Is 4 teveel of toch niet?

Is 4 teveel, of toch niet?

Al weken zit ik zit ik met jou in een chatbox. Het ging over verlangens van jou en van mij en 1 daarvan die hadden we beide. Daar zijn we samen verder over gaan fantaseren en vandaag is het dan zover. Dat verlangen, die fantasie gaat werkelijkheid worden zomaar ineens. En hoe ja jeetje, ik vertrouw jou en jij wist nog wel drie vrienden die dit ook heel graag zouden willen doen. Dus nu vandaag ga ik naar jou toe.

Het is nog vroeg dat ik wakker word. Mijn spulletjes die ik wilde gebruiken had ik de dag daarvoor al klaar gelegd. En had ook zelfs een nieuw setje lingerie gekocht. Daarover een mooi sexy zwart jurkje een stoer jasje en mijn hakken en dan ben ik klaar. Maar nu eerst in bad en zorgen dat ik heerlijk schoon en glad ben voor jullie. En terwijl ik in bad zit dwalen mijn gedachten al af en met mijn gedachten gaan mijn handen over mijn lichaam. Langs mijn tepels die er overduidelijk zin in hebben en tussen mijn schaamlippen door. Ik weet zeker ik wil dit zo graag. Ben nu al zo geil als boter. Laat staan als jullie er straks allemaal zijn. Ik droog me af en kleed me rustig aan. Kousen, stringetje, beha en dat zwarte jurkje. Dan mijn make-up en mijn haar. Ik ben bijna klaar.

Eerst nog even wat drinken en mijn berichtjes checken. Daar staat er 1 van jou. “Weet je zeker dat je het wilt mop? Je kunt altijd nog nee zeggen. Dat weet je toch wel he?” luidt jouw berichtje. Laat jou snel weten dat ik het zeker weet en zo in mijn auto stap. Doe mijn hakken en mijn jasje nog even aan. Pak mijn tas en ga naar mijn autootje. Het is half 10 en zou er rond 11 uur zijn dus dat moet gemakkelijk lukken.

En terwijl ik onderweg ben bel jij nog een keer. Merk dat ook jij het best spannend vind. Maar ook jij hebt er veel zin in, laat je me weten. 40 minuutjes later sta ik vlak voor je appartement. Ik check mijn make-up nog even en stap dan uit. Je komt mijn richting al oplopen. Eindelijk zie ik je dan ook in levenden lijve. Je pakt me vast en je handen gaan al over mijn billen. Je kust me in mijn nek en neemt me dan mee richting jouw appartement.
We hebben nog een uurtje voor de rest komt. Dus we kunnen rustig aan even wat drinken. Zodat ook ik de sfeer van je huis in me op kan nemen. Je hebt een mooi plekje en ik kan me goed voorstellen dat ik daar veel plezier kan gaan beleven. Je handen gaan al regelmatig langs mijn lichaam en nu heel voorzichtig ga je met je hand onder mijn jurkje. Je ziet hoe ik reageer en merkt dat je door mag gaan. We zoenen en steeds gaan we een stukje verder. Mijn jurkje is gaat omhoog en mijn string schuif je opzij. Je vingers voelen heel voorzichtig maar ik ben zeiknat en ze schuiven zo naar binnen. Ik kreun en voel de geilheid door mijn lichaam racen. Kijk je aan en vraag “moeten we niet op de rest wachten?” je schudt je hoofd en laat me weten dat ze zo wel komen en de sleutel hebben.

Ik sta op en knoop je broek los en met dat ik die los doe steekt jouw lekkere stijve paal al naar buiten. “Mmm lekker” laat ik je weten en zak naar beneden op mijn knieën. Met mijn warme natte tong ga ik langs jouw eikel en proef die heerlijke zilte smaak al. Rustig zuig ik hem naar binnen en met dat ik dat doe hoor ik de deur open gaan maar laat me niet afleiden. Ik hoor jullie onderling wel praten maar blijf rustig zuigen op jouw pik. Merk wel dat er wat om me heen gebeurt en er meerdere om me heen gaan staan. Eentje grijpt me in mijn haar en trekt me zijn kant op “Nu ik” wordt er duidelijk bevolen en zo ga ik van de 1 naar de ander. De ene man is heel rustig en de ander houd mijn hoofd vast en duwt hem keihard diep naar binnen mijn mond in. Zo word ik heen en weer gesmeten tussen 4 mannen. Totdat ze allemaal toch wel meer dan mijn mond willen. Jij trekt me weer naar je toe, en je scheurt mijn jurkje en mijn string uit. Kom hier zitten lekkere slet van me en je zet me bovenop jouw stijve pik neer die zo naar binnen schuift. Een tweede maakt mijn beha los en grijpt me bij mijn borsten. De derde komt achter me staan en voelt voorzichtig met zijn vingers of hij al mijn kontje in kan en ik kreun van genot. Ik voel zijn stijve pik al langs mijn billen gaan en voor ik het weet zit die er in en gaat rustig heen en weer. De vierde komt toch weer richting mijn mond, pakt mijn hoofd vast en duwt hem diep naar binnen om daarna mijn mond te gaan neuken. En dit wisselt een aantal keren af en de 1 na de ander komt klaar.

Na een aantal uurtjes geile fun gaan je vrienden weer richting huis maar blijven wij nog met zijn tweetjes achter. Je duwt me achterover op het bed. “Zo nu ga ik eens alleen van jou genieten, ik wil je zien en horen genieten en al zeker proeven”. Met je handen, tong en tanden ga je langs mijn lichaam. Je bijt heel hard in mijn tepel, ik geef een gilletje maar je weet dat ik daarvan geniet. Je andere hand gaat richting mijn kutje en al gauw voel ik je vingers naar binnen gaan. Het vocht loopt mijn kutje uit en jouw tong likt het op. “Mmm” hoor ik je kreunen, en je tong gaat langs mijn klitje en ook daar bijt je zachtjes. Terwijl je vingers nog steeds op en neer gaan diep in mijn kutje zuig je op mijn klit en brengt me steeds verder in extase. En terwijl ik klaarkom blijf je doorgaan. “Je gaat gewoon gelijk nog een keer sletje van me” klonk het en ik lig te kronkelen op dat bed. Maar je bereikt wat je wilt en ik kom luidkeels nog een keer spuitend klaar daar bij jou op bed.

Je laat me tot rust komen en komt naast me liggen en kijkt me met twinkelende ogen aan. “Zie je wel dat ik gelijk had, je bent een lekker ding ook al vind je dat zelf niet zo. Wat heb ik, maar ook zeker mijn vrienden van jou genoten. Mijn fantasie die waarheid mocht worden, maar ook de jouwe.” En dat is 1 ding wat zeker is. Ook ik heb erg genoten van alle vier de mannen, maar ook echt speciaal van jou. Mijn chatmaatje, mijn lekkere ding, onze fantasie. Dat we er nog maar vele mogen gaan waarmaken.

Vandaag was nummer 1, gebruikt worden door 4 mannen, een fantasie en een verlangen die waarheid mocht worden.

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven