In de kettingen

In de kettingen

Het was rond 11 uur s avonds dat ik je berichtje ontving. Het bericht was als volgt: “Morgenochtend rond 10 uur komt er een pakje voor je zorg dat je thuis bent. In het pakketje zit een opdracht”. Ik ben gaan slapen en heb op tijd de wekker gezet. Zodat ik ontbeten en gedoucht had voor het pakketje kwam. Want met jou wist ik maar nooit wat het was en kon het wezen dat ik op stel en sprong aan de slag moest.

Half 7 ging de wekker. Ik ben er gelijk uitgegaan en gaan douchen. Daarna in mijn badjas, broodjes uit de oven, jus d’orange en een heerlijke espresso. Even fijn wakker worden voor de dag ging starten. Rond tien uur ging de bel en stond er een koerier met het pakketje. In de doos zat een prachtig paar rode hakken, een jurkje en een lint. Samen met een kaartje met daarop de opdracht van jou, mijn Meester. De tekst op het kaartje was: “ Dit is wat je draagt vandaag, niets anders en niets meer. Je haar steek je op en gebruik daar het lint, maar wel zo dat ik het lint later op de dag er uit kan halen voor een ander doel. En verder je make-up verras me prachtig meisje van mij. Om half 2 word je opgehaald dus zorg dat je klaar staat”. Nog even tijd voor een espresso voordat ik aan de slag moest dus. Genietende van het zonnetje op mijn balkon gingen mijn gedachten al vooruit in de tijd. Wat zou mijn Meester voor me in petto hebben vandaag. Dat bracht fijne gevoelens, spanning, geiligheid maar ook zeker veel nieuwsgierigheid.

Om half 11 ben ik begonnen met mijn make-up, nagels opnieuw in de lak en mijn haar opsteken zoals gevraagd. En daarna alles uit en naakt mijn jurkje in dat als gegoten om me heen zat. Even voelen hoe de hakjes zaten en die daarna weer uit gedaan zodat mijn voeten nog even rust hadden. Want deze waren zo hoog. Ik stond gewoon bijna op mijn tenen. Alles was klaar en het was nu wachten op wie me halen kwam.

Klokslag half 2 ging de bel. Snel mijn hakken aan en gaan. Ik werd gehaald door een taxi. Hij liet me weten dat de rit ongeveer een klein uurtje ging duren. Ik zat nog niet koud in de taxi of ik ontving een berichtje van jou. Het bericht was als volgt: “ op de bank staat een klein zwart doosje, ik wil dat je het openmaakt en dat wat er in zit per direct inbrengt. Ja, ik weet het, je zit in de taxi maar dat maakt me niet uit. Kijk maar of het discreet lukt en anders dat ziet de chauffeur maar wat”. Ik pakte het doosje en maakte het iets aarzelend open maar zal doen wat je van me vroeg. In het doosje zat een eitje wat ik in mijn vagina moest inbrengen. Ik had een redelijk strak jurkje aan dus discreet zal een hele toer worden. Ik zag de chauffeur al in zijn spiegel kijken. Maar ja dit is wat mijn Meester wil en ik zal hem gehoorzamen. Het jurkje een stukje omhoog zodat ik er goed bij kon met mijn hand en heb rustig het eitje ingebracht. En dat de chauffeur het heeft gezien dat weet ik wel zeker. Want zodra ik in zijn blikveld zat kreeg ik een knipoog. Een kwartiertje later voelde ik het eitje gaan trillen heel rustig. En weer was daar een bericht van jou, “ ik zal je de rest van de rit verblijden met dit eitje, maar je mag onder geen beding klaarkomen. En weet dat je in de gaten gehouden word.” Het eitje ging variërend in snelheid in mijn kutje heerlijk te keer. Af en toe vloog ik bijna over het randje maar wist me gelukkig te beheersen.

Een half uurtje later waren we op plaats van bestemming. Ik mocht uitstappen en zag een grote boerenschuur. De chauffeur bracht me naar binnen en liet me weten dat ik op de stoel moest gaan zitten die daar klaar stond in het midden van de ruimte. En daarna vertrok hij weer. Ik keek in het rond wat me te wachten kon staan. Het was een oude schuur met veel grote balken. Ik zag hier en daar een ketting hangen. Wat mijn Mester van plan was daar had ik geen idee van. Als vrij snel ging de deur open en stond je daar in de deuropening. De deur ging dicht en je kwam naar me toe. Liep om me heen en vroeg me op te staan van de stoel en mee te lopen naar de kettingen die ik al eerder had zien hangen. Je haalde boeien tevoorschijn en deed deze om mijn polsen, mijn armen moesten omhoog en ik werd vastgeklikt aan de kettingen. Daar stond ik dan. Je liep om me heen en knikte goedkeurend. “Je ziet er prachtig uit meisje. Vandaag gaan we samen genieten” hoorde ik je zeggen. Hij haalde het lint uit mijn haar en blinddoekte me daarmee. De rits van mijn jurkje ging open en dat viel naar beneden. Ik ben er uitgestapt. Mijn hakken moest ik aan houden en dat was echt een uitdaging. Want hoe lang moest ik op die spitzen blijven staan zo. Maar alles voor mijn Meester. wat hij van mij verlangt zal ik hem geven.
Uw handen liepen over mijn lichaam, ik voelde ze mijn billen strelen en ineens was daar die ferme klap, en nog eentje, en nog eentje. “Ik wil dat je telt” klonk u stem “Dit worden 50 klappen met mijn hand en dat is nog maar het begin” En tellen dat deed ik. Dat we bij 24 waren aarzelde ik even. “Aarzelen meisje? Want is dat? Bij de volgende aarzeling komen er 10 bij”. Ik haalde even diep adem en antwoordde: “Meester ik zal verder tellen zonder aarzeling. Ik zal U niet teleurstellen”. En hij ging weer verder. Daar waren we bij 50, ik voelde mijn billen gloeien en wist dat dit nog maar het begin was. Ik voelde zijn handen weer even over mijn lichaam wandelen en ze stopte bij mijn borsten. Ze trokken aan mijn tepels en ook je mond en tanden lieten mijn tepels niet met rust. Het moment dat je beet in mijn tepels ging er een heerlijke rilling door mijn lijf. Ik voelde een touw over mijn schouders gaan. Met veel precisie bind je mijn borsten in. Ze stonden fier vooruit. En de klemmen gingen op mijn tepels. “Goed zo meisje, wat ben je een heerlijk sletje” klonk je stem weer. Als ik die woorden hoor groei ik iedere keer weer van trots. En het gevoel wat nu in mijn lijf zat maakte me gek van geiligheid.
De stroken van de zweep gingen langs mijn been en voor ik het wist was daar die heerlijke steek door mijn lijf van de eerste slag. “ Dit worden er 25 meisje en ik wil weer dat je telt. Ook hier geldt bij aarzeling zal het aantal groeien”. Het geluid van de zweep ging door me heen en de ene na de andere slag lande op mijn billen die nu wel gloeiend rood moeten zijn. Die pijn het maakte me zo geil en dat weet mijn Meester. Dat hij bij 25 was voelde ik zijn hand tussen mijn benen gaan. En haalde hij het eitje uit mijn kutje. Vervolgens voelde ik zijn vingers er weer in gaan. “Wat ben je toch heerlijk nat meisje. Zo nat dat wil ik proeven” En daar voelde ik zijn warme tong tussen mijn schaamlippen, zoog hij op mijn klit en zijn vingers bleven in mijn kutje heen en weer gaan. Wat maakte dat ik na een korte tijd mezelf niet meer kon beheersen. Ik kwam gillend en heel nat klaar. Alles ging over het gezicht van mijn Meester. Waar gelijk een reactie op kwam. Ik hoorde zijn riem los gaan en pats, pats, pats, “Die zijn omdat je klaarkwam zonder toestemming.” klonk zijn stem. Een traan liep over mijn wangen, “ja Meester, de volgende keer zal ik het weer netjes vragen” Ik hoorde dat je je broek verder losmaakte. Je tilde me op terwijl ik in de ketting hing en schoof me zo over de heerlijke stijve pik van jou. “Mmm Meester, dank u wel”. En terwijl ik daar hing neukte je mij met grof geweld en kwam ook jij al vrij snel klaar. Je maakte mijn boeien los en ik moest op mijn knieën gaan zitten waarna je je pik mijn mond in schoof en ook daar tekeer ging. Je stopte eventjes en haalde de blinddoek van mijn ogen zodat ik u kon aankijken terwijl u mijn mond neukte. Wat kon ik hier toch van genieten als u zo tekeer ging met mij. En dat heerlijke zaad, spoot al snel mijn mond in. Alles slikte ik tot de laatste druppel door. “Goed zo sletje, ga nu maar liggen en genieten”
Je begon me weer heerlijk te likken en te neuken met je tong en vingers en voor ik bijna bij dat randje was vroeg ik of ik alsjeblieft klaar mocht komen en dat mocht met alle liefde van de wereld. Je neukte door met je vingers en al snel kwam ik weer zeiknat klaar. Je likte me helemaal schoon en kwam nog even bij me liggen om samen na te genieten.

Je handen gingen door mijn haar en je zette me weer recht op. Tilde me op en bracht me naar de stoel terug. Waar ik wat te drinken kreeg, je de touwen en klemmen losmaakte en je me met warm water wast, mijn blauwe billen insmeerde en me vervolgens in iets makkelijks hebt aangekleed. “Kom meisje we gaan samen naar huis wat eten”. De taxi arriveerde weer. Ik kroop bij je weg in de taxi en je bracht me naar thuis. Daar was al een tafel gedekt en we samen hebben gegeten en nagepraat over deze fijne dag voordat je weer naar huis ging.

Die nacht is de dag vele malen door mijn hoofd gegaan en werd ik s morgens wakker met een berichtje van jou, mijn Meester

“Goedemorgen, lief meisje, wat heb je me trots gemaakt gisteren. Vanmiddag haal ik je op voor een lunch. Kus van je Meester”

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven