De treinreis

De treinreis

Mijn tweedaagse cursus is afgelopen. De tas is gepakt en nu lekker richting huis. Sta al op het station te wachten op de trein. Het wordt een lange reis maar met een lekker muziekje en misschien wat werken op de laptop is de reis vast zo voorbij. Het eerste half uurtje heb ik heerlijk zitten dommelen en luisteren naar wat zwijmelmuziek. De trein stopt en er komen nieuwe mensen binnen. Het is redelijk druk dus ben blij dat ik een plekje heb. Het is wat rumoerig in het treinstel maar wel gezellig. Ik kijk rustig wat om me heen. Altijd leuk om te zien wie er allemaal meereizen en waar ze zich mee bezig houden. Mijn buurvrouw aan de overkant voert een heftig gesprek aan de telefoon, naast me zit een man verscholen in zijn boek. De bank daarvoor zit een moeder met 3 kleine kindertjes die hebben de grootste lol samen. Ben benieuwd wie ik allemaal ga zien deze reis dat vind ik altijd wel 1 van de leukste dingen van reizen met de trein. We rijden weer een stuk verder en bij ieder station is het een komen en gaan van nieuwe mensen. Met sommige heb ik een kort gesprek en andere zijn gewoon leuk om even te zien.

Bij het volgende station moet ik overstappen maar ga daar eerst nog wat eten te eten halen bij de broodjeszaak. Daar staat nog een klant. Een mooie man om te zien, hij heeft een beetje een ruig en stoer uiterlijk maar daar houd ik wel van. Niet de standaard kleding uit de modecatalogus. Ik ben aan de beurt en voor ik het weet ben ik weer klaar en op het juiste perron. De trein stopt en ik stap in. Ik krijg een buurman tegenover me en ik kijk op. Het is de klant die bij de broodjeszaak stond en ik krijg het gelijk warm. Pff hoop dat hij niet lang tegenover me blijft zitten wat dat trek ik niet. Hij zit wat te lezen op zijn telefoon en zit alles behalve stil. Ruim drie kwartier verder zit hij er nog steeds. Weet niet waar ik het moet zoeken, krijg het steeds warmer dus doe maar wat uit. Hoop toch niet dat hij wat aan me ziet. De trein wordt steeds rustiger maar hij zit er nog steeds.

En ineens begint hij te praten “waar gaat de reis naartoe?” Ik moet naar het eindstation van deze lijn antwoord ik rustig. En jij? “Ik ben mijn station al lang voorbij, met zon mooie vrouw tegenover me kon ik gewoon niet uitstappen. Ik moest naar je blijven kijken”. Ik kreeg het steeds warmer en warmer. “En zo te zien vind jij dat allesbehalve erg”. Ik begon te blozen en stamelde: is het zo overduidelijk, ik vind je heerlijk om te zien, je doet me wat. Mijn lichaam staat in vuur en vlam, zou een moord doen voor een man als jij. Ik ben gewoon oververhit.

De laatste mensen stappen nu ook het treinstel uit en we zijn helemaal alleen. Hij kijkt me aan en leunt naar voren, legt zijn hand op mijn knie en langzaam maar zeker verdwijnt deze onder mijn rokje. “Mmm in vuur en vlam sta je zeker, wat ben jij geil, je slipje is zeiknat. Zal ik dat brandje maar eens gaan blussen?” Voor ik kon antwoordde zat hij op zijn knieën, schoof mijn benen om wijd en mijn slip omlaag en ging zijn heerlijke warme tong over mijn klit en ik werd geiler en geiler. Mijn tepels prikte door mijn bloesje en ik kon mezelf niet meer beheersen. “Moet ik stoppen mooie dame?” Nee, alsjeblieft ga door. Hij likt, sabbelde en zoog en ik kreunde steeds harder totdat ik het niet meer tegen kon houden en al mijn sap over zijn tong en gezicht liep. Hij genoot zichtbaar en wilde zeker nog meer. We stopten op een station, snel zaten we weer netjes maar niemand stapte ons treinstel in. Voor we weer reden gleed zijn hand weer onder mijn rokje. “Lust deze mooie dame nog meer?” Mmm graag. “Ga eens staan”. Hij schoof mijn rokje omhoog en mijn slipje deed hij uit en stopte hij in zijn zak. “Die neem ik mee mooie dame, draai je eens om en ga op je knieën” en daar in een rijdende trein nam hij me hard en grof. Zijn vingers verdwenen in mijn kontje en hij neukte me rustig verder. Na een paar minuten voelde ik het zaad bij me binnenstromen en kwam hij luidkeels klaar. “Mmm wat ben jij lekker mooie dame” geeft een klets op mijn kont en daarna een warme zoen voordat hij mijn rokje weer omlaag schuift.

En als of er niets is gebeurt, zitten we weer tegenover elkaar als de conducteur binnen komt voor de kaartjes. Na tien minuten zijn we bij het eindstation en nemen we afscheid. Hij schrijft zijn nummer op een kaartje en schuift die in mijn tas met de melding voor nou en nog eens. “Bel me maar als je weer eens in de trein zit mooie dame. Hopelijk tot snel” En alsof er niets was gebeurt, liep ik de trein weer uit op weg naar huis. En laat ik die mooie man daar achter in de trein.

©2016 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven