De wandeling

De wandeling

Het is een echte herfstdag vandaag. Het waait lekker maar het zonnetje schijnt. Heb zin om een fijne wandeling te gaan maken. Dus pak mijn autootje en rijd richting strand. Lekker op het natte zand tegen de wind in lopen heerlijk. Ik hoor de golven tegen elkaar aanslaan en de schuimkoppen glijden richting strand. Zo mooi dat natuurgeweld. Een mooie dag om een lange wandeling te maken. Ik heb stevige wandelschoenen aan, een spijkerbroek, T-shirt en een lekkere warme jas. Ik kan er wel tegen op het strand. Ik besluit een kilometertje of 20 te gaan lopen, 10 kilometer heen en dan weer terug richting auto. En ergens onderweg warme chocomel of zo iets. Het lopen gaat lekker en vele andere mensen hebben hetzelfde plan getrokken vandaag. Ben een paar uurtjes onderweg en besluit in het strandpaviljoen wat te gaan eten en drinken voor ik de weg terug ga lopen. Het is heerlijk warm in het paviljoen dus mijn jas kan uit. Ik zoek een rustig plekje in de hoek op zodat ik heerlijk kan genieten maar ook de mensen kan zien. Mijn warme broodje en beker chocomel zijn er al snel. Terwijl ik zit te eten valt mijn oog op een man die daar ook alleen zit. Hij ziet er heerlijk uit maar kijkt iets afwezig uit zijn ogen. Ik kan het niet helpen maar blijf naar hem kijken. En na een aantal minuten voelt hij dat ook en draai ik snel mijn hoofd af. Mijn wangen beginnen te gloeien en ik hoop dat hij dat niet ziet. Maar dat is te laat. Hij komt mijn kant op lopen en vraagt of hij bij mijn tafel mag aanschuiven. Met het rood nog op mijn wangen antwoord ik heel verlegen ja. “Ik zag je kijken en zag dat je ook alleen zat. Dacht misschien is het gezellig om samen wat te drinken”. Ja, gezellig dat kunnen we wel doen. Dus samen bestellen we nog wat te drinken en raken aan de praat. Het is een heerlijke en leuke man die ik zeker nog wel vaker zou willen zien. Dus we spreken af dat we elkaar volgende week weer hier in dit paviljoen zullen treffen. Ik loop nog nagenietend van het gesprek weer terug naar mijn autootje en rijd naar huis.

Gedurende de week gaan me gedachten steeds weer terug naar die mooie man. We hebben geen telefoonnummers uitgewisseld dus hoop wel dat hij er komende zaterdag is zoals afgesproken. Want merk dat ik steeds weer afdwaal in mijn gedachte naar het gesprek wat we samen hadden. Eindelijk is het vrijdagmiddag en zit de werkweek er weer op. Ik ga nog even snel de stad in en koop daar een mooie nieuwe blouse die ik de volgende dag aan wil doen.

Vrijdagavond ben ik alleen en heb ik een heerlijke tut avond. Even wat extra aandacht voor mezelf. Lekker een lange warme douche, even lekker scrubben en een heerlijke lotion op, nieuwe nagellak op al mijn nagels. Dat soort dingetjes. Want wil er natuurlijk goed uitzien morgen. Daarna kruip ik in bed met een goed boek en ga op tijd slapen.

‘s Morgens rond 8 uur word ik wakker. Even snel een bak koffie en een broodje. Daarna douchen en aankleden. Ik doe een strakke spijkerbroek aan en daarboven mijn nieuwe witte blouse knoop hem niet helemaal dicht zodat mijn decolleté zichtbaar is. Mijn haren föhn ik en doe ik in een speelse staart en lichte make-up op. Laarsjes aan en mijn korte jasje en klaar.

Voor ik ga drink ik nog even een bak koffie.

Rond half 10 stap ik in mijn autootje richting strand. Het is een half uurtje rijden ongeveer dus ben er ruim op tijd. Heb snel een plekje voor mijn auto gevonden en loop richting paviljoen. En terwijl ik die kant op loop komt er een motor naast me rijden. Ik kijk eerst vreemd maar zie nu dat hij dat is. Zin om een stukje te rijden vraagt hij en reikt me een helm aan. Die helm zet ik op en spring bij hem achterop. En hij begint te rijden. Door de bossen langs het strand tot we bij de vuurtoren aankomen. Daar stopt hij. “Je lust vast wel wat te drinken, kom”. We stappen af en hij tovert een thermoskan met koffie tevoorschijn. Ja heerlijk graag antwoord ik. Met een bak koffie raken we weer in gesprek. Mijn ogen gaan steeds over hem heen kan het gewoon niet helpen. Maar hij maakt iets in me los. Met zijn lekkere prikkelbaardje … mmm die zou ik wel eens willen voelen. In mijn hoofd gebeurt er al van alles. Wat als … en hoe … en zou hij ook … Het is gewoon niet te stoppen. Ik hoor hem praten maar niet meer helemaal wat hij zegt en toch ook weer wel. Maar hij merkt dat ik met veel meer bezig ben dan zijn gesprek. En vraagt dan ook of het gaat. “Ja, het gaat prima met mij stamelde ik met het rood op mijn wangen. Geniet van jou, van je stem. Ben blij dat ik hier ben” en dan hoor ik zijn stem weer “Zullen we nog een stukje rijden? vraagt hij. Ik weet een leuk plekje waar we een tijdje ongestoord kunnen zitten”. Ja fijn antwoord ik en we gaan weer rijden. voorzichtig doe ik mijn armen om hem hem en leg mijn hoofd tegen zijn rug aan. Na een half uurtje stoppen we en hij zet zijn motor aan de rand van een duinpan. Hij reikt me de hand en ik loop mee.

“De dag dat ik je voor het eerst zag wilde ik je al zoenen. En nu, nu ik weet dat jij ook met mij in je hoofd bezig bent is dat verlangen alleen maar sterker” Op dat moment begint hij me hevig te zoenen en ik kan niet anders doen dan meegaan in dat moment. We zoeken een plekje in het zand en gaan daar zitten en kijken elkaar alleen maar aan. Jeetje, wat gebeurd er toch met me weet niet wat me overkomt. Het is alsof we elkaar al jaren kennen. Ik voel me zo goed bij hem en voor ik het weet nodig ik hem uit om ‘s avonds bij mij thuis te komen eten. Ik hoor het mezelf zeggen alsof ik er niet helemaal bij ben. En hij komt maar al te graag. We rijden teug naar mijn autootje en spreken af voor 7 uur die avond.

Ik rijd richting huis langs de winkel voor eten en een lekkere fles wijn. Thuis aangekomen even snel mijn huisje een beetje opruimen en ik begin met koken. Tijdens het koken zie ik steeds zijn heerlijke gezicht weer in mijn ogen en verlang naar hem. De tijd kruipt voorbij, 4 uur, half 5, 5 uur… Het kan me niet snel genoeg gaan. Om half 6 besluit ik om me te gaan omkleden. Ik sta voor mijn kledingkast en besluit om dat mooie nieuwe paarse jurkje en zwarte kousen aan te doen. Snel spring ik onder de douche en kleed me daarna met zorg aan. Mooie lingerie en mijn jurkje. Ik voel me mooi en hoop dat hij dat ook zo zal vinden. Half 7 ben ik klaar en ga weer naar beneden. En daar voor het raam zie ik hem al zitten. Ik doe de deur open. Heb ik de bel gemist?  “Nee hoor, zegt hij ik was te vroeg en zag je licht boven branden dus heb geduldig op je gewacht. Ik moest gewoon naar je toe”. Ik voel zijn ogen over me heen gaan. En weer beginnen die wangen te branden. “Wees gerust, Je bent prachtig. een heerlijke sexy vrouw zie ik voor me staan”. “Mmm lief van je, Dank je “antwoord ik. En ik tap een glas wijn voor ons beide in. Hij komt naast me zitten op de bank en we kletsen wat. Dan gaat zijn hand over mijn been en we beginnen weer te zoenen. Zijn tong gaat langs mijn oor en ik voel de tanden in mijn nek. Mijn hartslag wordt steeds sneller. Mijn hand gaat langs zijn rug en glijd zo onder zijn overhemd waar ik met mijn vingers over zijn buik ga en wat met mijn nagels kriebel. Het verlangen wordt sterker en sterker. We kijken elkaar aan en dan scheur ik zijn overhemd open. Ik ben niet meer te stoppen. Met mijn tong ga ik langs zijn tepels en mijn hand gaat naar beneden. Daar voel ik door de stof van zijn spijkerbroek dat hij harder en harder wordt. Hij rits mijn jurk los en doet hem uit. Dan zit hij me staan in mijn zwarte lingerie. Ik kijk hem aan en duw hem achterover op de bank. Haal de riem van zijn broek los en alle knopen. En ga met mijn hand naar binnen. Zijn pik wordt steeds harder en harder en komt boven de rand van zijn boxer uit. Zijn eikel glimt me tegemoet. En ik kan niets anders doen dan hem likken. Met mijn warme tong ga ik over zijn eikel en zuig hem een klein stukje naar binnen, steeds iets verder. Dan komt hij overeind en tilt me op. Zet me op het randje van de eettafel en maakt mijn beha los. Mijn tepels staan kaarsrecht vooruit. Hij pakt ze tussen zijn tanden en begint te zuigen. Ik slaak een kreun. zijn hand gaat over mijn buik en met zijn vingers voel ik hem over mijn string gaan. Mijn string die steeds natter wordt, Het verlangen wat steeds heviger word. En dan ….oeh zijn vingers gaan langs mijn schaamlippen, over mijn klit en zo naar binnen….ik kan niet meer…alsjeblieft neem me…ik verlang naar jou. Hij schuift zijn pik zo naar binnen en langzaam gaat hij heen en weer. Ik sla mijn armen op zijn nek en onze tongen verstrengelen zich in elkaar. We gaan geheel in elkaar op. We genieten. En steeds voel ik hem weer bewegen. Het gevoel wordt steeds heftiger en hij legt me met mijn rug op tafel. Ik voel zijn tong langs mijn tepels gaan Ik ben in extase. Mmm ik slaak een kreun als zijn mond mijn klit naar binnen zuigt. “Meisje laat je gaan, ik zorg voor jou” Ik voel zijn tong glijden en kan niets anders dan toegeven aan mijn gevoel. Zijn vingers gaan langs mijn schaamlippen over mijn billen en weer terug. De adrenaline giert door mijn lijf en na een tijdje kom ik hevig tot het hoogtepunt en schreeuw het uit. Hij tilt me weer op en het houd me stevig vast. “Goed zo meisje, laat je maar gaan” klinkt zijn stem in mijn oren.

En weer zoenen we. Onze lichamen voelen warm en plakkerig en we besluiten samen een warme douche te nemen. Met de spons ga ik langzaam over zijn lichaam, zijn buik, zijn rug, zijn billen, langs zijn liezen en zijn mooie pik staat nog steeds recht vooruit. Ik kijk hem in de ogen en zak langzaam op mijn knieën. Ik neem zijn pik in handen en lik zijn eikel. Met mijn tong ga ik langs zijn schacht naar zijn ballen en zuig die naar binnen. Ik hoor hem kreunen. Ga weer terug met mijn tong en zuig zijn pik in één teug naar binnen. Ik voel hem reageren en hij pakt mijn hoofd vast. Ik begin rustig te zuigen en mijn vingers gaan langs zijn ballen, Ik merk dat hij mee begint te bewegen en voel zijn pik pulseren en kloppen en na enkele minuten houd hij het niet meer en komt klaar. Ik kijk omhoog. zie zijn prachtige twinkelende ogen en sta weer op. Onze tongen verstrengelen zich weer en zo staan we nog minuten lang onder die douche. Stilzwijgend drogen we elkaar af. En kruipen bij elkaar op het bed. Nagenietend van wat er is gebeurd vallen we in slaap.

Vroeg in de ochtend worden we wakker, drinken koffie, eten een ontbijtje en praten nog wat na. Lachend over het feit dat het eten van gisteravond nog steeds ongeroerd op het aanrecht staat. Aan het einde van de ochtend gaat hij weer richting huis. Maar wel met de woorden “het volgende etentje is bij mij. Dag lieverd”

©2016 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven