Op mijn plaats gezet

Op mijn plaats gezet

Na een gezellig avondje met de meiden blijft mijn dinnetje onverwachts slapen. We hadden de tijd niet goed in de gaten gehouden en nu kon ze niet meer naar huis. Normaliter zou ik eerst netjes aan mijn Meester of Meneer vragen of het goed is dat ze blijft maar het is al erg laat en ik wil ze beide niet wekken uit hun slaap. Dus neem zelf de beslissing dat ze mag blijven. Ik stuur hen morgenochtend wel gelijk een bericht. Ze kruipt bij mij in bed. We knuffelen even snel, ik heb tenslotte geen toestemming voor meer, en gaan dan netjes slapen.

s Morgens werd ik al vroeg wakker. Heb lang naar mijn lieve dinnetje gekeken hoe ze lag te slapen. Totdat ze rustig aan ook wakker werd. Ik haalde het haar uit haar gezicht en gaf haar een zoen. Ze keek me aan met haar mooie bruine ogen en zoende terug. Iets wat we misschien niet hadden moeten doen. Maar van het één kwam het ander en die zoen werd al snel een vrijpartij. Doordat we zo in elkaar opgingen hebben we waarschijnlijk de bel gemist en ook de stappen op de trap. Wat dat de slaapkamerdeur open ging hoorde ik pas dat er iemand was. Ik keek geschrokken op en zag Meneer in de deuropening staan. Hij kwam naar me toe, greep me bij mijn haren en trok me uit bed. Pats…Zijn hand landde op mijn wang. Ik keek Hem geschrokken aan. Wist dat ik betrapt was. Ook mijn dinnetje werd door Meneer gesommeerd uit bed te komen en daar stonden we dan samen, hoofd omlaag en schuldbewust.

“Jullie hadden dus zin in elkaar?”. De stem van Meneer klonk streng. Beide bleven we stil. “komt er nog een antwoord?” Ik hief mijn hoofd omhoog en keek Meneer aan en stamelde: “Ja Meneer, het ging eigenlijk als vanzelf. Sorry Meneer”. Zijn ogen stonden strak op me gericht. Ik voelde me erg ongemakkelijk maar wist dat de fout aan mijn kant lag. “Loop dan maar mee”, We volgenden Meneer op de voet. Hij ging mijn kleine studeerkamer in, gooide alles van het kleine tafeltje, en op mijn rug moest ik plaats gaan nemen daar. Dat tafeltje was veel te klein. Met recht alleen mijn rug paste er op. Mijn hoofd bungelde over de rand en ook mijn benen. Zelfs mijn voeten haalden de grond niet meer. Hij keek mijn dinnetje aan en wees haar op de plaats. “Jij gaat haar likken, en blijft haar likken, je stopt onder geen beding”. Ze ging op haar knieën zitten en zette haar mond op mijn clit waarop ik gelijk reageerde. en terwijl ik kreunde greep de hand van Meneer in mijn haar. “Jij meisje.. jij komt niet klaar, …niet vandaag. … niet morgen, … voorlopig even helemaal niet”

Mijn dinnetje deed wat haar opgedragen was. Ze likte en likte. En ik, ik kreeg het steeds benauwder. Voelde mezelf steeds dichter bij de rand komen. Meneer zag waar ik was en begon te lachen. Mijn dinnetje stopte even. “Doorgaan nu” klonk het gelijk zodra Meneer het zag. Al snel zat ik weer op die rand. Ik moest mezelf verbijten om niet te komen. Zocht iedere vorm van afleiding. Hoorde ook niets meer. was puur met mezelf bezig. Ik zag Meneer praten maar wat Hij zei? Ik focuste me op zijn lippen die maar heen en weer bewogen. Maar kon me gewoon niet concentreren. Dat randje werd steeds heftiger. Wist niet waar ik het moest zoeken. Ik opende mijn mond en schreeuwde het uit. En met dat ik mijn mond opende schoof Meneer zijn pik heel diep in mijn mond en daar liet Hij hem.

Even stopte mijn dinnetje waardoor ik mezelf even tot rust kon laten komen maar met dezelfde vaart begon ze ook weer. Meneer sloeg met zijn hand hard tegen mijn borst. Ik voelde het gloeien. en pats nog een keer. na een tijdje begon te kokhalzen. Ik kon niet meer. Meneer haalde zijn pik er uit. Keek me aan, pakte me bij mijn kin en spuugde me in mijn gezicht. “Wat is dit nou slet? Op je knieën!”. Al heel snel zat ik op mijn knieën, die klank in zijn stem liet me weten niet al te lang te wachten. Mijn dinnetje mocht op het tafeltje gaan liggen. “Zo en nu ga jij haar likken slet. Maar met dat verschil dat zij wel mag komen zo vaak als ze maar wilt. Je stopt pas zodra ik dat zeg. ” Ik keek Meneer aan en antwoordde al snel “Ja Meneer”.

Ik boog mijn hoofd. Ik wist op welke plaats ik stond. En begon mijn dinnetje te likken. Iets waar ik zelf ook erg van kan genieten en dus ook met volle overtuiging doe. Als snel kwam mijn dinnetje heerlijk klaar in mijn mond. Het spoot er uit. Maar ik likte haar door. Mijn tong ging langs haar clit, af en toe haar vagina in, en ik zag en hoorde dat ze erg genoot. Meneer keek me aan. “En nu slet ga je kijken terwijl je likt hoe ik haar mond neem, hoe ze er van geniet. En jij jij komt niet. Laat ik het niet merken”.  Meneer schoof zijn heerlijke pik bij mijn dinnetje naar binnen. Ik zag hoe Hij langzaam heen en weer bewoog. De tepels van mijn dinnetje zag ik ook stijver en stijver worden. Het geil droop mijn kut uit. Maar alles wat ik mocht was kijken en likken. Ik keek Meneer aan en zag zijn zelfgenoegzame lach. Ik voelde me kleiner en kleiner worden. Mijn dinnetje kwam nog een keer. En vlak daarna kwam ook Meneer die iets daarvoor zijn pik uit haar mond had gehaald en het over haar borsten had gespoten. Hij liep naar me toe, greep me weer bij mijn haren en duwde mijn gezicht in zijn zaad. “Lik schoon en snel”

Mijn tong ging over haar prachtige borsten. langs haar harde tepels.  Ieder heerlijke druppel, waar dan ook, van Meneer zijn zaad likte ik op, zoals me gevraagd werd. Mijn dinnetje kwam omhoog en keek me aan. Ze kwam op haar knieen bij mij op de grond zitten. haar handen gingen door mijn haar. Haar hand over mijn wang. En ze zoende me een zoen die ik terug beantwoorde maar ook al gauw werd ik wederom weer op mijn plaats terug gezet. Meneer zijn hand zat al weer in mijn haar. Hij trok mijn hoofd achterover. Het enige wat ik kon doen was hem aankijken. En dat deed ik dus ook. “Had ik gezegd dat je mocht beantwoorden?” Ik sloeg mijn ogen neer. “Nee Meneer” Maar ondertussen dat ik mijn Meneer antwoordde was mijn dinnetje heel rustig met mijn clit gaan spelen. Een zucht ontsnapte me. Kippenvel kroop over mijn rug maar ik mocht niets. Meneer had nog steeds Zijn hand in mijn haar. Ik moest me op hem focussen. Ik zag zijn mond bewegen. Wist dat Hij wat zei maar kon het gewoon niet horen. Hoe meer ik me op die lippen concentreerde hoe meer ik in de gefrustreerd raakte van wat er in mijn lichaam gebeurden. Ik was en werd steeds geiler en geiler. Maar mocht er niet aan toegeven.

Meneer greep iets harder in mijn haar “Hoor je me?”. Ik keek Hem aan. “Nee Meneer ik hoorde U niet”. Hij lag zijn hand op mijn wang. Waarna Hij heel rustig tegen me begon te praten. “Meisje focus je!. Hoe zou dit gore sletje kunnen krijgen wat ze zo graag zou willen? Denk daar eens over na”. De woorden kwamen nu binnen. Ik moest het gaan vragen. Zonder vragen kreeg ik dus niets vandaag. Dat is me nu wel duidelijk.

Ik nam een diepe zucht en vroeg “Meneer mag ik alstUblieft klaarkomen vandaag?…of nee…ik smeek U mag ik alstUblieft klaarkomen?” Meneer begon hard te lachen. “Wie wil er klaarkomen?”. Ik slikte. “Meneer ik wil graag klaarkomen als dat van U mag” En weer een harde lach. “ik hoor nog steeds het juiste niet, dus helaas nee”. Zijn hand zat nog steeds in mijn haar. Ik kon mijn hoofd niet afwenden. Dus probeerde het nog een keer. “Meneer mag dit sletje, …Uw gore sletje alstUblieft klaarkomen vandaag? ik smeek het U. Alstublieft. Ik zal alles doen wat U maar wilt maar AlstUblief. Ik smeek het U. Meneer alstUblieft”. De ogen van Meneer zeiden alles. Ik zag dat dit was wat Hij wilde horen. En al snel klonken die verlossende woorden. Mocht ik stoppen met bungelen aan dat draadje van onzekerheid. “Ja, dit gore sletje van mij mag klaarkomen. Maar dan wel klaarkomen tot ze niet meer kan”.

En zo kwam ik in de situatie terecht van niets tot over de top. Hij trok me weer omhoog en gooide me terug op tafel. Zijn hand ging tussen mijn benen, Zijn vingers schoven mijn kut in en voor ik het wist kwam ik de eerste keer al klaar. maar daarmee was het nog niet over. Zijn vingers bleven het werk doen. en ik, ik zat ik een sneltrein van orgasmes. de ene na de andere diende zich aan. Schokkend lag ik op die tafel. Alles deed zeer. Maar Meneer stopte niet. En liet me komen en komen. Tot die laatste keer. Ik schreeuwde en schreeuwde. Alle energie die ik had was er uit. Hij verloste me van zijn vingers. Trok me weer omhoog. Greep me weer in mijn haren en keek me aan. “En is het nu duidelijk wat je de volgende keer doet?” Een traan droop uit mijn ogen. “Ja Meneer meer dan duidelijk”.

Hij pakte me vast. “Goed zo meisje, je weet het wel. Ik ben trots op jou. Ik ben trots op hoe je jezelf staande hebt gehouden vandaag”.  Ik kroop weg in Zijn armen. Wetende dat ik daar altijd veilig zou zijn

 

©2017 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven