Een gesprek met gevolgen

Dit verhaal is het eerste deel uit de serie: Die vraag

Een gesprek met gevolgen

Na een hele fijne vakantie met de meiden, ga ik nu weer terug naar huis. En terwijl ik rijd hoor ik Uw stem in mijn hoofd. Het gesprek dat we samen hadden vlak voor ik wegging op vakantie met de meiden. Dat gesprek dat allerlei gevoelens bij me losmaakt. Maar vandaag zal ik U het antwoord geven op de vraag waarmee dit gesprek eindigde. Die vraag was: Meisje zou je het fijn vinden om die ervaring op te doen? Nu zegt jullie die vraag natuurlijk helemaal niets maar ik zal van voren af aan beginnen.

Samen met mijn Meester heb ik een hele fijne relatie. Een relatie die vol zit met spanning en geiligheid maar daarnaast hebben we beide toch ook nog onze verlangens. En die verlangens kwamen beide ter sprake in dat gesprek. Zo zou mijn Meester graag willen zien hoe ik reageer op andere mannen als Hij me uitleent, of met Zijn woorden verhuurt. En ik, ik zou dolgraag wat ervaring op willen doen met andere mannen en vrouwen. Kijken wat dat met me doet. Maar er zit wel een consequentie aan. Mijn meester verbiedt het me om klaar te komen. Ieder orgasme wat ik krijg is behoort aan Hem en daar moet ik toestemming voor hebben. Dus wanneer ik een orgasme zou krijgen bij 1 van de andere mannen of vrouwen dan kost me dat 20 zweepslagen. en dat gesprek eindigde dus met de vraag: Meisje zou je het fijn vinden om die ervaring op te doen?

Tijdens mijn vakantie heb ik veel gesproken met mijn dinnetje over dit gesprek. Met haar kan ik over dit soort dingen praten. en samen hebben we alle voor- en nadelen op een rijtje gezet zodat ik vandaag dat antwoord aan mijn Meester kan gaan geven. Vlak voor ik weer terug naar huis ging vandaag vroeg ze ook of ik er uit was en het ook zeker wist. En ja ik weet mijn antwoordt op de vraag. Zodra ik thuis ben zal ik mijn Meester laten weten dat ik er ben.

Na een paar uurtjes rijden en een stop onderweg rijd ik mijn kleine rode autootje de oprit op. Ik ben thuis. Nadat ik mijn autootje heb uitgeladen laat ik mijn Meester weten dat ik weer thuis ben. Rond half 8 komt Hij me ophalen om ons gesprek voort te zetten. Het is nu 5 uur dus ik zal me gaan douchen en klaarmaken naar Zijn wensen. Dat wil zeggen: haren los, een kort rokje of een jurkje, kousen, sliploos en mijn hoge hakken. En uiteraard netjes verzorgd. Dat is hoe mijn Meester me het liefste ziet.

Voor ik het weet is het half 8 en is mijn Meester gearriveerd. We stappen in de auto en Hij neemt me mee naar een huisje vlak langs de rand van het bos. Een plek waar we rustig kunnen praten. Tijdens het eten komt het gesprek weer boven tafel en voor ik het weet onderbreek ik mijn Meester. “Mijn antwoordt is: ja Meester heel graag”. Niet zoals het hoort, maar dat antwoordt dat moest er uit. Hij kijkt me iets terechtwijzend aan en zegt; “Ik ben heel blij met je antwoordt maar was het jouw beurt al om te praten meisje?” Ik buig mijn hoofd naar beneden en stamel: “Nee Meester, sorry Meester, dat was niet mijn bedoeling”. Hij vervolgde: “Ik accepteer je excuses maar je zult zo meteen de consequenties moeten dragen maar dat weet je”

En die consequenties die weet ik. Met deze fout had ik tien punten opgespaard en voor ieder punt volgt een spanking. In dit geval met de blote hand omdat de fout niet de allergrootste was.

“Schuif je rokje maar omhoog en ga gebukt tegen de tafel aan staan”. “Ja Meester
“En je telt iedere klap weer hardop mee. Maar voordat ik dat doe ga ik eerst eens voelen wat dit gesprek met je doet. Hoe geil jij wordt van het idee dat je genomen wordt door andere mannen, terwijl ik kijk”. Want volgens mij ben je zeiknat meisje, of niet?”
“Ja Meester, ik ben heel geil. Ik wordt graag genomen in Uw bijzijn door een andere man of vrouw”

En ik voelde zijn hand tussen mijn benen, Zijn vingers gleden tussen mijn schaamlippen door en die waren zeiknat.

“Goed zo meisje. Precies zoals ik het graag zie. En nu ga je tellen”. “Ja Meester” En vervolgens hoorde en voelde ik de klappen op mijn billen belanden. “1….2….3…4….5….6…”
“Zijn we er al meisje?” “Nee meester, Ik heb er nog 4 verdiend Meester”, “7…8…9…10”. En van iedere klap die Hij me gaf werd ik alleen maar geiler ook al was het dit keer straf. Ik voelde het geil uit me stromen, en dat zag Hij ook. Hij scheurde mijn blouse open en trok heel hard aan mijn tepels en terwijl Hij dat deed schoof zijn pik keihard bij me naar binnen. Hij neukte me met geweld. En ondertussen praatte Hij tegen me. “Dus jij wil wel genomen worden door andere mannen sletje van me. Dat vind je dus wel lekker. Wat ben je toch een gore geile slet” Hij ging steeds harder en harder tekeer en voor ik het wist kwam hij luidkeels klaar. Zijn zaad belandde op de grond. “Lik op teef” klonk het. Ik ging stilzwijgend op mijn knieën en likte Zijn heerlijke zaad van de grond zoals Hij van me vroeg. “Goed zo meisje, je bent niet gekomen zoals het hoort. En zoals ik het ook wil bij die andere mannen die jij vanaf morgen ook gaat zien en voelen. Als beloning mag jij op tafel gaan liggen en krijg je van mij een orgasme. Dat zal je iedere keer krijgen als je je aan de afspraak houd maar wanneer je dat niet doet worden dat 20 zweepslagen per orgasme. Afgesproken?”. “Ja Meester, ik zal me aan de afspraak houden. Iedere orgasme behoort aan U Meester” En na enkele minuten kwam ik al heel heftig klaar. Ik lag te schokken op de tafel, tranen liepen over mijn wangen. Tranen van spanning voor wat de dag van morgen brengen zal.

Die avond hebben we nog lang gesproken over wat het gesprek en wat U van me verwacht. En het is duidelijk. Morgen rond 2 uur ‘s middags moet ik klaar staan en komt U me weer ophalen. En wanneer we weer bij mijn huisje aankomen krijg ik een koffertje van U. “Hierin zit de kleding die je voor deze opdrachten moet gebruiken” krijg ik te horen. Ik krijg nog een kus en U verdwijnt zodra ik binnen ben. In het koffertje zitten een aantal kledingsetjes en hakken. Dus daar kom ik wel uit morgen. Nu eerst nog 1 glaasje wijn en dan douchen en mijn bed in. Die nacht slaap ik iets onrustig, droom over de volgende dag. Maar het is niet onprettig.

S morgens rond 10 uur stap ik uit mijn bedje en het bloed stroomt al rijkelijk. Ik ben gespannen maar heb er zin in. Vragen schieten door mijn hoofd. Zal hij me echt gaan uitlenen? Hoe zal ik reageren op andere mannen? Zal ik de orgasmes tegen kunnen blijven houden? En zo niet, straft hij me waar de ander bij is? Die vragen blijven malen. Na een espresso en een broodje stap ik onder de douche. Was en scheer mezelf, lak mijn nagels opnieuw en kleed me vervolgens aan in 1 van de setjes die U aan me hebt meegegeven. Dit keer wordt dat een strak rokje, een diep uitgesneden rode top, kousen en zwarte hoge hakken. Mijn haar steek ik op. en een licht make-up.
Het is nu half 2 dus ik moet nog even geduld hebben totdat U me komt halen. Ik drentel wat heen een weer door mijn huisje. Dit half uur lijkt wel drie uur voor mijn gevoel. Maar dan bent U daar toch. U zegt geen woord en neemt me mee. We gaan weer naar het huisje waar we gisteren zijn geweest. Het hele huisje heeft een totaal andere setting gekregen. Als ik rondkijk kan ik inderdaad ter plekke gestraft worden. Er staan allerlei attributen die ze kunnen gebruiken. En dan begint mijn Meester te praten. “Meisje kijk even lekker rond. Laat alles binnenkomen. Stel je vragen als je die nog hebt. Om 4 uur komt de eerste die jou van mij mag gaan gebruiken. Tot die tijd heb jij nog de tijd om rond te kijken en te vragen. En zullen we samen nog even wat drinken”

Ik kijk rustig rond in het huisje. Er zijn wat verschillende kamers die we kunnen gebruiken. Maar alles wat ik zie is me wel bekend. En ik weet dat alles binnen de grenzen gebeurt die mijn Meester samen met mij voor de opdrachten heeft opgesteld. Dus heb ik nog vragen nee eigenlijk niet. Wil dolgraag nog wat met Hem drinken en me tegen Hem aan vleien totdat de eerste “klant” er is zoals mijn Meester ze noemt. Vandaag zullen er 4 klanten zijn, 4 mannen.

Het is bijna 4 uur. Ik ga nog even naar de douche om me wat op te frissen en zodra ik terug de kamer in kom is daar de eerste klant al. Mijn Meester komt naar me toe en geeft me over aan deze man. Hij is iets over de 40, en ziet er goed uit. Mijn Meester gaat op een stoel zitten in dezelfde ruimte. En dan start mijn eerste afspraak met een wildvreemde man.

“Kleed je uit, nu” klinkt het, Ik kleed me uit waar hij bij staat. Hij loopt een rondje om me heen en knikt goedkeurend. “Je bent goed vlees slet, en nu op je knieën”. Hij duwt zijn pik mijn mond in en begint die vol ongeduld hard te neuken. En binnen no time komt hij klaar in mijn mond. Dat was dus een snelle afspraak. Want de afspraak was dat ze 1 keer klaar mochten komen op welke manier dan ook.

Snel ga ik me weer douchen en kleed me weer aan. Om 5 uur zou de volgende er namelijk alweer zijn. En die was er klokslag 5 uur. Ditmaal een iets oudere man. Netjes in pak en stelt zich ook keurig even aan me voor.

Ik kleed me uit voor hem en hij bind me vast op- het andreaskruis, bind me een blinddoek voor maar blijft met me praten. “Meisje dit is iets uit mijn stoutste dromen wat ik ooit eens echt wilde meemaken. En jij biedt me die kans. Dank je wel.” Totaal machteloos zit ik vast. Zijn handen gaan over mijn lichaam. Zijn vingers dringen naar binnen en zijn tanden bijten zich vast aan mijn tepels. En ik word zo geil. De sappen vliegen mijn lichaam uit en ik voel steeds meer vingers naar binnen gaan totdat daar die hele hand gaat en hij me met zijn gehele vuist neemt. En dan hoor ik hem zeggen: “En ik wil dat je spuitend klaarkomt, ook al weet ik dat je dat niet mag. Ik ga net zolang door. Dit uur ben jij van mij en van niemand anders” Ik voel het opbouwen in mijn lijf en net op dat moment dat ik het bijna niet meer houd trekt hij zijn hand weer naar buiten. “Kom maar heel even bij, je mag zo nog een keer” Een zachte zweep voel ik langs mijn lichaam aaien, over mijn tepels, langs de binnenkant van mijn benen en ik wordt alleen maar geiler. Als dit maar goed gaat. Zijn hand vliegt weer naar binnen en voor ik het me ook maar realiseer zit ik alweer op dat randje van genot. “Ik voel het meisje, je bent bijna daar maar je mag niet he van je Meester. Maar ik zeg dat je moet! “ Het conflict ja en nee schiet door mijn hoofd. Ik mag niet, ik wil niet maar ik moet. Wat nu? En ondertussen blijft deze man me op dat randje houden. Terwijl mijn Meester toekijkt wat er gebeurd. Maar dat orgasme houd ik nog steeds tegen. Ik hoor de voetstappen van mijn Meester dichterbij komen, en dan in mijn oor: “Meisje kom maar 1 keer klaar, wat ben ik trots op jou”. En nog voordat hij de woorden heeft uitgesproken kom ik klaar met een heftige waterval, niet 1 keer, niet 2 keer maar 3 keer. En voor die twee had ik geen toestemming. Daar zal ik mijn straf voor moeten dragen. De man bedankte mij voor het uitkomen van zijn droom en vertrok.

Mijn Meester gespte me los en gooit me over een krukje heen. “Wat had ik nou gezegd 1 keer. Voor die twee keer zal je moeten boeten, 20 zweepslagen per keer en die krijg je gelijk nu en je telt hardop” Veertig zweepslagen belanden er op mijn billen, de rode striemen waren goed zichtbaar. De tranen liepen over mijn wangen. Maar ik had ze verdiend die 40 zweepslagen. Hierna mocht ik even gaan douchen, wat gaan eten en nog even liggen voordat om 7 uur de volgende klant kwam. En die zouden met zijn tweeën zijn. dat werd mijn laatste afspraak van vandaag.

Het was 7 uur. De mannen kwamen binnen. Dit keer twee vrij jonge jongens die graag samen een vrouw wilde nemen en beroven van haar vrijheid. Ze gooide me op bed, scheurde mijn rokje en top van mijn lijf en 1 van de twee schoof met geweld zijn pik zo naar binnen. De andere probeerde binnen te dringen in mijn hoofd maar ik bood iets verzet. “Vuile hoer laat me je mond neuken, bitch” klonk het keihard door de kamer. En ik ga me over. Beide kwamen ook vrij snel klaar en ik werd weer bevrijd van hun brute krachten. Totaal uitgeput lag ik op dat bed. Terwijl mijn Meester de mannen uitliet.

Al snel kwam Hij mijn kant op. Heeft me uitgekleed en tilde me op en nam me mee naar de badkamer waar een warme bad klaar stond. Hij heeft me helemaal gewassen en afgedroogd en daarna op een ander bed gelegd waar ik bij Hem ben weggekropen. Zijn vingers gingen door mijn haar. “Meisje wat ben ik toch trots op jou. Wat heb je je vandaag toch goed gehouden. Wat heb ik van je genoten vandaag. Ik blijf bij je nu. Ga maar even lekker slapen” en langzaamaan viel ik in Zijn armen in slaap om daar de volgende morgen weer wakker te worden.

“Goedemorgen meisje, ik heb een ontbijtje voor je gemaakt”. Op dat bed hebben we samen ontbeten en nagepraat wat er de vorige dag gebeurd was. Hoe trots Hij op me is ondanks die twee orgasmes. En aan het einde van dat gesprek zei Hij:

“Meisje morgen rond 10 uur sta je weer klaar voor mij maar dan neem ik je mee voor een welverdiende beloning zijn er geen grenzen en mag je je volledig laten gaan waar en wanneer je maar wilt. Ik ben zo trots op je! Maar dat is voor morgen …..”

“Dank U Meester voor deze ervaring. Kus van Uw kleintje”

Vandaag wordt een dag van dromen over morgen……

 

Vervolg op dit verhaal: Dag van beloning

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven