De oude haven

De oude haven

Het is een iets kille lentedag maar het zonnetje spiekt al een beetje tussen de wolken door als ik wakker word. Vandaag mag ik het envelopje openen wat al een paar dagen op de kast staat te gloeien. Ik ben zo nieuwsgierig wat er in dat briefje staat wat er in zit. Maar een paar dagen terug dat U die envelop daar neerzette zei U er uitdrukkelijk bij het niet te open voor 12 uur deze middag. En nu is het bijna zo laat. Aan de kast hangt ook een kleding tas die behoort bij dat envelopje. Zenuwen en nieuwsgierigheid houden gezamenlijk een wedstrijdje in mijn lijf. Mijn hartslag maakt overuren. Maar over 10 minuutjes mag ik het openen. Dan mag ik weten wat U voor mij in petto heeft.

Het is twaalf uur. Met trillende vingers scheur ik het envelopje open. Er zit een mooi kaartje in waarop staat: “Meisje vandaag is jouw huisje de haven, we wachten je daar op. In de kleding tas zit wat ik wil wat je vandaag draagt. Je parkeert je autootje op de parkeerplaats aan het begin van de oude haven. Dan loop je tot het einde van de haven door. Daar zal je me zien staan. Kus, je Meester”

Ik loop naar boven om me te gaan omkleden. Ik had me al netjes gedoucht voor ik het envelopje open had gemaakt dus kan gelijk doorgaan. In de tas zit een heel kort zwart leren rokje, een wit iets doorschijnende top met diep decolleté en een paar hele hoge zwarte hakken. Maar ook nog een kaartje waarop staat: “Dit is het enige wat je draagt, niets eronder en ook geen jas erover. Ik wil je in deze kleding zien aankomen”

Ik zal me gaan aankleden zoals hij dat vraagt. Het rokje is echt kort en door de top heen zie je duidelijk mijn tepels. Pfff…dat is een dingetje wat ik moeilijk vind. Zo over straat gaan zodat iedereen dat ziet. Maar dat weet mijn Meester. Ik vertrouw op Zijn oordeel dus ik ga het doen. En zie wel wat de dag me brengt. onderweg in mijn autootje dwalen de gedachten al iets af en borrelen er vragen omhoog. Op dat kaartje stond We, wie zijn We? Wil ik dat wel? Wat gaat er gebeuren? Maar terwijl dat gebeurt, staat mijn lichaam ook niet stil. Voel dat mijn tepels keihard worden en dat het vocht al langs mijn benen loopt. Mijn Meester heeft het alweer voor elkaar zijn meisje is hartstikke geil alleen al bij het idee.

Bij de haven aangekomen parkeer ik mijn autootje zoals Hij van me gevraagd heeft en loop dat op die hele hoge hakken over dat klinkerpaadje. Heel rustig lopen dus voordat mijn hakken ergens vast komen te zitten. De oude haven zit vol met toeristen en ik voel de ogen prikken maar ik loop rustig en met opgeheven hoofd door terwijl ik het vocht langs mijn benen steeds verder naar beneden voel lopen. Voel dat mijn wangen iets gloeien. Wat als iemand dat nou ziet? Stel dat ik toch een bekende tegenkom? Maar ik loop rustig door zoals Hij van mij verwacht en in de verte zie ik Hem al staan. Kan niet goed thuisbrengen met wie samen maar alleen dat het een vrouw is. Als ik eenmaal daar ben zie ik dat het mijn dinnetje is dus dat stelt me in ieder geval gerust. Voor haar heb ik geen geheimen en ze mag doen met me wat ze maar wilt zolang mijn Meester dat maar toelaat.

Ik wordt aan de hand genomen en we gaan een boot op. Voorzichtig want mijn hakken mogen niet uit. We varen de haven uit en al gauw krijg ik te horen dat mijn kleding uit moet. Daar op dat dek. Daar waar iedereen me nog kan zien. Maar gehoorzaam al ik ben volg ik Zijn bevelen en kleed me uit. Geheel naakt sta ik op dat dek. De wind speelt met mijn tepels en dat vocht daar is geen houden meer aan. Er gaan zware boeien om mijn polsen, bovenbenen en enkels en ik wordt bevolen te gaan liggen daar op dat dek. Mijn handen gaan aan elkaar boven mijn hoofd. En mijn knieën worden omhoog getrokken en mijn benen gaan vervolgens zo wijd als maar mogelijk is. Ik kan me op geen enkele manier meer bewegen. Er gaat een prop mijn mond in. En ondertussen legt U uit wat het teken is wat ik mag geven als ik wil dat het stopt. Dat oefenen we alvorens U weer verder gaat. Maar diep van binnen weet ik allang al dat ik mijn Meester nooit een stopteken zal geven. Ik onderga wat Hij graag van me wilt. En met die gedachtes in mijn hoofd is mijn geilheid niet meer te stoppen. Er gaat een blinddoek om en ik hoor U weglopen.. De boot stopt ergens midden op het water en ik hoor niets meer alleen het water en de wind maar verder is het doodstil. Mijn oren zijn het enige zintuig waarop ik me nu kan richten maar er gebeurt niets dus ik geef me maar over. Niet wetende wat jullie met mij van plan zijn maar vol vertrouwen.

Ik hoor voetstappen dichterbij komen en dan is daar ineens die ferme klap. Een hand land keihard op mijn kont en vele klappen volgen. “Wat ben je ook een slet he dat je hier gewoon zo gaat liggen. Hier waar iedereen je gewoon kan zien. Vieze vuile slet” Uw woorden komen duidelijk bij me binnen. Reageren kan ik niet. Maar voel me kleiner worden. En dan mijn dinnetje “Getver hoer dat had ik nou niet van jou verwacht dat jij als geile hoer je hier zo tentoonstelt” en de woorden zijn nog niet binnen of jullie spugen in mijn gezicht. Mijn tranen prikken in mijn ogen maar dat is niet te zien. En net op dat moment wordt de blinddoek afgerukt en zien ze mijn reactie. Tranen lopen maar ze blijven tegen me schelden terwijl er een hele dikke dildo mijn kut wordt ingeramd. “Ik ga je hiermee keihard neuken geil kreng” hoor ik haar weer zeggen. En dat doet ze keihard en zonder genade. En U mijn Meester kijkt lachend op me neer. “Dat vind je wel lekker klein sletje van me?” vraagt U en ik knik ja. “Of wil je ook nog een echte harde pik in je voelen?” vervolgt U. En ondertussen wordt ik nog steeds keihard geneukt door die dikke dildo. Bijna kom ik klaar maar ik mag niet. Kan het ook niet vragen dus probeer het weg te ademen. “Krijg ik nog antwoord van je” Ik kijk U aan en knik ja, U pakt de dildo over en gaat door. Het wordt steeds harder en grover en dan stopt het. En in plaats wat zou gebeuren wat ik dacht lopen jullie beide weg.

Ik kan jullie nog net zien staan. Ik zie jullie drinken en lachen. En ik lig hier. voel me klein, vernederd en gebruikt. Tranen lopen maar ik blijf liggen, geef geen stopteken. Als dit is wat U wilt zal ik dat ondergaan. Ik voel me koud worden maar daarnaast worden mijn tepels nog steeds harder en ook dat geile vocht staat niet stil. Ik kan niets behalve afwachten en dat wachten wordt na verloop van tijd ook wel beloond. Tenminste meestal. Maar wachten duurt lang vandaag. Ik zie jullie niet meer staan en ik lig daar maar buiten. De motor van de boot hoor ik weer starten en we varen weer. Maar dan hoor ik toch weer stappen. Uw stappen als ik me niet vergis. “Je dacht toch niet dat ik je zo liet liggen vuile slet. Als je zo ligt zal je gebruikt worden ook” en met die woorden zie ik dat U uw broek los knoopt en vervolgens bij me naar binnendringt. Uw handen gaan om mijn nek, mijn adem stopt en u neukt me zo hard totdat U met een luide schreeuw klaarkomt. Staat op en roept: “Nu mag jij kom maar”. De boot gaat weer uit en daar zie ik mijn dinnetje staan. Ze schuift haar rok omhoog en komt op mijn gezicht zitten. “Likken geil kreng net zolang totdat ik klaarkom” en terwijl ik haar lik voel ik Uw vingers naar binnen gaan. U weet altijd precies dat plekje te raken dat me gek maakt. Stil liggen is haast onmogelijk maar ik blijf likken, sabbelen en zuigen. En dan krijg ik die toestemming van U dat ook ik mag klaarkomen. En dat zal niet lang duren. Naarmate ik dichterbij die grens kom ga ik ook steeds intenser likken en dan wanneer ik voel dat ze gaat komen ben ook ik niet meer te houden. Het vocht spuit alle kanten op, mijn lichaam schokt en de tranen vloeien over mijn gezicht. Tranen van geluk.

Heel rustig maken jullie me weer los. krijg wat te drinken en een warm dekentje om me heen. Mijn dinnetje kijkt me aan geeft me een kus “Dank je wel lieverd”. “Kom maar hier meisje” vervolgt U en slaat een arm om me heen. “Wat ben ik trots op jou”.

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven