een tijdje door. Het liefste wilde ik keihard genomen worden. Daar in die open wagen aan de dorpsstraat. Maar kon niets zeggen met de gag in mijn mond.

U kwam weer bij me. “Even kijken hoe het met mijn meisje gaat. Even voelen of ze nog wat nodig heeft.” En uw vingers gingen over mijn lijf. “Mmm mijn meisje voelt zich heel erg lekker volgens mij. Maar het kan nog beter” De klemmen kwamen uit uw zak en werden op mijn tepels geplaatst. Aan die klemmen hing U een paar fijne gewichten. Ik voelde een ferme pijnsteek door mijn lijf gaan. De blinddoek ging om en ik hoorde u naar ik dacht weer weglopen. Maar nee ineens voelde ik toch Uw hand weer. “Kijk nu ben je er klaar voor meisje. Vertrouw je me met wat ik nu met je ga doen?” En ik knikte. Ik vertrouw mijn Meester altijd. Wat Hij ook van me gevraagd heeft ik heb het altijd met trots voor Hem gedaan. Dus ook nu. Ik weet niet wat Hij van plan is maar ik vertrouw Hem blindelings.

U ketende me weer los en nam me een paar stappen mee waar ik een koude buis tegen mijn buik voelde. “ Bukken meisje” klonk het de gewichten die aan de tepelklemmen hingen bungelde nu naast mijn oren en de blinddoek werd afgedaan. Ik kon nu tussen mijn benen door zo de dorpsstraat op kijken. En de mensen op de dorpsstraat zouden dus zou mijn kutje kunnen zien. En waar ieder ander zich misschien erg opgelaten zou voelen. Ik voelde me steeds natter worden. Het vocht liep al langs mijn benen. Opgelaten was wel het laatste wat ik me zou voelen.

En plots voelde ik de plak op mijn billen landen en die bleef maar komen. Mijn billen gloeiden langzaam op. Maar ze bleven maar komen. “Meisje ben je klaar voor al die mannen? Stuk voor stuk zullen ze je keihard nemen en ik wil dat je geniet van iedere seconde. En je weet de grenzen en consequenties meisje? “. Ik keek Hem aan en knikte. Ja, daar was ik zeker klaar voor en ja ik weet de grenzen. Zijn vingers gleden tussen mijn schaamlippen door. “Je Meester voelt het, je bent meer dan klaar. Geniet meisje”

Voordat ik het wist stond de wagen vol met mannen, geen idee hoeveel maar de straat kon ik even niet meer zien. De ene naar de andere heerlijke stijve pik schoof mijn kut in en ze namen me keihard daar in die open wagen. Het zaad liep mijn kut uit langs mijn benen. Mijn kut was voller dan vol. Maar nog steeds zeik en zeiknat. De mannen genoten van mijn lijf en ik van hen, stuk voor stuk brachten ze me in hogere sferen. Tot al die mannen geweest waren en die wagen weer leeg was en ik weer alleen met U was.

U legt Uw hand op mijn rug, Uw handen gaan even door mijn haar. “Goed gedaan meisje. Maar ik ga je weer even alleen laten. Er komt zo iemand voor jou. Zodra je hem ziet weet je wie het is. Ga samen genieten. Ik heb hem al gesproken. Geen grenzen dit maal. Ik ben er zo weer” Met vraagtekens in mijn hoofd liet U me alleen. Ik stond daar uitgeput nog steeds vast en gebukt. Wie moest er komen?

Maar toen kwam jij. Ik hoorde voetstappen die ik direct herkende als de jouwe. Mijn hart bonkte. Is het echt? Ga ik jou op deze manier ontvangen? En ja hoor je liep de wagen in. “Dat heb je goed gedaan meisje. Ik heb alles van een afstandje kunnen bekijken”. Je handen gleden langs mijn benen en je pakte de kettingen van de klemmen en trok heel hard. Ik kreunde het uit. Je trok nog een aantal keer heel hard tot is het uitschreeuwde. En gaf me vervolgens een harde klap op mijn kont. Daarna liet je de klemmen los en de gewichten bungelde weer langs mijn oren. Je vingers gleden langs mijn kutje.
“En nu mag ik je dan eindelijk ook zelf nemen”. Je vingers gingen steeds sneller tot ik op dat randje was en toen stopte het en schoof ook jij je lekkere pik naar binnen. Kei en keihard nam je me daar terwijl ik de mensen zag langslopen en kijken. En dat bracht extra spanning mee. Ik voelde je pik bonken in mijn kutje en samen kwamen we heel intens klaar steeds maar weer totdat ik eigenlijk brak en mijn tranen liepen. Je maakte me los en nam me in je armen en kuste me. “Kom maar, laat die tranen maar lopen meisje. Je Meester komt zo ook”

Na een 10 minuten kwam ook U weer binnen lopen. Uw hand ging door mijn haar en over mijn rug. “Goed zo meisje wat zijn wij trots op jou. Wat heb jij je kranig gedragen”. U gaf me te drinken en een warme deken om me heen. Nam me over en tilde me op de wagen uit.

Maar jij volgde ook. Na een warm bad met jullie samen kreeg ik een fijn plekje op de bank onder mijn dekentje en een heerlijk glas wijn. We hebben nog wat nagepraat waarna ik op de bank in slaap ben gevallen. Ik hoorde je nog zeggen: “Dag meisje, ik heb van je genoten. We bellen morgen” en kreeg een kus.

S Morgens werd ik wakker in Uw bed. Waar een briefje lag. “Kom maar beneden meisje als je wakker bent. Vandaag mag je met me mee verhuizen. Mijn huis wordt ook de jouwe ook daar gaan we weer plekjes creëren. Kus van jouw trotse Meester”

En ik, ik droeg die dag een glimlach. Nagenietend van een fijne dag..

Dank u Meester.

Kus van Uw kleintje

 

Vervolg op dit verhaal: De kist

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven