Dat schuurtje

Dat schuurtje

Buiten is het koud en guur.  Dat ik thuis kwam met de fiets heb ik dan dus ook eerst een heerlijke warme beker koffie gepakt en ben onder een dekentje op de bank gekropen. En daar zit ik nog, diep in gedachten verzonken. Zo diep dat ik Meneer niet heb horen binnen komen.

“Meisje… meisje….Meisje….Hoor je me? “

Maar ik hoorde Hem dus niet. En dat Hij mijn schouder aan tikt, schrik ik me dan ook wezenloos. Meneer slaat Zijn arm om me heen om de schrik te verzachten.

“Hee rustig meisje. Ik ben het.  Jij zat heel ver weg volgens mij dat je zo van me schrikt. Vertel het me eens.”

Met grote ogen kijk ik Hem aan. Langzaam kom ik weer op adem. Mijn woorden komen langzaam omhoog.

“Ik weet het niet precies Meneer hoe het helemaal zit. Maar de laatste tijd zie ik tijdens mijn dromen steeds een schuurtje, Het staat ergens bij een smalle boeren landweg. Ik weet niet waar en of dat schuurtje ook echt bestaat. Maar in dat schuurtje gebeuren dingen. En wat? Ik weet het ook niet. Ik zou net de deur open doen en toen was U daar”

Meneer luistert rustig mijn verhaal aan en lacht.

“Een schuurtje zeg je? en je weet dat je me de afgelopen dagen niet gevolgd ben meisje? Want ik ben de laatste dagen op zoek gegaan naar een leuke schuurtje op een afgelegen plek. Misschien moet ik je dat plekje morgenochtend maar eens laten zien, Als je dat leuk vind natuurlijk ”

Ik knik instemmend ja. We spreken af dat we morgen samen gaan kijken. Rond een uur of 11 zal Meneer bij me zijn om me op te halen. De dag vliegt verder voorbij. Dat ik s avonds mijn bed weer instap schiet dat schuurtje alweer mijn dromen in.

En wat voor droom:

Na een fikse grote mond en een beetje plagerij naar Meneer toe, zijn we gesommeerd om morgenochtend vroeg klaar te staan. Dus vanavond ga we al vroeg ons bed in. Om een uurtje of 6 gaat de wekker namelijk al.

Beep….beep……. het is 6 uur. Ik en mijn dinnetje stappen snel uit bed. Een vlug ontbijtje, een beker koffie, en dan snel onder de douche. Wetende dat Meneer op ieder klein detail let, zorgen we er dan dus ook voor dat we helemaal schoon en fris, maar ook helemaal glad zijn. Haren geborsteld en in een staart, zodat ook deze niet in de weg zullen zitten.  En verder alleen een klein jurkje aan. We zijn lekker op tijd klaar, dus voor Meneer er is kunnen we nog even rustig zitten en een tweede beker koffie drinken. We hebben echt geen idee wat we gaan doen. Maar Meneer kennende is dat weer iets waar Hij goed over heeft nagedacht.

Het is acht uur en Meneer is er zoals er is afgesproken. We krijgen een blinddoek om en mogen Hem volgen en in de auto stappen. Na een klein uurtje rijden stopt de auto. De deur gaat open.

“Hup hup, eruit jullie sletten”.

Aan de toon te horen van Meneer hoor ik al dat we niet te lang op ons moeten laten wachten. Eenmaal naast de auto voel ik de punt van een mes over mijn jurkje gaan. Een aantal keren gaat hij heen en weer, dan steekt Hij naar binnen bij mijn decolleté en heel snel snijdt het mes mijn jurkje kapot. Zo te horen gebeurt hetzelfde bij mijn dinnetje. Niet wetende waar we staan is dat best een spannend maar ook geil idee. Ik hoor namelijk wel auto’s voorbij rijden. Worden we gezien of niet? Onze polsen worden voorzien van boeien en deze gaan aan een ketting. En nu moeten we meelopen. Op onze blote voeten gaan we over, naar ik denk, een boeren landweg. Ik hoor een deur open gaan en dan lopen we ergens naar binnen. De vloer is van koud grof beton, je voelt de kiezels er doorheen. Het voelt er erg koud, de wind gaat langs onze benen. Kippenvel kruipt langzaam over mijn lichaam. Meneer pakt de ketting en deze wordt vastgeklikt en dan hoor ik een wiel rollen. De ketting gaat omhoog en voor ik het me realiseer balanceer ik op mijn tenen. Mijn dinnetje hoor ik ook al kreunen en steunen. Meneer zet zijn voet tussen mijn voeten en ik word bevolen mijn benen wijd te doen. Met al mijn focus op het goed blijven staan

“Goed zo slet dat wil ik zien”.

Meneer trekt mijn blinddoek af en kijkt me met strakke blik aan. Zijn hand gaat tussen mijn schaamlippen om te voelen of ik nat genoeg ben. Twee vingers glijden naar binnen. Er ontsnapt me een kreun.

“Stil jij slet, je bent al zo nat zoals ik ook van je verwacht”.

Hij haalt een grote stift uit Zijn zak en schrijft met grote letters boven mijn tieten, SLET. Hetzelfde ritueel zie ik gebeuren bij mijn dinnetje. En dan loopt hij naar een grote stoel en gaat zitten. Met een lach op Zijn gezicht die me al gauw zegt dat ons heel wat te wachten staat.

Na een klein tijdje wordt er aangeklopt op de deur. Meneer opent de deur en dan zie ik wat er op de deur staat. Het aanplakbiljet zegt

“Slet te huur tegen elk aannemelijk bod. Denk niet te duur”

Ik kijk mijn dinnetje aan. en zie een kleine twijfel. Dan kijk ik naar Meneer. En al wat die doet is knikken, met een grote lach op zijn gezicht. Daar staan we dus met zijn tweetjes in een koude tochtige schuur en we zijn te huur. En nu de deuren beide opengaan zien we een hele lange rij staan. Een rij die we denk ik ook af moeten werken samen totdat de laatste geweest is. Een aantal mannen lopen al keurend om ons heen. Overal voel ik handen. Eentje loopt er naar Meneer en dan gaat de ketting omlaag. Er komt een bok en daar mag ik overheen gaan hangen. Mijn handen ketend Meneer vast. En al snel zie ik dat er meerdere mannen om me heen komen staan. De één slaat me in me gezicht, de ander geeft een klap op mijn kont en een derde verschaft zichzelf de toegang van mij kutje. Met man en macht neukt hij me met alle energie die hij heeft. Dan wordt ik aan mijn staart getrokken en stopt de ander zijn stevige paal in mijn mond. Vanuit mijn ooghoek zie ik ook een groepje die zich ontfermt over mijn dinnetje. Ik hoor de testosteron door de schuur gonzen. De mannen weten wat ze willen en hun prooi ligt gewoon hulpeloos, zeiknat, met de benen wijd op hun te wachten. Zo worden we die dag door vele mannen genomen. En niet zachtjes, nee allerminst. De mannen leven ons helemaal uit. Alles doet zeer en voelt beurs. En als de laatste mannen klaar zijn laten ze ons achter als een stuk oud vuil.

Met de allerlaatste energie die ik nog heb, zoek ik dan Meneer weer op met mijn ogen. Die zit nog steeds rustig in zijn stoel. Hij ziet er heel tevreden uit. Zijn ogen lachen…

Tot daar die klap.

Ik schrik wakker. Zie dat mijn wekker van het nachtkastje is gevallen. Ik pak hem op. Het is bijna tijd om er uit te gaan. Maar nog even lekker na doezelen voor ik me gaan douchen en aankleden.

Om 11 uur is Meneer er weer zoals we afgesproken hebben. Samen stappen we in de auto op weg naar het schuurtje. Het is ongeveer 3 kwartiertje rijden maar dat is ook zo weer voorbij.  En als ik dan dat boeren landweggetje zie voelt het alsof ik er eerder geweest ben. De deur van de schuur gaat open en mijn mond valt open van verbazing. Meneer ziet dat ook gebeuren.

“Meisje is er wat?

Ik blijf nog even stil. Moet eerst echt even rondlopen en dan vertel ik Hem van mijn droom van de afgelopen nacht. Wat ik zag gebeuren in de schuur, Wat er met mij en mijn dinnetje in die schuur gebeurd is. En wat het met me deed. Bang was ik namelijk zeker niet. Fijn, ja fijn vond ik het ook. Jeetje, wat gebeurt er toch met me.

Meneer begint te lachen.

“Meisje geef me je armen”

Ik geef hem mijn armen. Hij boeit ze, klikt ze aan de ketting en via de katrol trekt Hij me omhoog. Scheurt mijn jurk open. En dan wordt er aangeklopt.

“Meisje ben je er klaar voor?”

 

©2018 By kleintje 

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven