Storing

Storing

 

Het is vrijdagochtend het is een heerlijke winterdag. Niet echt heel erg koud. Dus ook gewoon fijn een rokje aan net boven de knieën met een truitje dat je nog iets losser kan knopen. Vandaag moet er ook gewoon gewerkt worden. Ik sta te wachten op de trein. Het perron is al erg vol wanneer er wat wordt omgeroepen. Er zijn werkzaamheden bij de tunnel waardoor er vertraging kan zijn van ongeveer een uur. Maar ik zal toch moeten gaan. Ik heb helaas geen vrije dagen meer over. Dus ik stap dapper in de trein. Een trein die echt al overvol is. Zitplaatsen zijn er niet meer dus ik blijf staan.

Een station verder stappen er nog meer mensen in en ondertussen sta ik strak tegen mensen, koffers en tassen aan. We rijden weer als ik ineens een hand op mijn billen voel rusten. Heel zachtjes voel ik die hand in mijn bil knijpen. Niet wetende van wie die hand is. En ik kan niet zeggen dat ik dat onprettig vind. Het is al een paar weekjes geleden dat ik mijn Meester of Meneer gezien heb. Heel rustig gaat de hand heen en weer en ik duw mijn kont iets strakker tegen zijn hand aan. Zodat degene weet wat ik voel en ook als vorm van toestemming. Dat het een man is dat kan ik dan weer wel voelen aan de hand.  Ik hoop dat het doorgaat, en ja hoor er wordt zeker gehoor aan gegeven. Ik voel de vingers langs de rand van mijn ondergoed gaan. en langs de jarretels van mijn kousen. En dan wordt er iets steviger in mijn kont geknepen. Ik kijk om me heen of niemand iets doorheeft. Maar er reageert niemand op, alleen ik. Ik voel dat het me opwindt. Mijn kutje tintelt. Langzaam gaat de hand naar beneden. Ik voel de vingers langs de rand van mijn rok gaan over mijn kousen. Hij schuift mijn rokje iets omhoog en dan voel ik zijn hand op mijn bil. Ze gaan over mijn broekje, iets tussen mijn benen. En ik, ik geef nog steeds gehoor aan zijn toenadering. Zijn andere hand pakt mijn vrije hand die vlak bij hem is en legt hem op zijn kruis. Hij wrijft mijn hand langs zijn steeds stijver wordende pik en laat mijn hand dan dan los. En met dat hij los laat ga ik rustig door. Mijn vingers vinden hun weg over zijn broek, en over zijn heerlijke pik. Zijn hand gaat nu langzaam over mijn rokje, zijn vingers onder mijn truitje en over mijn huid naar mijn navel. Steeds iets verder omhoog totdat mijn borst in zijn hand ligt. Over het kant van mijn bh voelt hij aan mijn steeds stijver wordende tepels. knijpt er in en trekt er aan. Ik wordt geiler en geiler van deze nog steeds onbekende man. Weet nog geen eens hoe hij er uit ziet.

Maar met dat hij brutaler word, word ik dat ook. Mijn vingers vinden het lopertje van zijn rits en langzaam trek ik zijn rits open. Mijn hand schuift zijn broek in en dan voel ik dat hij geen ondergoed draagt. Mijn vingers lopen over zijn pik en dan voel ik hoe groot maar ook hoe dik hij is. In deze volle trein haal ik dan ook zijn pik naar buiten. Hij past niet eens tussen mijn vingers wanneer hij in mijn hand ligt. Ik speel er wat mee en trek hem langzaam af. Waarop hij duidelijk reageert. Met zijn vingers vingert hij me en dan kom ik al snel klaar. Het vocht loopt langs mijn benen. Met zijn hand pakt hij mijn slipje en trek deze stuk. Dat slipje stopt hij in zijn broekzak. En dan is hij weer snel terug met zijn hand. Zijn vingers gaan nog sneller over mijn clit en met zijn ander hand trekt hij mijn rokje nog iets hoger. En zachtjes geeft hij een klap op mijn kont. En dan gaat zijn vinger tussen mijn billen en drukt op mijn kringspier.

We komen bij de volgende halte maar er stapt niemand meer bij ons in. Kijk nog even om me heen maar zie ook niemand vreemd naar me kijken. Met dat we weer rijden drukt hij zijn vinger nog iets steviger tegen mijn kringspier waardoor deze naar binnen glipt. En terwijl hij me vingert kom ik alweer klaar. Hij schuift twee vingers mijn kutje in en ik voel het vocht langs mijn benen lopen. En dan horen we weer een stem door de luidsprekers “We naderen de tunnel en de werkmannen hebben daar net iets verwijderd. We zullen waarschijnlijk dus iets oponthoud krijgen”. En met dat we een stukje in de tunnel rijden stoppen we ook met een klap. De lichten vallen uit. En we horen de stem weer “Sorry dames en heren, er ging iets niet helemaal goed. Blijf op uw plaats. We gaan werken aan de verlichting.” Op dat moment draait hij me met een ruk om. Zijn hand grijpt mijn kut. zijn andere hand gaat over mijn mond en in mijn oor klinkt het heel zachtjes “ssst… ik neem je hier en nu, tussen al deze mensen” Ik pak zijn stijve pik en begeleid hem naar de ingang van mijn kut waar hij in no time naar binnen stoot. Met langzame maar harde stoten neemt hij me. Ik sta met mijn rug tegen de deur. Met zijn andere hand trekt hij mijn truitje open en bijt in mijn tepels. Waardoor ik al weer heel snel een derde keer klaar kom. Maar hem voelende duurt dat voor hem ook niet heel lang meer. En ik heb het nog niet gedacht of ik voel zijn warme zaad mijn kut in stromen. Hij zet zijn mond op mijn mond en tongt me hevig. Dan haalt hij mijn slipje weer uit zijn zak en haalt deze tussen mijn schaamlippen door en vervolgens stopt hij deze in mijn mond. Waar ik zijn maar ook mijn lichaamssappen dus samen proef. En vervolgens zet hij zijn mond op de mijne.

Dan horen we de stem weer door de luidsprekers “Binnen enkele minuten is het licht weer gereed en kunnen we ook weer verder rijden”. Daarop volgend haalt hij mijn slipje weer uit mijn mond. Slaat mijn jas dicht en draait me weer om. Zijn hand legt hij wel weer vertrouwd op mijn bil. Het licht gaat aan en we rijden weer. Nu kan ik dus nog steeds niet zien met welke vreemdeling ik dit intieme moment tussen al die reizigers gedeeld heb. Die trouwens nog steeds heel gewoon om zich heen kijken alsof er niets is gebeurd in hun buurt.

De volgende halte moet ik er uit. Maar hij houdt me tegen en vraagt me te blijven staan. Ik blijf in de trein staan die langzaam helemaal leeg loopt. En dan stappen we samen uit. Hij vraagt me voor hem uit te lopen en dat doe ik dan ook. We komen uit bij een verlaten stuk rangeerterrein. Op dat moment ontneemt hij me het zicht met een blinddoek. En trekt ook langzaam al mijn kleren uit. Doorlopen, de rails op. Ik loop op de rails waar ik toch een gevoel van angst krijg. Want wat gaat er gebeuren en met wie ben ik hier eigenlijk. En hoe wist hij dat ik dit wel zou willen doen midden in een overvolle trein op een doordeweekse dag. Een verlangen wat ik al lange tijd had maar nooit voor mogelijk had gezien. We lopen nog steeds verder. Totdat op een moment ik een gevoel van rust over me heen krijg. Ik eigenlijk als vanzelf neerkniel en mijn hoofd omlaag doe. Ik weet niet waarom, maar ik doe het. Een tijdje laat hij me zo zitten en dan voel ik dat hij de blinddoek los. Maar ik laat mijn hoofd omlaag.

Dan hoor ik iemand komen aanlopen. En ook een stem die me bekend is. “Dank je, hoop dat je van haar genoten hebt. Ik neem het van hier af weer over” Het is Meneer, of toch niet? Ik weet het eigenlijk wel zeker. Zijn hand gaan langs mijn wang. Pakt mijn kin vast en haalt mijn hoofd omhoog totdat ik in Zijn ogen kan kijken. En dan zie ik dat het Meneer is.  “Meisje was dit het verlangen wat je laatst benoemde? Die overvolle trein en een vreemdeling? Was dit wat je graag wilde?” Ik kijk Meneer aan en knik “Ja Meneer dit is wat ik graag wilde meemaken, en nu zelfs nog intenser dat ik niet weet wie het was of hoe hij er dan ook nog maar uitzag. Wie weet staat hij volgende week gewoon weer naast me”. Meneer lacht, Zijn ogen twinkelen. “Dit was voor jou meisje, helemaal alleen voor jou. En ik hoop dat je er net zo van genoten hebt als ik”.

Meneer laat me weer opstaan, slaat mijn jas om me heen en we lopen richting de warme auto. En ik, in gedachten maak ik sprongetjes van de ene naar de andere kant. Was het nu Meneer in de trein, of toch een ander, of toch Meneer, of… Dat is iets wat ik waarschijnlijk nooit te weten zal komen. Maar wat heb ik genoten vandaag.

Dank U Meneer voor deze fijne treinreis. Kus van dit meiske.

 

©2018 By kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven