Ontsnapping

Ontsnapping

“Mevrouw………mevrouw…..gaat alles goed?” Verschrikt kijk ik op en kijk de jongen aan die achter de balie staat bij de fastfood restaurant. “Ja hoor het gaat prima, sorry ik was even weggedroomd” antwoord ik snel terwijl ik een traan over mijn wang voel lopen. Ik betaal neem mijn eten mee en zoek een tafeltje op. Hij moest eens weten dat ik net onder dwang tegen betaling, hier vlak om de hoek, een vreemde man een blowjob heb moeten geven. Eén van de vele de laatste tijd. Iets wat ik absoluut niet wil maar hij, mijn Dom zoals hij zichzelf noemt, dwingt me daar toe. En ik weet dat ik ook van de centen geniet die ik krijg, maar de manier waarop vind ik alles behalve prettig.

Na een halve dag zwerven in de stad loop ik naar huis. Kom binnen en zie hem al laveloos liggen op de bank. Met 1 hand in zijn broek, ongeschoren, mond open, bierflesjes op de grond. Hoe heb ik ooit voor deze man kunnen vallen. Ik loop snel door, stap onder de douche en trek een mooi jurkje aan. Ik heb afgesproken met mijn vrienden op het strand. We zouden daar bij een vuur lekker wat gaan drinken. Even weg uit deze ellende. Dat is wat ik nu wel kan gebruiken.

Op het strand is het heerlijk warm bij het vuur. Iedereen kletst honderduit. Fijn om ze allemaal weer eens te zien. De dag gaat nog wel door mijn hoofd dus ik loop even richting een bankje verderop om een paar tellen mijn rust te kunnen pakken. En als ik daar zit, zie ik iemand aan komen lopen. Eerst een schim, maar daarna herken ik je. Een man waar ik al vaker vol bewondering naar heb gekeken. Je komt naast me zitten en slaat uit het niets een arm om me heen. “Kom maar laat je maar even gaan.” En alsof ik hem al jaren ken, neem ik gebruik van dat warme holletje en laat mijn tranen lopen. Je zegt geheel niets maar laat me gewoon even zo gaan. Die stilte, die warmte, die rust die ik van je krijg, het voelt goed. Na een minuut of 20 haal je je hand door mijn haar en hoor ik je stem weer. “Meisje toch, het is ook niet niks wat jou allemaal overkomt denk ik”. Met betraande ogen kijk ik terug en vertel wat me allemaal gebeurd de laatste tijd. Dat het eerst zo mooi leek wat ik met hem samen had, maar dat hij als een blad aan de boom omdraaide en me eigenlijk gewoon verkocht voor seks aan andere mannen op de meest rare plaatsen. Je laat me praten zonder ook maar één moment in het verhaal in te vallen.  En dan wanneer ik klaar ben vertel je mij dat je dat al een aantal keer heb aanschouwt en een moment zocht waar je mij, in alle rust, eens kon vragen hoe dat zit. Loop je even stukje mee, dan kunnen we nog even verder praten. Ik pak mijn spulletjes en dan lopen we een stuk langs de waterkant. Jij, die man die ik altijd met bewondering bekeek, geeft me nog steeds datzelfde warme gevoel en ik voel me veilig. We praten nog uren en dan wordt het eigenlijk wel tijd om naar huis te gaan.

Maar in plaats van dat ik naar huis ga, ga ik met jou mee. Je biedt me een warme, veilige slaapplaats waar ik even rustig kan bijkomen, maar ook kan nadenken wat ik nou eigenlijk wil. Want dat het anders moet dat is wel duidelijk. Uren lig ik te draaien in bed. Ik weet dat hij wel kwaad zal zijn dat ik er niet ben als hij wakker wordt. Maar aan de andere kant voel ik me hier zo fijn. Heel laat val ik in slaap en wanneer ik weer wakker word heb ik dan ook al echt een gat in de dag geslapen. Het is alweer het begin van de middag. Tijd om naar huis te gaan. Maar ik spreek met jou af dat ik je vanavond weer zie daar op het strand. Ik geef je een snelle kus en ga.

Thuis aangekomen is hij alweer weg. Het huis is een bende en het stinkt er naar de alcohol. Dus eerst de ramen en deuren maar open en ik zal de boel wel weer opruimen. Met een paar uurtjes heb ik alles weer fris en schoon als hij het huis komt binnen denderen. Laaiend is hij. Slaat me in mijn gezicht en meldt me vervolgens dat Ik moet opschieten want hij heeft een job voor me. Geschrokken ga ik weer met hem mee. We stoppen vlakbij het strand. “Uitstappen” schreeuwt hij. En op de automatische piloot luister ik naar wat ik moet doen. De man die op ons staat te wachten ziet er niet uit, heel onverzorgd en smerige kleding. Ik twijfel, wil eigenlijk teruglopen, maar hij zorgt dat ik op mijn knieën ga. Kokhalzend van afschuw geef ik deze man zijn blowjob. Terwijl hij achter me staat en ook wel zorgt dat ik het doe. Ik krijg een deel van het geld, en dan verdwijn ook hij weer. Daar sta ik dan weer op het strand. Tranen van boosheid en verdriet komen langzaam boven. Ik loop naar het bankje waar ik me gisteren zo warm en veilig voelde. En daar zit ik dan voor uren en uren, helemaal alleen, rillend van kou. Totdat ik jou weer zie lopen. Je doet je jas uit en slaat die om me heen. “Kom meisje, ik breng je naar een plekje waar je weer warm kan worden”

Je brengt me weer naar jouw huis. Maak een grote beker warme thee voor me en vult een bad. Uren heb ik in dat bad gezeten. Af en toe kwam je kijken of het goed ging. Je bent lief. Als ik uit bad kom zoek ik een plekje op de bank in je huis. Je geeft me een deken, en we praten weer. Het gevoel wat jij me geeft is zo anders als wat ik gewend ben hem. Ik voel me veilig hier. Ik mag dan ook blijven van je totdat ik zelf denk dat ik toch wel weer naar huis wil. Dagen gaan voorbij. In die dagen praten we veel en hoor ik ook van jou dat ook jij een Dominant bent. Iets wat ik ook wel terug zie maar op zo’n manier die ik nog niet ken. Na een weekje besluit ik naar huis te gaan. Niet om weer daar te blijven maar om mijn spulletjes daar weg te halen. Ik heb met jou afgesproken dat je me daar ophaalt zodra ik je een berichtje stuur.  Als ik bij het huis aankom. Zie ik 1 grote bende. Mijn spullen liggen allemaal buiten. Veel kapot gescheurd en getrapt. Mijn kleine boekje waar ik veel inschrijf ligt er ook, maar ook die is stuk. Ik raap het boekje op en nog een paar kleine dingetjes en besluit daarna gelijk terug te gaan. Mijn leven in dit huis is er niet meer. Ik sluit het af en laat de ellende liggen.

Snel en eigenlijk geheel zonder spullen kom ik terug bij jou. Ik krijg een kamertje in jouw huis waar ik de komende tijd op zoek mag gaan naar wat ik wil en wie ik nou eigenlijk ben. En dat doe ik. Iedere dag maak ik lange wandelingen, denk ik veel na, schrijf en praat. Ik praat heel veel met jou en met andere vrienden. Mijn gevoelens worden steeds duidelijker. Ik ben dat onderdanige meisje. Maar wil het niet meer zoals het eerst was. En ik, ik voel ook steeds meer voor jou. en ook al ben jij mijn Dominant niet, ik merk kleine dingetjes aan mezelf. Dingetjes die ik eigenlijk al als vanzelfsprekend doe, voor jou. En wanneer ik dat jou vertel s avonds laat vertel je me dat je dat al had gemerkt. Maar je vond dat ik dat zelf moest gaan ontdekken. Die avond besluiten we samen dat we gaan kijken hoe dat zou zijn als wij samen iets zouden gaan opbouwen. En dat gaan we doen in 7 dagen. Ik zal 7 dagen lang onderdanig zijn aan jou, 7 dagen lang zal ik jouw opdrachten volgen.  

Deze avond sluiten we af met een wijntje. Een dat wijntje wordt na verloop van tijd veel meer. Want nu ik mezelf aan jou heb overgegeven durf ik ook mijn gevoelens te laten zien. Ik kruip dichterbij en geef je een kus, een kus die jij maar al te graag beantwoord. En dan uit mezelf ga ik op mijn knieën, maak je broek los en haal die heerlijke pik tevoorschijn. Je pakt mijn kin vast en laat me jou aankijken. “Weet je het zeker meisje? Is dit wat je wilt?” Ik kijk hem nog even aan “Ja heel graag, dit is wat ik U heel graag wil geven Meneer” En dan pijp ik hem zoals ik nog nooit heb gedaan. Zijn pik gaat in en uit mijn mond, mijn tong maakt een reisje langs zijn ballen, lid en eikel. En ik, ik voel me thuiskomen als ik hem hoor kreunen door wat ik doe. Wanneer ik hem bijna voel klaarkomen stop ik even. En kijk hem aan, knipper met mijn ogen en zodra ik weer verder ga komt hij klaar. Dat warme, zilte zaad in mijn mond. Even speel ik ermee en dan slik ik het door. Lik hem nog even schoon en speel nog wat met zijn ballen en eikel. Maar dan gaat hij ook door zijn knieën en pakt me op. “Vanavond slaap jij zeker bij mij in mijn bed”

En morgen dan start onze mooie reis, een reis van 7 dagen in onderdanigheid

©2018 By kleintje

Naar het deel 2 van het Spiegel verhaal –> Spiegels

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven