Stapje voor stapje

Spiegels <– Naar deel 2 van het Spiegel verhaal

Stapje voor stapje

 Al vroeg ben ik heel stil uit mijn bedje gekropen. Meneer werd gelukkig niet wakker van mij. Alles in de keuken staat al weer aan voor een heerlijk ontbijt samen. Ik gooi de terrasdeuren open want de warme stralen van de zon schijnen al heerlijk naar binnen. Ga daar even opgekruld op een bankje zitten in de tuin, en droom nog even weg naar de dag van gisteren. Ook al vond ik het moeilijk daar bij die spiegels en in de stad, wat was het een fijne dag. Ik voel me begrepen, maar voel ook zeker de zorg en liefde waarmee Meneer me door de moeilijke momenten heen helpt. Dat is iets wat ik al jaren niet meer heb mogen voelen.. En terwijl ik wegdroom komt Meneer ook naar buiten. Hij gaat naast me zitten. “Kom maar meisje” en hij opent zijn armen. Ik kruip fijn weg in zijn holletje. Daar zitten we even samen in stilte. Een stilte die allerminst ongemakkelijk is. Is het eigenlijk wel stil. Ja, je hoort niets. Maar tijdens dit moment voel en hoor ik zoveel want van hem uit bij mij binnenkomt. Hij zegt zoveel, maar dan zonder woorden. Dat is ook waardoor ik mezelf bij hem steeds weer een stukje meer bloot durf te geven. Ik voel me veilig.

Na een tijdje staat Meneer op en pakt mijn hand. “Jij meisje gaat het ontbijt klaar zetten, hier in de tuin. En dat dingetje (terwijl hij met zijn vinger naar mijn shirt wijst) wat je aan hebt dat gaat eerst uit”. Ik kijk naar het shirtje wat ik draag en weer naar Meneer. “Ja dat dingetje inderdaad, hup weg ermee”. Ik doe mijn shirtje uit en loop snel naar de keuken. Er gebeurd wat in mijn lijf. Naakt het ontbijt serveren in de tuin. Alleen die gedachte al maakt van alles los in mijn hoofd. En dat is duidelijk te zien ook. Mijn tepels zijn al keihard. Snel zet ik alles op een dienblad en loop naar buiten. Onderweg geeft Meneer me nog even een speels klap op mijn kont. De rillingen lopen over mijn huid. Maar niet omdat het onprettig is. Als alles klaar staat op tafel loop ik naar Meneer. “Uw ontbijt staat klaar in de tuin Meneer. Heeft u verder nog wensen?” De twinkeling in zijn ogen verraad me dat hij er veel plezier in heeft. “Nee meisje, mijn enige wens is dat jij met me mee eet. Dan heb ik een prachtig uitzicht en weet ik dat er ook goed voor je gezorgd wordt”. Samen lopen we naar de tuin om daar te genieten van een ontbijt. Als het ontbijt op is ruim ik af en zorg dat alles weer aan kant is. Loop dan weer terug naar Meneer.

“Meisje zou jij de krant voor me uit de brievenbus willen halen en alsjeblieft nog een bak koffie” Ik kijk Meneer met vragende ogen aan en doe daarna mijn hoofd omlaag. “Wat is er meisje? Oh wacht ik weet het al”. Hij doet zijn overhemd uit en trekt die bij mijn aan. “Zo lukt het beter denk ik meisje? of niet?” Een lach verschijnt op zijn gezicht. “Ja Meneer zo lukt het beter. Dank u”. Snel loop ik door de voordeur naar de brievenbus die aan het begin van de voortuin staat. Neem onderweg de koffie ook mee terug en sta dan weer bij Meneer. “Alstublieft Meneer uw koffie en de krant. Hebt u verder nog wensen?” Hij neemt een slok van zijn koffie voor hij een antwoord geeft. “Nou meisje, dat bedankje wat je me net gaf dat kan anders. Dat bedankje zou ik namelijk graag inwilligen. Ik zou namelijk heel graag willen genieten van een blowjob van jou. Een blowjob geheel naar jouw wensen. Jij bepaalt het ritme, de tijd, en tot hoe ver, en niemand anders. Want ik wil genieten van jou”.

Even schieten al de vreselijke blowjobs door mijn hoofd. Blowjobs die moesten omdat ik geld in het laatje moest brengen voor hem, hij die me zijn dominant noemde, blowjobs op de meest vreselijke plaatsen, met de meest vreselijke en ook vieze mannen. Alleen al bij dat idee ga ik weer kokhalzen. Ik sluit mijn ogen en haal een aantal keren heel diep adem. Meneer staat op en pakt me even vast. “Meisje jij hebt de regie, ik wil dat je je veilig voelt bij mijn vraag, we gaan dit samen heel rustig weer opbouwen, niets moet en ik leen je al zeker niet uit, daar kun je op vertrouwen”.

Ik open mijn ogen weer en kijk hem aan. “Dan wil ik dat u weer fijn gaat zitten en gaat genieten van uw koffie en de krant’. Rustig gaat Meneer weer zitten en als snel volg ik hem. Voor de stoel ga ik op mijn knieen, maak zijn riem los en speel even met mijn vingers over zijn harde pik die ik door de jeans duidelijk voel zitten. “Dus Meneer wilde graag een blowjob bij zijn koffie, laat dat nou iets zijn wat ik graag voor hem doe”. Ik blijf hem een beetje plagen. en pak zijn pik nog even stevig vast alvorens ik zijn jeans los knoop. En blijf hem zeker in zijn ogen kijken. Ogen waarin ik puur genot zie. Ga met mijn tong langs mijn lippen om ze te bevochtigen en dan wanneer zijn pik duidelijk zichtbaar is draai ik een aantal rondjes om zijn eikel. Heel langzaam zuig ik zijn pik steeds weer een stukje verder naar binnen. Ik voel en zie dat hij geniet. En met dat gevoel wat ik van hem krijg geniet ik ook. Ik blijf spelen en kriebelen, zuig zijn ballen naar binnen en merk en hoor dat hij dat erg lekker vind. Daarna weer terug naar zijn heerlijke pik. Na een tijdje voel ik die kloppen en dan ineens uit mezelf pak ik zijn handen om mijn hoofd vast te houden. Ik kijk in zijn ogen en hij snapt wat hij mag. Meneer bepaald het ritme. Ik merk dat hij zijn orgasme tegenhoud maar dan wanneer hij het niet meer houd komt hij hevig klaar in mijn mond. waar ik nog even speel met dat heerlijke zilte zaad voordat ik het doorslik. “Dank u Meneer dat ik dit voor u mocht doen”. Ik zie zijn ogen, ze stralen. “Nee meisje, ik moet dit keer jou bedanken, Dank je wel voor dat vertrouwen wat je me zojuist gaf, Iets wat ik absoluut niet van je vroeg gaf je mij. Je gaf me de controle. Dank je wel meisje. Ik ben zo trots op je”.

In stilte, nagenietend, maar ook genietend van de zon drinken we samen nog wat. Daarna mag ik me gaan opfrissen en aankleden. Meneer heeft mijn kleding al klaargelegd op het bed. Na een fijne verfrissende douche kleed ik me aan. Meneer heeft een leuk kort rokje en een mooie top neergelegd. Samen met een paar prachtige hakken. Hakken die ik nog niet eerder gezien heb. Ik trek mooie lingerie aan, kousen en de kleding die klaar lag. Daarna schuif ik mijn voeten in de hakken en die zitten werkelijk als gegoten. Ik loop naar de spiegel om naar mezelf te kijken. Ik zie een meisje wat straalt. En wat voel ik me sexy zo. Ik loop heel rustig de trap af en zoek Meneer weer op in de tuin. Hij heeft zich ook al omgekleed en komt naar me toe lopen. “Meisje, je bent echt prachtig en heerlijk om te zien. Ik hoop dat je dat zelf ook zag””. Het enige wat ik op dat moment kon doen was knikken. “Dank u wel Meneer” zeg ik zachtjes.

“Kom we gaan genieten vandaag. Je hebt al zo hard gewerkt vandaag. Vandaag is het een dagje van jezelf even lekker laten verwennen. En ik wil dat je daarvan geniet”. Samen rijden we naar een stad een stukje verderop. Achter in de winkel staat een rek klaar.  Dat rek hangt vol met kleding. En Meneer verteld: Twee setjes kleding die daartussen hangen heb ik speciaal uitgezocht voor jou. Pas alles rustig maar daarna vertel je mij welke twee setjes dat zijn dan mag jij een derde uitzoeken.” Ik stap de paskamer in en kijk eerst naar alles. Ik hoop dat wanneer ik het laat zien dat Meneer zijn gezicht iets verraad. Maar bij ieder setje wat ik show laat hij echt niets merken. Maar wanneer ik in de spiegel kijk zie ik zelf wel wat ieder setje voor mij doet. Na een anderhalf uur heb ik alles gepast en laten zien en kies ik er twee uit die het volgens mij moeten zijn en loop ik terug naar Meneer. “Ik hoop dat ik de juiste heb uitgekozen Meneer. Het zijn volgens mij deze twee setjes. Ik vond het erg moeilijk omdat ik eigenlijk alles mooi vind wat er aan het rek hangt”. Meneer lacht. “Ja meisje het zijn zeker die twee setjes maar ook al die andere. Ik wilde dat jij heel bewust ging kijken en bedenken wat ik mooi zou vinden. En deze vind ik heel zeker heel mooi. Zullen we als derde setje dan gewoon de rest ook maar meenemen. Dan raakt jouw kledingkast ook weer wat gevuld”. Ik weet niet wat er gebeurd maar ik ben zo blij dat ik hem om de nek vlieg. Maar vervolgens schrik ik van mezelf neem een stap terug, buig mijn hoofd en zeg: “Dank u wel Meneer”. Weer pakt hij mijn hand “Meisje het is goed, ik vind het heerlijk dat je zo spontaan en enthousiast ben. Zou je dat alsjeblieft niet willen wegstoppen. Ik geniet juist van dat meisje”. Dan kruip ik toch weer uit mijn schulp en vlieg hem wederom om zijn nek. “Dank u Meneer”

Wat mag ik toch blij zijn met hem. Alles was ik kwijt nadat ik vertrokken was van mijn vorige plekje een paar maanden terug. En nu alleen al met deze aandacht voel ik me zo rijk. Het gaat niet om spullen of waar ik ben. Het gaat er om met wie ik ben. En daar samen met hem voel ik me het rijkste meisje van de wereld. Alleen de angst dat ik dit weer kwijtraak dat het er toch niet mag zijn is er wel. Jaren heb ik geleefd in angst en verdriet. Ik moet leren om dat los te gaan laten. Maar samen met Meneer zal me dat vast wel gaan lukken. Stapje voor stapje.

Samen lopen we weer richting auto en rijden naar een plekje om te gaan lunchen. Meneer heeft een plekje gevonden waar het heerlijk rustig is. Daar zitten we lang, we praten veel, ook over mijn angsten, en ze hebben daar echt heerlijk eten. Voor we het weten is eigenlijk de hele middag al voorbij. Die uren vliegen echt als we samen zijn, uren die rijk gevuld zijn met aandacht voor elkaar.

Eenmaal terug thuisgekomen. trekken we beide wat makkelijks aan. Koken we samen het diner. Om na het eten vervolgens samen op de bank te ploffen en te genieten van elkaar. Een wijntje, een film en elkaars armen. Vandaag was het echt een dagje van opgaan in elkaar. Verdieping te creëren en spanning op te bouwen voor morgen. Want wat ik wel weet is dat er in de slaapkamer een doos klaar staat voor morgen. Heerlijke spanning die me toch ook wel vult met geiligheid. Want wat verwacht Meneer morgen van mij?

©2018 By kleintje

Naar deel 4 van het Spiegel verhaal –> Herinneringen

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven