Een weekje klussen

Een weekje klussen

Het is een mooie dag in mei. Het weer ziet er veelbelovend uit en ik, ach ik krabbel weer een beetje op na een heel moeilijk half jaar. Ik ben weer alleen m’n Meester heeft me verlaten. Voel me nog regelmatig erg down maar wil het zonnetje weer zien schijnen. Heb lieve vrienden om me heen dus dat gaat lukken. En deze week zal ik Rob helpen met het opknappen van zijn huisje. Hij woont sinds kort 200 km verderop dus pak m’n koffer om daar een weekje te bivakkeren. Het is goed om mijn zinnen weer te verzetten en het leven weer op te pakken.

S ’morgens gaat mijn wekkertje al op tijd, want moet wel een beetje opschieten. Ben met de trein wel een paar uurtjes onderweg. Rond een uur of half 11 zal ik daar aan komen. Het is midden in de stad. Ik heb er zin in. Misschien hebben we ook nog wel tijd om een avondje de stad in te gaan. Maar nu eerst richting verfpotten, behang en laminaat. Heb hem al even niet gezien dus fijn om weer wat tijd samen door te brengen ook al is het klussend.

Rob staat me al op te wachten op het station, en is al helemaal klaar om aan de slag te gaan. Hij heeft zijn werkkleding al aan en ziet er goed uit met zijn mooie zwart krullende haar. Dus op naar z’n nieuwe huisje. Het is een mooi oud huisje in de stad maar er moet veel gebeuren. Na eerst een kop koffie te hebben gedronken en even bij gekletst te hebben, kleed ik me ook om in m’n oude spijkerbroek en een shirt. Vandaag is het plan om alles te gaan schuren zodat we morgen kunnen gaan schoonmaken en verven.
Er staat een lekker muziekje aan, ramen staan open en we zijn goed bezig. Rond een uurtje of 4 houden we het vandaag voor gezien. De huiskamer is klaar om morgen in de verf te worden gezet.

We gaan nog even zitten met een wijntje. Er valt nog zoveel te vertellen aan elkaar. Heb hem gemist na zijn verhuizing naar het zuiden. Er wordt gelachen en gehuild. Na een paar wijntjes ga ik mezelf eens ontdoen van de stof. Dus hup werkkleding uit en die douche in. Even genieten van dat heerlijke warme water en fijn geurende doucheschuim. Terwijl ik me afdroog, klopt Rob aan of hij ook zo kan gaan douchen. Ja hoor, kom maar ik ben klaar sta me alleen nog af te drogen. Dus hij komt binnen. Hij kijkt even naar me maar stapt dan toch onder die douche. Ik voel dat hij naar me kijkt maar doe net of ik het niet merk. Maar wetende dat hij dat doet windt het me wel op.

Vanavond gaan we wat eten in de stad, even uit de stoffige ruimtes. Het is warm, dus trek een leuk jurkje uit de koffer, doe mijn haar in een start en gebruik een lichte make-up. Zo mag ik vast wel met hem mee. Rob is ook klaar, en draagt een mooie spijkerbroek en een wit strak T-shirt. Zo zie je nog beter hoe goed hij er uit ziet. En dan die zwarte lange krullen er boven. Ik merk dat het me wat doet. Hij pakt zijn fiets en ik spring achterop op weg naar het restaurantje niet ver van zijn huis. We hebben daar heerlijk gegeten en de terug weg zijn we met de fiets naar huis teruggelopen.

Daar zijn we samen nog even op de bank geploft met een glas wijn. Rob voelde dat ik iets onrustig was. En begon met me te praten. En zo kwamen ook die gevoelens die vandaag opborrelden aan bod. Hij vertelde dat hij die gevoelens ook al lange tijd voor me had maar dat hij mijn meester respecteerde en dus nooit een stap naar mij toe had gezet. Maar nu mijn relatie was verbroken kon hij het vertellen.

Hij haalde mijn haren uit mijn gezicht, “meisje je bent zo mooi, zo lief, zou willen dat je de mijne was”. Tranen liepen over mijn wangen. Hij is zo lief voor me, maar ben ik hier al weer aan toe. Maar Rob ging verder “mocht jij die gevoelens ook hebben hoor ik dat graag, we doen niets overhaast, jij mag aangeven wanneer jij daar aan toe bent”. Totaal overdonderd begon ik te huilen en ben huilend in zijn armen in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik wakker in mijn bed. Hij had me in bed gelegd, mijn wekker uitgezet en dus laten slapen. Dat ik wakker werd rook ik de verflucht al. Hij was zelf al aan het werk gegaan.

Snel deed ik mijn werkkleding aan om ook te gaan beginnen. Dat ik de huiskamer binnen kwam zag hij me gelijk staan “goedemorgen schoonheid, lust u lekker warme broodjes en een kop koffie?” en ik stamelde terug “uh ja graag maar moeten we niet aan het werk, waarom heb je me laten slapen?”. Hij kwam al aangelopen met de broodjes en de koffie “nou meisje omdat je het nodig had. Je was erg emotioneel gisteravond dus heb ik je even laten slapen”. Dit was Rob ten voeten uit, altijd even zorgzaam. Samen hebben we in stilte koffie gedronken en de warme broodjes gegeten.

Na een half uurtje gingen we aan het werk. Al het houtwerk ging die dag in de verf. Samen gingen we best wel hard. We waren een goed team samen. In de middag zijn we in de tuin gaan thee drinken. Het ging als een roes aan me voorbij. Het enige wat me nog duidelijk bijstaat is dat ik je aan keek en zei “ja, ik wil, ik wil met jou verder kijken of we samen kunnen zijn” Verder is alles bij me vervaagd. Ik denk dat we daar samen een uur in het gras hebben gelegen.

Die avond hebben we eten laten bezorgen. Gewoon omdat we alleen wilden zijn. Genieten van ons samenzijn. Tijdens het eten was het heel stil, maar in die stiltes deelden we zo veel. Het voelde zo vertrouwd om bij jou te zijn. Ik wist nu al dat ik me bij jou zou durven laten gaan. Maar kon jij me ook geven wat ik nodig had?. Later op de avond zijn we op de bank tegen elkaar in slaap gevallen.

‘s morgens toen we wakker werden lagen we nog zo lekker samen. Heb een tijd naar hem liggen kijken en toen deed hij ook zijn ogen open. “Goedemorgen meisje, zullen we koffie gaan drinken en vandaag eens een dagje samen gaan ontspannen. Ik dacht er aan om eens samen met jou te gaan shoppen. Denk dat ik een heel mooi jurkje voor je gezien heb, die wil ik je cadeau doen voor al je harde werk”. Dus zodra we klaar waren vertrokken we richting stad. Hij nam me mee naar het winkeltje, daar hing echt een prachtig jurkje. Dat jurkje moest ik passen, het voelde zo fijn op mijn huid. Toen ik het gordijntje open deed van het pashokje voelde ik me zo sexy en toen ik jou zag kijken werd dat alleen maar meer. Je kwam naar me toe en gaf me een zoen op mijn voorhoofd, “die nemen we mee, je bent prachtig, het doet me nog meer naar je verlangen”. En wat verlangde ik naar hem, dat heb ik hem dan ook in zijn oor gefluisterd “lieve Rob, ik verlang ook zo naar jou, neem me wanneer je wilt”. Zijn ogen glinsterde toen hij me weer aankeek. Hand in hand zijn we naar zijn huis terug gelopen.

Daar aangekomen veranderde er iets. Lilian ik zou graag willen dat je nu je gaat douchen. Op je bed heb ik nog iets neergelegd, ik wil dat je dat aandoet onder je jurkje. Vanavond neem ik je mee. Ik wil je voorstellen aan wat vrienden. Op mijn bed lag prachtige lingerie. En toen ik het aandeed heb ik een tijd lang in de spiegel gekeken. Ik voelde me zo sexy. Het verlangen naar jouw naakte lichaam tegen de mijne werd steeds groter. Ik wilde jou. Toen ik klaar was ging ik naar de huiskamer waar jij al op me zat te wachten. Wat zag je er sexy uit in je mooie pak. Ik verdronk gewoon in jou blauwe ogen.

Kom nog even bij me zitten de taxi komt zo. Eenmaal in de taxi reden we ongeveer een half uurtje. Ik denk dat we de stad uitreden maar zeker weten doe ik het niet. We kwamen aan bij een heel mooi huis. Daar stapten we uit en werden we binnen gelaten. Daar zaten nog twee koppels die ons warm welkom heette. Na een aantal uren lekker te hebben gepraat, gegeten en gedanst gingen we weer terug naar Rob zijn huis. In de taxi fluisterde hij in mijn oor “zodra we thuis zijn ben je van mij, ik wil je nu” Wat dat met me deed, mijn hartslag vloog omhoog, ik voelde mijn slipje nat worden, ik wilde hem ook.

We stapten uit de taxi en liepen naar binnen. De jassen uit en de huiskamer in. En daar hoorde ik Rob zijn stem. “ik wil dat je hier blijft staan wachten”. Binnen 5 minuten kwam hij terug met een blinddoek en bond dat voor mijn ogen. “Pak mijn hand en loop mee” We liepen een andere ruimte in. Weet niet of ik al in die ruimte was geweest maar vertrouwde hem “kleed je uit en wees stil”. Ik kleedde me uit en bleef op mijn hakken staan, niet wetende wat er ging gebeuren.
Weer hoorde ik zijn stem “armen omhoog”. Ik deed mijn armen omhoog en voelde een touw om mijn polsen gaan. Daar stond ik dan naakt, geblinddoekt, vast en onwijs geil. Ik hoorde dat hij een glas inschonk en weer klonk zijn stem “Lilian, ik wil dat je geniet, dat je jezelf laat gaan, voel en geniet, zou je dat voor me willen doen?”. Het liefste wilde ik schreeuwen maar heel bedeesd gaf ik antwoord “ja Rob, ik beloof dat ik zal genieten, genieten van jou” en op dat moment voelde ik een koude natte drank over me heen lopen. Ik rook de geur, het was witte wijn. “Tja, dat glas kom ik bij je drinken” en daar voelde ik zijn mond en warme tong over mijn lichaam gaan. De druppels bij mijn tepels zoog hij naar binnen, mijn tepels waren van geiligheid al zo hard. Hij beet er zachtjes in, “mmm” ik kreunde. Zn mond ging verder naar beneden, hij dronk mijn navel leeg. “Het zit tot aan beneden dus ik drink verder”. Ik voelde nog steeds alleen maar zijn mond en tong. Het vocht liep bij mijn benen naar beneden, hij vervolgde zijn pad langs mijn been naar beneden en vervolgens bij mijn andere ben omhoog en toen ineens voelde ik zijn tong tussen mijn warme zeiknatte schaamlippen. Ik slaakte een kreet, “geniet meisje, geniet, laat je gaan” klonk zijn stem “ik wil iedere druppel van je drinken, en ik ga je nu likken en zuigen tot je klaarkomt, laat je gaan”. En zonder ook maar 1 hand te voelen befte hij me, ik voelde zijn tong in en uit me gaan, hij zoog op mijn klit en ik voelde mezelf steeds natter en natter worden. Wat is dit lekker, kon gewoon niet meer stoppen met kreunen. Na enkele minuten kwam ik zo heftig klaar dat ik niet meer op mijn benen kon staan. Hij ondersteunde me en maakt me los zodat ik op een stoel kon gaan zitten. Hij maakte de blinddoek los, en ik zag hem staan. Helemaal naakt en met zijn pik recht vooruit. “Ja, wat zullen we daar aan doen meisje, kan je mij daar mee helpen?”, “met alle plezier Rob” antwoorde ik. Ik ging van de stoel op mijn knieën en kroop naar hem toe, “zonder handen” vroeg ik. “Ja, zonder handen” antwoordde hij. Met mijn tong draaide ik rondjes om zijn mooie glanzende eikel, her vocht liep er al uit. “Mmm lekker” kreunde ik en zoog zijn pik naar binnen, heel rustig in en uit. Zn pik werd steeds harder en harder en liet hem uit mijn mond gaan. Ging met mijn mond naar zijn ballen en begon er aan te likken en te zuigen. Hij kreunde heel hard. Met mijn tong ging ik weer langs de schacht van zijn pik en likte zijn lekkere lolly helemaal af tot ik voelde dat hij bijna niet meer kon. Nu zoog ik zijn pik nog verder naar binnen totdat ik met mijn lippen zijn ballen weer kon voelen en daar kwam je, al je warme zaad liep mijn mond in, heerlijk. Je pik stond nog steeds recht vooruit maar je wilde dat ik ging staan. Daar zoende we dan voor het eerst op de mond en dat ging al gauw over in tongzoenen. Tijdens het tongen tilde je me op en lag me op je bed, waar je je stijve pik mijn natte kut in schoof en me dus helemaal nam. Na enkele harde stoten kwam je nogmaals klaar en nam je mij in je armen.

Waarna we samen gloeiend van intens geluk in slaap vielen.

Zou hij mijn nieuwe meester kunnen worden? …

©2015 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven