De onbekende bekende

De onbekende bekende

Het is een erg mooie zomer maar ik zit niet helemaal lekker in mijn velletje. Na een gesprek thuis besloten om er een paar daagjes alleen op uit te trekken. Ik heb een huisje gevonden in het bos wat ik voor een paar daagjes kan huren. In het weekend mijn spulletjes in gepakt zodat ik op maandagochtend die kant op kan gaan. Daar aangekomen de koffer uitgepakt en na een goede lunch mijn wandelschoenen aangedaan en een flinke wandeling gemaakt. Ik kwam daar langs een mooie zandvlakte waar ik de volgende dag zeker naar toe wil gaan. Maar nu richting het huisje. Heb wat lekkers te eten gemaakt en kruip daarna met een fijn boek op de bank. En ben in slaap gevallen.

Werd ‘s morgens weer wakker op de bank. Na een ontbijt lekker gedoucht en omgekleed in mijn bikini en een strandjurkje en richting de zandvlakte gegaan. Heb daar een deken neergelegd en ben heerlijk gaan zonnen, lezen, lunchen en heb wat liggen slapen. Maar terwijl ik daar lag werd ik beslopen en voor ik het door had was ik geblinddoekt. Ik schrok hevig maar toch stribbelde ik niet tegen. Ik kreeg de opdracht op te staan en te gaan lopen tot dat ik tegen een tafel aan liep. Blijf staan en leg je bovenlichaam op tafel werd er in ferme taal gezegd. Met zijn voeten duwde hij mijn benen uit elkaar en bond mijn voeten aan de tafelpoten, daarna bond hij mijn polsen bij elkaar boven mijn hoofd en ook deze bond hij aan tafel vast. Met een ruk scheurde hij mijn bikini broekje uit. Mijn hart bonkte in mijn keel van angst en toch won de nieuwsgierigheid het en liet ik het zonder morren toe. Hij liet me lang zo staan, en er gebeurde niets. Na en paar uurtjes gaf hij me een stevige klap op mijn billen, en daarna volgde er nog een paar. Toen dat stopte maakte hij me los, deed me jurkje weer goed en bracht me terug naar mijn kleed. Gaf me de opdracht om de blinddoek om te laten tot het wekkertje ging wat bij me lag en liet me weten dat ik er morgen weer moest zijn rond 2 uur met mijn blinddoek om.

Iets ontdaan van wat me gebeurd was liep ik weer terug naar het boshuisje. Waar ik me om heb gekleed zodat ik later in het dorpje wat kon gaan eten. Ik vond daar een klein restaurantje en een gezellig tafeltje. Het was daar heerlijk eten en na nog een paar glazen wijn ben ik terug gegaan naar het huisje. Eenmaal terug ging de dag nog eens door mijn gedachte en hoorde ik weer wat hij zei. Morgen om twee uur ben je hier weer met je blinddoek om. De gedachte alleen al liet de rillingen over mijn lijf gaan. Zal ik wel gaan? Ik weet niet eens wat zijn bedoeling is? Wat als hij me echt wat aan doet? Met die gedachtes viel ik in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker van het geluid van de vogels. Ik maakte koffie en een broodje en ben het op het terras gaan opdrinken. Genietend van de geur van het bos, het geluid van de bomen raakte ik weer verstrikt in mijn gedachtes. Iets in mij wilde zo graag gaan. Maar ook zag ik het gevaar. Maar toch bleef het trekken.

Ik besloot een briefje te schrijven, wat ik hier in het huisje achter zou laten. Voor het geval er toch wat zou gebeuren maar die middag zou ik wel weer heen gaan. Het was rond 12 uur dat ik besloot in het huisje nog even te lunchen en te douchen voor ik ging. Ik trok een rokje en een hemdje aan en liep weer richting de zandvlakte met alleen de blinddoek in mijn tas. Ik ben daar in het zand gaan zitten en even voor twee uur heb ik de blinddoek weer om gedaan. Voor mijn gevoel duurde het heel lang voor ik iemand hoorde naderen. Mijn hart klopte steeds harder maar ook werden er andere gevoelens in mijn lijf aangewakkerd. “Sta op” werd me hard bevolen en loop mee. Ik hoorde een autodeur open gaan en ik moest de auto in. Ik kwam achter in een busje terecht en voelde dat er nog iemand aanwezig was maar er werd niets gezegd. We reden nog niet zo lang dat de auto weer stilstond en ik uit moest stappen. Lopen, zijn stem klonk streng. Ik voelde dat ik het water in liep. De angst greep mijn hart maar ik liep. Toen het water tot aan mijn knieën stond moest ik stoppen en voelde ik dat er wat tegen mijn knieholtes werd geschoven. Ga zitten en daarna laat je je rug naar achteren zakken zodat je met je benen over de rand ligt. Daar lag ik dan, voor mijn gevoel al uren en plots voelde ik ijskoud water over me heen stromen. Mijn hele lijf reageerde, kippenvel en mijn tepels werden heel hard. Sta op en kleed je uit. Snel ontdeed ik mezelf van de koude kleren. Maar daar stond ik dan, naakt en geblinddoekt voor wie weet wie. Ik voelde zijn handen over mijn lichaam gaan, hij trok aan mijn tepels en ging langzaam naar beneden. Zijn vinger ging bij me naar binnen en ik hoorde hem zwaar ademen. En daar was weer een hele harde klap op mijn billen en er volgde er meer. Met zijn vinger bij me weer bij me naar binnen en fluisterde hij in mijn oor “binnenkort ben je van mij. Hij kleedde me aan en bracht me weer terug naar de auto. Ze reden me terug naar de zandvlakte waar ik een tasje kreeg en weer een nieuwe opdracht. Zorg dat je hier bent morgenavond om 10 uur, en draag wat er in het tasje zit. Dat tasje maak je ook niet eerder open. Morgen ben je van mij! Ik hoorde de auto wegrijden en deed de blinddoek af. Ik liep terug naar het huisje met verschillende gevoelens, angst, nieuwsgierigheid maar ook een gevoel van lust, pure geilheid maakte dat de angst naar de achtergrond verdween.

Na een wandeling kwam ik weer in het huisje. Waar ik mezelf weer heb uitgekleed en onder een warme douche ben gekropen. De gebeurtenissen van de afgelopen dagen lieten me niet los. Het maakte me niet bang meer maar gaf me een steeds grotere honger naar pure lust. Na het douchen heb ik wat makkelijks aangedaan en schonk mezelf een glas wijn in waar ik van genoot terwijl ik een lekkere salade klaar maakte. ‘s Avonds ben ik op tijd gaan slapen want ik wilde er ‘s morgens weer vroeg uit voor een lange wandeling. Voor het opgaan van de zon liep ik al door het bos waar je de dieren druk bezig kon zien als je je stil hield. Op de terug weg liep ik nog even langs de zandvlakte dat zelfde lust gevoel bekroop me weer toen ik daar stond. Ik moest gewoon gaan die avond. Het kon niet anders, ik moest mijn gevoelens antwoord gaan geven.

Terug in het huisje ben ik na een kop koffie nog even richting het dorp gegaan zodat ik mijn gedachtes even kon laten gaan. Heb daar wat leuke dingetjes gekocht die ik mee naar huis kon nemen en heb in dat leuke restaurantje nog even geluncht. Maar daarna terug naar het huisje waar ik een paar uurtjes ben gaan rusten in de hangmat buiten. Om 5 uur schrok ik wakker. Heb wat te drinken gepakt en de gedachtes naar die avond gierde door mijn lijf. Ik zag het tasje op de stoel staan maar wist nog niet wat er in zat. Na het eten zou ik het open maken. Zodat ik het aan kon doen als ik gedoucht had. Ik besloot wat lichts te eten omdat ik niet wist wat de avond me zou brengen. Daarna ben ik onder een lange warme douche gestapt en probeerde me volledig te ontspannen. Wat niet helemaal lukte maar was wel een stuk rustiger. Na het douchen heb ik me lekker ingesmeerd met een olie om daarna eens in het tasje te gaan kijken. In het tasje zat een rood jurkje en een briefje. Op dat briefje stond dat ik alleen dat jurkje aan mocht doen en verder helemaal niets. Maar op de weg er heen leek het me toch wel fijn om wat aan mijn voeten te hebben dus heb ik mijn slippers gepakt die ik een stukje voor de zandvlakte heb uit gedaan.

Toen ik daar aankwam stond er een tafel midden op de zandvlakte. Op die tafel stond een brandende kaars en er lag een blinddoek die ik om moest doen. In de verte hoorde ik zachte muziek die steeds dichterbij leek te komen. En toen was daar die hand op mijn rug. “Je bent er, fijn” klonk het heel rustig en beheerst. Kom en loop een stukje met me mee. Met zijn hand nog steeds op mijn rug liep ik met hem mee. En onderweg vertelde hij me dat hij blij was dat ik was gekomen. Dat hij al lang naar me verlangde. Ook al weet je nog niet wie ik ben, ik zal je geen kwaad aan doen want dat is het laatste wat ik wil. Na een stukje gelopen te hebben moest ik stoppen. “Hier gaan we verder met wat we deze week zo rustig hebben opgebouwd en ik hoop dat je er van geniet net zoals ik” Klonk het weer heel rustig en beheerst. “Ga op je knieën” klonk het nu een stuk strenger en ik hoorde een rits niet wetende wat me te wachten stond. Hij pakte me mijn hand en leidde mijn hand naar zijn pik. “Ik wil dat je me laat zien en voelen wat je met mijn lekkere pik kan doen met je handen maar ook met je mond. Breng me naar de hemel mijn engel” Langzaam begon ik hem af te trekken en voelde ik zijn pik stijf worden. Met mijn lange nagels kriebelde ik langs de aanzet van zijn ballen. Mmm hij heeft echt zin. Mijn warme tong ging langs zijn eikel waar ik een druppel vocht mocht proeven, lekker. Ik zoog zijn pik mijn mond, ik wilde meer. Zachtjes zoog ik, er ontsnapte een kreun uit zijn mond. Zijn pik ging steeds verder mijn mond in, totdat hij er helemaal in zat. Mmm dit vind ik zo lekker, ik ging steeds verder en steeds sneller. Zijn pik voelde ik achter in mijn keel, hij werd steeds harder. Ik haalde hem even uit mijn mond om op adem te komen en zoog aan zijn ballen. “Niet stoppen engel”. Hij greep met zijn handen in mijn haar en stopte zijn pik terug in mijn mond en begon zelf mee te bewegen, heel hard en diep. Tot daar die explosie was, zijn sperma vulde mijn mond ik kon het niet beslikken maar wat was het lekker. “Je bent een braaf meisje mijn engel, nu is het jouw beurt, ga staan”. Ik stond op zoals me gevraagd werd. “Wat ben je toch mooi, hier in dat maanlicht ben je helemaal onweerstaanbaar”. Klets daar was weer die klap op mijn billen, klets, klets. Ik kreunde. “Dat vind je fijn hè meisje” klets. Langzaam aan voelde ik mijn billen gaan gloeien, zo fijn dat gevoel. Klets, klets zo ging hij minuten lang door. Mijn hele lichaam begon er op te reageren. Mijn tepels prikte door de stof van mijn jurkje, ik voelde het vocht tussen mijn schaamlippen lopen. De bandjes van mijn jurkje maakte hij los waardoor het langs mijn benen gleed en op de grond viel. Zijn tong ging langs mijn tepels en mmm daar voelde ik zijn tanden. Hij beet redelijk hard maar de rillingen liepen over mijn lijf. Zijn handen voelde ik over mijn rug gaan langs mijn billen, tot zijn vingers tussen mijn schaamlippen zaten en met mijn klitje speelden. Voelde dat het niet zolang zo duren voordat ik klaar zou komen was al bijna daar. Zijn vingers gingen diep mijn kutje in. Tot het moment dat ik op mijn hoogtepunt was en heftig klaar kwam. Trillend op mijn benen stond ik daar maar hij gaf me al gauw steun zodat ik niet zo vallen. Wat ben je toch een lekker meisje mijn engel. Ondanks dat je niet weet wie ik ben laat je je toch zo lekker gaan. Kom we lopen terug en gaan nog even samen wat drinken. Zitten in het zand tegen hem aan dronken we samen wat wijn. En ben ik in zijn armen in slaap gevallen. Dat de zon opkwam werd ik wakker van de eerste zonnestralen en de vogels in het bos. Ik lag daar alleen onder een dekentje mijn blinddoek had hij naast me neer gelegd. En daarop lag een roos met een briefje, heb van je genoten deze week en spreek je snel weer, kus jouw onbekende bekende

Ik heb mijn spulletjes gepakt en ben weer naar het huisje gelopen. In gedachten verzonken kwam de hele nacht weer voorbij. Had zo genoten maar met wie? En dat is tot op de dag van vandaag nog steeds de vraag.

Wie is mijn bekende onbekende? Ben jij dat? Heb ik zo van jou genoten?

©2016 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven