Het was pure lust

Het was pure lust

Ik heb je online leren kennen, een aantal jaartjes geleden. We kunnen altijd lekker kletsen, van de gewone normale praatjes tot diepgaande gesprekken maar ook komt het regelmatig uit op seks fantasieën. En nu naar al die tijd vonden we dat we maar eens echt kennis met elkaar moesten maken. Gewoon een bak koffie, ergens in een cafeetje. Elkaar eens real life ontmoeten. Die afspraak was gemaakt en vandaag was het dan zover. Ik was toch best wel een beetje zenuwachtig maar had er ook wel zin in. We hadden afgesproken om een uurtje of half 11 in een cafeetje een paar dorpen verderop. Dus ik moest wel gaan opschieten. De kinderen waren naar school, mijn man was te werk en ik had nog maar anderhalf uur voor onze afspraak.

Dus snel onder die warme douche en me gaan omkleden. Terwijl ik aan het douchen was stuurde je me nog een berichtje of ik de afspraak niet vergeten was. Nee natuurlijk niet, had er zin in. Het was mooi weer dus kleedde me in een rokje, het paarse topje met dat diepe decolleté die jij zo mooi vond op de foto, mooie zwart kanten lingerie, hoge hakken er onder en klaar. Het zag er netjes maar toch ook lekker uit. Pakte de autosleutels en ik ging die kant op. Toen ik de auto parkeerde zag ik je al staan. Werd nu nog zenuwachtiger maar stapte uit en liep jouw kant op. Mijn hart ging tekeer, was verwachtingsvol maar toch ook geil. Terwijl we alleen maar een bak koffie zouden gaan drinken.

We waren beiden een beetje onwennig. Tijdens de koffie raakten we ontspannen en kletsen we weer honderduit. Een uurtje was zo voorbij, en aangezien we beide een vrije dag hadden besloten we er een lunch aan vast te plakken. Maar omdat het mooi weer was gingen we eerst nog even een wandeling maken in het bos achter het café. Daar in het bos kwamen we op een voor ons bekende plek. Hoewel we daar nog nooit samen geweest waren in het echt. Tijdens onze seks fantasieën kwamen we daar regelmatig. Er ontstond daardoor een andere spanning. Het was voelbaar in de lucht, je kon het gewoon inademen. Ik merkte dat ook jij onrustiger was. We liepen nog even verder tot we bij het bankje daar achter in het bos waren en toen leek het wel ineens vanzelf te gaan.

We gingen daar eventjes zitten, genieten van het uitzicht, maar ook van elkaar in het gesprek. De fantasieën kwamen ter sprake. Mijn hartslag versnelde weer. En toen ineens raakte je me aan, gewoon bij mijn arm maar het deed mijn lichaam tintelen, kippenvel kroop over mijn hele lijf en mijn tepels verhardden.
Gedachtes borrelden ook op, nee meisje niet doen, jullie hebben beide een gezin thuis. Maar bij de volgende aanraking werd het nog heftiger. Mijn tepels werden heel hard en waren duidelijk te zien door mijn top. Ik kon het niet meer verbergen.

We liepen weer verder, het werd steeds stiller om ons heen. Je legde je hand op mijn rug en langzaam wandelde we door. Je hand zakte af naar mijn billen. En ineens vroeg je heel zachtjes in mijn oor wat voor lingerie ik vandaag droeg. Iets wat je wel vaker vroeg. Het antwoord kwam dus ook gewoon: “ik draag vandaag zwart kant”. En weer fluisterde je, “wordt je stringetje al nat?” Verbaasd van mezelf gaf ik weer antwoord: “ja, het is al nat vanaf het moment dat ik je zag”. Een twinkeling in je ogen toen je me de derde vraag stelde, “mag ik het vandaag eens echt uitdoen, wil het ruiken. Verlang al zolang naar jouw geur”. Mijn hart sloeg over maar antwoord kreeg je wel. “Ja, je mag het uitdoen, het is voor jou, het is door jou. Doe het alsjeblieft uit, neem me mee op de golven van ons verlangen”.

Je keek me aan, voordat je verder ging vroeg je me nog heel lief of ik zeker wist dat ik dat wilde. “Ja, alsjeblieft doe het uit, ook ik verlang daar al zo lang naar. Je wilt niet weten hoe vaak dat in mijn hoofd al is gebeurd”. Je kuste me in mijn nek, ging met je vingers over mijn borsten, langs mijn tepels en verdween daarna met je hand onder mijn rokje. Daar voelde je eerst of het nat genoeg was. Het was super nat maar kon nog natter zei je. Je vinger gleed mijn string in en streelde mijn klit die al zo hard was dat aanraking haast zeer deed. Ik kreunde van verlangen, verlangen naar jou. Daar verloor ik mezelf en liet me volledig gaan. Daar midden in dat bos gaf ik mezelf over aan jou. Je stopte en ritste mijn rokje los en liet dat naar beneden vallen. Ik stapte er voorzichtig uit. En knoopte mijn top los. Daar stond ik dan op mijn hakken, in alleen mijn lingerie, midden in dat bos voor de man die ik in mijn fantasieën al zo vaak had mogen voelen. En die lustgevoelens waren nu niet meer te stoppen.

Je ogen lieten me niet meer los. Brutaal knoopte ik je broek los, mijn hand gleed naar binnen en daar voelde ik jouw heerlijke stevige pik en bevrijde hem uit je boxer. Langzaam zakte ik door mijn knieën en ging met mijn warme tong langs jouw prachtige eikel. Er ontsnapte een kreun uit je mond, je had er net zoveel zin in als ik. Zacht zuigend zoog ik je warme stijve pik naar binnen, met mijn hand masseerde ik je ballen. Wat had ik hier naar verlangd. Mijn tong ging langs het gaatje bij je eikel en proeft jou zilte voorvocht. Wat alleen maar voor nog meer honger zorgde, honger die gestild moest worden. Terwijl ik je in je ogen keek pijpte ik rustig verder, wilde zo lang mogelijk van het moment genieten. Heel zachtjes ging ik met mijn tanden langs de schacht van jou pik. Je genoot, ik voelde het kippenvel over je lichaam gaan. En je pik werd nog harder, je vingers draaiden door mijn haar en je greep mijn hoofd vast en begon mijn mond te neuken. Eerst heel rustig maar al gauw versnelde je het ritme en neukte me tot diep in mijn mond. Na nog enkele harde stoten kwam je hevig klaar, er was zoveel lekker zaad dat ik het niet allemaal door kon slikken. Het liep bij mijn mondhoeken uit mijn mond. Ik maak je weer schoon zei je. Met je tong likte je mijn gezicht waarna je me wild begon te tongzoenen.

Je wilde meer fluisterde je. Ik voelde dat je de haakjes van mijn beha losmaakte. Eindelijk kan ik mijn handen op die mooie volle borsten van je leggen. En voor ik het wist verdween mijn tepel in jou mond, waarna je er stevig je tanden inzette. Ik voelde het vocht langs mijn benen naar beneden lopen. Mijn god wat was ik geil. “Alsjeblieft wil je me neuken, ik kan niet meer”. ik stond gebogen tegen het bankje aan, je schoof mijn stringetje op zij en met 1 ferme stoot drong je naar binnen, mijn zeiknatte kut in. Waarna ik luid schreeuwde van genot, “mmm ja neuk me hard, gebruik me”. Ik voelde je heerlijke pik kloppen in mijn kut. Wist dat het niet lang meer zou duren. Zelf kwam ik ook steeds dichter bij die grens. Na enkele minuten kwamen we bijna gelijktijdig klaar. Wat was dit lekker.
Even zaten we samen op dat bankje bij te komen. Voordat we elkaar weer aankleden. Je ritste mijn rokje weer dicht maar weer schoot je hand onder mijn rokje, je bent zo lekker nat, nog 1 keer vingerde je me klaar. Je vingers bewogen snel over mijn klitje en dan weer mijn kut in totdat ik het niet meer op kon houden en zeiknat klaar kwam. Je schoof mijn string naar beneden om het eindelijk uit te doen. Rook er aan en mijn string verdween daarna in je broekzak.

In stilte liepen we terug naar het cafeetje.

Dit had nooit mogen gebeuren maar ons verlangen was te sterk, het was pure lust maar of die nu

©2015 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven