Dag van beloning

Dit verhaal is het tweede deel uit de serie: Die vraag

Deel 1: Een gesprek met gevolgen

Dag van beloning

Daar sta ik dan met de sleutel in mijn hand om het huisje binnen te gaan. Ik moest er om 1 uur zijn en het me gemakkelijk gaan maken met een wijntje. Wat verder volgen zou moest ik over me heen laten komen waren de woorden van mijn Meester. “Het is jouw beloning dus geniet meisje” waren Zijn laatste woorden vanmorgen aan de telefoon.

En weer dat ik nu binnen kwam was de inrichting anders. Er stond een heerlijke bank waar ik lekker ben gaan zitten met een glas wijn. Ik voelde me blij, gespannen en toch ook wel geil. En dat terwijl ik niet wist wat er zou gaan gebeuren. De bel ging dus ik deed de deur open en daar stond mijn dinnetje. Geheel verbouwereerd liet ik haar binnen want wist niet anders dan dat ze aan de andere kant van het land was.

“Hey lieverd” begon ze. Kom eerst even een knuffel. En tijdens die knuffel gingen haar handen over me heen. Iets wat ze normaal nooit op die manier doet. Maar ik vind het erg prettig en laat het rustig toe. Merk ook dat mijn lichaam heftig reageert. Kan niet anders dan dat ze dat merkt. Even later zitten we samen op de bank, drinken een wijntje en vertel haar over wat er die week gebeurd was. En ze knikt en zegt “ik weet dat je van de week de eerste dag hebt gehad samen met je Meester waarin jullie samen nieuwe dingen ontdekken en ervaren met een derde partij. En hij is zo trots op je dat hij je wilde belonen. En nu komt het: die beloning ben ik! ”

Ik keek haar vragend aan. “Ja, je hoort het goed” vervolgde ze. “Je zou toch ook graag wat met een vrouw samen willen gaan ervaren? Dat klopt toch?” .Ja, dat klopt helemaal. Zou graag willen ervaren wat dat met me doet. “Nou daarom ben ik hier. Met mij mag je voortaan die wens in vervulling laten gaan als jij dat wilt”. Ik knikte.

Mijn hart bonkt in mijn keel. Meester wist dat ik stiekem al heel lang gevoelens voor haar had. Maar dat altijd verborgen heb gehouden. En nu, nu mag ik mezelf dus volledig laten gaan. Ze stond op en zei dat ze heel eventjes wat ging halen uit haar autootje en zo terug was. Ik stond op en liep wat rond. Veel gevoelens gingen er door me heen. Kon niet wachten dat ze weer terug was. De deur ging weer open en ze zette haar koffertje neer. Ik blijf een paar dagen bij je.

Kom, we doen het overnieuw. Ze opende haar armen weer. “Hey lieverd” en gaf me een zoen. Haar handen gingen over mijn billen. Het bloed ging in een razende vaart door me heen. Die zoen veranderde, onze tongen verstrengelden zich en vervolgens fluisterde ze in mijn oor “Ik wil dit al zo lang, Raak altijd zo opgewonden van jou. En vanaf vandaag ben je dus ook een beetje van mij” Ze knoopte langzaam mijn jurkje los terwijl ze me in mijn ogen bleef kijken. En ik raakte geheel verloren. Haar tong ging over mijn tepels, haar vingers streelden over mijn rug. Ze schoof mijn string opzij en ging op haar knieën. Ze likte heel voorzichtig over mijn klitje. Ik kreunde. “Oeh, dat vind je lekker he meisje. Ga maar liggen op de bank en geef je over aan mij” En terwijl ik ging liggen kleedde ook zij zich uit. Ik weet niet wat me overkomt, had niet verwacht dat ik nog geiler kon worden. Maar dit doet heel veel met me. Ze komt bij me. Pakt mijn benen vast en doet ze zo wijd mogelijk. Ze likt me, zuigt aan mijn klitje en schuift haar vingers en ook tong naar binnen. En iedere keer als ik op randje ben dan stopt ze. “Nee meisje nog niet. Dat komt straks maar geniet en laat ook je zelf gaan.  Ik kijk haar aan. Zie dat haar tepels keihard zijn en heel voorzichtig lik ik eraan, bijt zachtjes in haar tepels en zuig hem vervolgens naar binnen. Terwijl ik met mijn hand met haar andere tepel speel. Ik hoor haar overduidelijk genieten en dat doet me hunkeren naar meer. ik wil haar zien komen nog meer dan dat ik zelf klaarkom. Ik ga met mijn tong over haar buik naar beneden. Mijn vingers kriebelen al langs de binnenkant van haar dijbenen en voor ik het weet glijd mijn tong tussen haar schaamlippen door. Mmm wat smaakt ze goed en wat is ze heerlijk nat. Ik ga net zolang door totdat ik voel dat ik haar op die rand heb. Dan schuif ik mijn vingers naar binnen en met dat ik aan haar klit zuig komt ze heerlijk nat klaar. Het loopt langs mijn gezicht en ik zie dat ze geniet. Ik ga naast haar liggen en we knuffelen en tongen elkaar terwijl de deur open gaat. Het is mijn Meester maar ik stoor me er niet aan en ga gewoon door. Totdat mijn dinnetje opstaat. en me bij de hand pakt. “Kom meisje” klinkt het weer.

Ze brengt me naar de tafel waar ik op de rand moet gaan zitten en me langzaam achterover moet laten gaan. Dan staat mijn Meester op, bind mijn benen zo vast dat ze  goed wijd uit elkaar staan. Mijn polsen worden gebonden en deze gaan boven mijn hoofd. En dan zie ik dat hij knikt naar mijn dinnetje. Ze komt weer naar me toe en gaat op haar knieën voor me zitten. Haar tong gaat weer over mijn klit ze zuigt en likt. Haar vingers gaan naar binnen en dan kom ik de eerste keer klaar. Ze stopt niet en gaat gewoon door. En de spanning loopt steeds hoger op in mijn lichaam. Haar vingers spelen mijn tepels en ze trekt er keihard aan. En haar tong die roert in mijn zeiknatte kutje.  En ik, ik ben niet stil, ik kreun en geniet. Mijn Meester staat naast me. Zijn handen gaan langs mijn gezicht. En Hij kijkt me vol trots aan. “Geniet meisje, je hebt dit zo verdiend” en Hij gaat vlak bij me zitten. Mijn dinnetje zuigt een tepel naar binnen en bijt en ik kronkel op de tafel. “Wil je meer lieverd, zal ik je losmaken?” klinkt haar stem. En voordat ik knik voel ik al dat ze me losmaakt. Ik kijk mijn Meester aan en hij knikt. Dan neemt ze me mee richting het bed waar we samen nog lang hebben liggen vrijen.

De volgende ochtend dat ik wakker word lig ik daar alleen. Maar hoor stemmen in de kamer. Het zijn mijn Meester en mijn dinnetje. Mijn Meester komt naar me toe, geeft me een kus, pakt mijn gezicht vast en dan klinkt zijn stem daar raak ik altijd in verloren.

“Lief lief meisje, dit was jou beloning. En wanneer jij wilt gaan we met zijn drietjes nog vele mooie dagen beleven. Maar dat is aan jou”

Het enige wat ik kan doen is ja knikken.

Dank u wel Meester voor deze fijne beloning. Ik zal U trots maken.

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven