Een kop koffie

Een kop koffie

Onverwachts een dagje vrij. Het is lekker weer dus besluit in mijn eentje de stad in te gaan. Gewoon lekker met de trein geen poespas met parkeren of wat dan ook. Even lekker shoppen en zoeken naar wat leuke zomerse kleding. Met tien minuutjes zit ik al in de stad. En vind ook al snel een aantal winkeltjes waar ik de mooiste dingen vind. Voordat ik terug naar de trein loop ga ik nog even ergens een espresso drinken. Zit daar heerlijk op een terrasje als ik een berichtje op mijn telefoon hoor. Voor ik het weet zit ik in een heel gesprek met jou. Als je toch eens wist wat mijn gevoelens waren. Ik heb het warm van verlangen. Maar kan ze niet uitspreken. Niet nu, wanneer wel? Ik weet het niet. Misschien wel nooit of toch eens wanneer ik wel durf?

Na een half uurtje sta ik op en loop richting trein, bepakt en bezakt. Maar zo blij met alles. Jouw woorden galmen nog even na in mijn hoofd. Geen idee hoe je stem klinkt maar hoor een stem waarvan ik denk dat hij bij jou past. Zie je ogen twinkelen en zo loop ik dromende van verlangen naar jou, richting trein. Bij het station aangekomen zie ik dat ik de trein net gemist heb. Maar het is mooi weer dus wacht rustig op de volgende trein buiten op het perron. Gelukkig komt hij ieder half uur zolang wachten is het niet. Vlak voor de trein komt wordt het wat drukker op het station en hoor ik in eens die stem achter me. Die stem die ik anders al steeds in mijn hoofd hoor. Jouw stem. “Zullen we nu eindelijk samen koffie gaan drinken” zijn de woorden die ik hoor. Mijn hart staat stil, draai me om en dan begint mijn bloed als een razende te stromen. Je staat daar op het perron. Ik begin te trillen, mijn stem is weg. Maar ik knik ja. Totaal overdonderd dat je daar staat. Je pakt wat spulletjes van me over en samen stappen we in de trein. We rijden verder dan waar ik normaal uitstap maar ik ga mee met jou. Een half uurtje later lopen we al weer buiten richting jou huis. We hadden afgesproken om daar koffie te gaan drinken zodat we eindelijk de tijd hadden om rustig te praten, elkaar eens echt aan te kunnen kijken in plaats van via dat schermpje van de chat.

Bij jou huis aangekomen doe ik mijn jas uit en zet alle tassen van het shoppen bij elkaar. Ondertussen zet jij koffie en zoek ik een plekje op de bank waar ik me prettig voel. De koffie is klaar. Ik wil je van alles vragen naar de eerste minuten heb ik je alleen maar aan kunnen kijken. Alsof ik me eerst bewust moest worden wat er was gebeurd het laatste uur. Je zit echt daar tegenover me. Eindelijk heb ik het bewust zijn weer en raken we in gesprek. Voel me ook steeds prettiger en durf mezelf langzaam aan wat meer bloot te geven waardoor mijn gevoelens voor jou ook steeds duidelijker worden. Ik kan dat echt niet meer ontkennen. “zal ik nog een kop koffie voor je maken of wil je naar huis” klinkt je stem. Maar lust graag nog koffie en loop met je mee de keuken in. Daar trek je me naar je toe en zodra mijn lichaam de jouwe raakt gaat er een rilling over mijn rug. Je zoent me in mijn nek pakt mijn hoofd in je handen. Je kijkt me aan en dan barst het vuur los.

We zoenen, onze tongen verstrengelen er is geen houden meer aan. Je handen gaan over mijn lichaam, onder mijn shirtje. En voor ik het weet is mijn shirtje uit. Een stop is er niet meer. Ik voel dat je mijn beha los klikt. Mijn tepels worden steeds harder. En sta ik daar voor je in nog alleen nog maar mijn rokje. Je kijkt me aan om te zien of het nog steeds goed is wat we doen. Ik knik en op dat moment neem jij mijn borsten in je handen. Je voelt aan mijn tepels en neemt ze in je mond. Op dat moment laat ik alles los en geniet van het moment, van jou en de gevoelens en verlangens die overduidelijk zijn. Met mijn vingers ga ik langs je nek, over je rug en trek jou T-shirt uit. Wil mijn huid tegen de jouwe voelen, wil me er in graven. Wil alles van je zien en voelen. Maak de knoop van je broek los zodat mijn hand naar binnen kan schuiven. Ik voel je billen en weet dat ik niet meer kan stoppen. Mijn rokje zakt langs mijn benen op de grond en voel je hand over mijn steeds natter wordende string gaan. Je schuift het opzij en je vingers gaan tussen mijn warme natte schaamlippen zo naar binnen. Ik kreun van genot. Langzaam zak ik door mijn knieën en trek jouw jeans verder naar beneden daar zie ik voor het eerst jou heerlijke pik. Hij staat recht vooruit. Mijn vingers strelen er overheen. En kus je glimmende eikel. Mijn tong gaat langs je schacht en het volgende moment zit hij in mijn mond. Heel rustig beweeg ik heen en weer. Je trekt me weer omhoog en neemt me mee richting een stoel waar je gaat zitten en automatisch ga ik daar in mee. Je pik schuift mijn warme grot in. Oeh, wat voelt dat goed. Ik zoen je en beweeg me heen en weer. Jij pakt mijn borsten en trekt aan mijn tepels. Ik voel mijn vagina samen knijpen van genot. Je pik wordt ook steeds harder en gaat steeds dieper naar binnen. Mijn huid gloeit. Stil ben ik ook echt niet meer. Het is duidelijk te horen wat ik voel. En als ik mijn ogen open doe en naar je kijk zie ik dat je daarvan geniet. Ik blijf je aankijken terwijl ik blijf bewegen. Vonken springen over en weer. Je pakt me vast en staat op. Doet de deur open van de slaapkamer en legt me op bed. Opent mijn benen en likt langs mijn schaamlippen en klit. Je warme tong gaat naar binnen. Je komt terug omhoog en laat me proeven van mijn vocht in jou mond. En stoot dan heel hard naar binnen. Krr…..mmm….dat voelt zo lekker. Ik word geiler en geiler. Ik voel het vocht lopen en jij gaat steeds sneller. Mijn handen gaan over je lichaam mijn nagels kruipen in je huid. Ik hoor je kreunen en zie je genieten. Je lichaam voelt zo warm en vertrouwt. Als het zo doorgaat zal het niet lang meer duren voordat ik een orgasme ga bereiken maar ik houd het tegen. Wil nog langer genieten van ons samen zijn. Het duurt enkele minuten dat ik op dat randje wandel voor ik voel dat jij daar ook gaat komen en laat me dan gaan. Samen komen we tot dat hoogtepunt. Warm, bezweet, maar voldaan kruipen we bij elkaar en vallen in slaap.

Na een aantal uurtjes wordt ik wakker, draai me om en zie dat je nog slaapt. Kruip zachtjes uit bed en besluit een snelle douche te nemen om me even wat op te frissen. Voordat ik dan toch nog maar dat tweede kop koffie voor ons zal maken en wie weet kan ik wel wat vinden in de keuken om te eten.

Wanneer ik terug kom in je slaapkamer met koffie en broodjes. trek je me terug in bed en begint het spel weer opnieuw. Je pint me vast op bed. “wilde jij koffie?” klinkt het of mag ik eerst nog even……

Die koffie zal nog even moeten wachten maar dat komt vast wel goed.

©2016 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven