Verlangen

Verlangen

Het is gewoon een normale dag. Ik ben rustig wakker geworden na een heerlijke nacht. Ik heb erg fijn gedroomd over jou. En die gedachtes blijven maar door mijn hoofd spelen. Hoe je bij me was, je vingers die over mijn huid speelden, je lippen die ik nog steeds op de mijne voel, je ogen daar verdrink ik gewoon in, je stem die maar doorklinkt in mijn hoofd en je geur ruik ik nog steeds om me heen. Als ik er aan denk voelt het alsof je bij me bent. Maar helaas, het is een gewone dag. Ik zal geduld moeten hebben. nog een paar dagen. Van het weekend zullen we weer samen zijn.

Ik stap uit mijn bedje, schiet snel wat aan en ga een ontbijtje maken en zet de koffie aan. Na het ontbijt nog even een uurtje sporten voor de dag echt begint. Tijdens het sporten blijf je maar door mijn hoofd wandelen. De fijnste gedachtes komen boven en ik kan het niet helpen maar mijn lichaam reageert. Ik voel de tintelingen in mijn buik, mijn adem wordt iets zwaarder, mijn hartslag versneld, mijn tepels worden harder, ik gloei. Ik verlang gewoon naar jou. Pure lust raast door mijn lijf. Een gevoel wat ik het liefste samen met je zou willen delen. Zal ik je bellen? Een berichtje sturen? Zal ik je laten weten hoe ik me nu voel? Maar nee ik besluit dat niet te doen. Ik zal het bewaren tot het moment dat ik bij je ben.

Na het sporten even lekker onder een heerlijke warme douche. Maar die gedachtestroom is niet te stoppen. Mijn hele lijf hunkert naar jou. Ik smacht naar jou lichaam tegen de mijne. ik wil je voelen en de liefde met je bedrijven. En terwijl ik onder de douche sta gaan mijn handen over mijn borsten, langs mijn buik over mijn benen en via de binnen kant van mijn dijbeen weer naar boven. Heel even blijf ik stilstaan bij mijn klit en voel ik dat verlangen nog meer. De tintelingen razen door mijn lijf. Daar onder die warme douche terwijl mijn vingers nog steeds heel rustig heen en weer gaan geniet ik van de gedachtes aan jou. De gedachtes alleen al brengen me in extase. En als ik daar zo bezig ben met mezelf komt er iemand de trap op en gaat de deur open. Maar ben zo verstrengeld in mijn gedachtes en gevoelens dat ik dat allemaal niet hoor. Maar jij staat daar en staat al een tijdje naar me te kijken en te genieten van mij.

En dan ineens gaan er handen over mijn rug, voel ik een warm lichaam tegen de mijne en wil ik me omdraaien. Maar die handen houden me tegen. Voor ik het weet wordt ik geblinddoekt en sta ik daar niet wetende wie er achter me staat. Mijn handen worden gebonden en met mijn handen omhoog wordt ik vast gezet aan de douche stang. nog steeds genietende van dat warme water en de handen die over me heen gaan. Niet wetende wie het is word ik geiler en geiler. Mijn tepels staan recht vooruit en zijn keihard. En ik voel mijn kutje natter en natter worden. En dan voel ik een ferme steek door mijn tepel gaan en binnen korte tijd ook door de ander. Ik slaak een kreet maar vervolgens kreun ik van genot. Ik hunker naar meer. Er wordt stevig aan de tepelklemmen getrokken, het doet zeer maar mijn lichaam reageert en ik word geiler en geiler. Ik kreun nu zo hard in de douche dat moet bij de buren te horen zijn. En niet wetende wie mij dit genot bezorgt maakt het alleen nog maar spannender. Ik voel de handen langs mijn benen gaan. Mijn lichaam kronkelt maar wil echt niet dat dit stopt Ik hoor geen stem helemaal niets, ik voel alleen maar, maar het is zo lekker. Ik geniet en ook al weet ik niet wie het is. Ik wil alleen maar meer.

En dan ineens stopt het, alsof ik weer helemaal alleen ben. Ik voel de tranen prikken en smeek of je alsjeblieft door wil gaan. “Neem me, gebruik me, doe met me wat je wilt. Ik zal gehoorzamen als je maar doorgaat alsjeblieft” klinkt mijn smeekbede door de ruimte van de badkamer. Nog even blijft het stil en dan ineens begint het weer. Ik voel een tong langs mijn voeten gaan, tanden heel zachtjes in mijn dijbeen, vingers die ook langzaam die weg volgen en zich binnen graven in mijn grotje. Terwijl ik die vingers heen en weer voel gaan volgt de tong ook en die speelt met mijn klitje, zuigt en ook heel zachtjes voel ik die tanden langs mijn schaamlippen gaan. Dit is zo lekker kan niet anders dan volledig genieten, me overgeven aan degene die voor me staat. Toegeven aan die pure rauwe lust. Die tong gaat maar door, het geil loopt langs mijn benen naar beneden maar ook dat wordt weg gelikt. ik kronkel van genot terwijl ik daar in het touw hang. Ik kan geen kant op ben overgeleverd maar ik geniet. In mijn buik voel ik de tintelingen steeds krachtiger worden en langzaam bouwt mijn orgasme zich op. Hoop dat ik dat nog even kan vasthouden. Want wat is dit lekker. Het warme water loopt nog steeds over mijn lijf. En die mond zuigt en speelt met mijn klit, vingers gaan over mijn lijf, langs mijn tepels die nog steeds keihard zijn. En weer wordt er aan de tepelklemmen getrokken. Ik kreun zo hard dat er snel nog eens aan getrokken word. En na een aantal minuten ga ik over die grens van een overweldigend orgasme. Ik gil het uit van genot, tranen lopen terwijl het ene orgasme na het andere volgt omdat die tong maar niet stopt totdat ik niet anders meer kan dan smeken of het alsjeblieft mag stoppen.

En dan stopt het. De tepelklemmen worden verwijderd, het doet zeer als het bloed er weer door heen schiet. Ik voel een handdoek die me heel zachtjes afdroogt. Mijn handen worden weer losgemaakt. De blinddoek nog steeds om. En word ik opgetild, de douche uit en neergelegd op mijn bed. Krijg mijn dekbed over me heen. En zo plotseling als er iemand bij me was zo ineens was degene die me zo heeft laten genieten ook weer verdwenen.

Na een paar uurtjes krijg ik een berichtje… een berichtje van jou…waarin staat:

ik hoop dat je hebt genoten. Kus

©2016 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven