Angst en geluk

Dit  is een vervolg op –>  Een onverwachte wending

Angst en geluk

Onze tongen verstrengelen zich met elkaar. Ze kruipt nog dichter tegen me aan. Slaat haar been om me heen. En voor we het weten raken we samen verstrikt in een intense vrijpartij. De opgebouwde spanning van de afgelopen dagen wordt omgezet in pure geilheid. Van elkaar afblijven is er niet meer bij. Terwijl we zo intens zoenen dringen haar vingers bij me naar binnen. Met mijn handen knoop ik haar blouse open. Mijn vingertoppen gaan heel voorzichtig over haar tepels. Ze reageert door heel zachtjes te kreunen. Maar dan grijpt ze mijn polsen stevig vast. Kijkt me in mijn ogen en schudt haar hoofd. Ze haalt het lint uit haar haar en bindt mijn polsen vast aan het hoofdeinde van het bed.

 

“Nog niet meisje, nog niet”, laat ze me weten.

 

Ze duwt mijn benen verder van elkaar af. En dringt daarna weer met haar vingers naar binnen. Wanneer ze in en uit mijn natte grot met haar vingers gaat, hoor je het geile vocht klotsen. Ze likt het vocht van haar vingers. 

 

“Zou je ook willen proeven?” 

 

Met een klein knikje geef ik haar aan dat ik dat zeker zou willen. En terwijl ik dat zeg glijden haar vingers haar eigen kutje in. Eerst heel rustig, maar dat gaat steeds intenser. Ze sluit haar ogen. Haar lange rode haar danst langs haar gezicht. Haar borsten zie je rustig schommelen. Het is intens genieten om haar zo bezig te zien. Ik zie het vocht langs haar vingers glinsteren. De beweging wordt rustiger. Haar vingers glijden uit haar kutje zo mijn mond in. Ze smeert haar geile vocht over mijn lippen. Terwijl ik haar vingers aflik.

 

“Dat vind je wel lekker zie ik al. Daar wil je vast nog veel meer van. Maar dat zal je moeten verdienen.”

 

Haar warme kutje schuurt langs mijn benen en over mijn natte grotje. Ons geile vocht smelt samen. Van genot sluit ik mijn ogen. En dan neemt haar tong bezit van mijn grotje. Ze zuigt aan mijn clit, en glijd met haar warme tong naar binnen. Terwijl ze mijn benen steeds verder uit elkaar duwt. Gaat haar tong langs mijn schaamlippen, die ze ook één voor één naar binnen zuigt. Met haar vingers glijd ze weer naar binnen. Het geile vocht wat vrij komt drinkt ze met veel plezier. Dat laat ze duidelijk merken. Als ze weer opkijkt zie ik haar ogen twinkelen.

 

“Wilde je ook wat proeven meisje?” 

 

Voor ik ook maar kan antwoorden hangt ze met haar kutje boven mijn gezicht. Net op die hoogte dat ik er niet bij kan. ik probeer te reiken met mijn tong. Probeer ook met mijn hoofd omhoog te komen. Maar dan zet ze haar billen op mijn schouders. Zo glijd mijn tong toch nog bij haar naar binnen. En nat is ze zeker. Wanneer ik met mijn tong langs haar clit ga, kreunt ze hevig. Als ik begin te zuigen beweegt ze met me mee. Ze is botergeil en staat op standje, bijna klaar. Haar handen gaan door mijn haar. Onder het kussen tovert ze een blinddoek vandaan.

 

“Ik moet je blinddoeken meisje. Raak niet in paniek. Ik blijf bij je en zal voor je zorgen. Geniet van wat komen gaat”

 

Even slaat mijn hart over. Het wordt weer donker om me heen. Ik hoor een deur gaan en hoor meerdere voetstappen. Maar ze schuift haar kutje weer rustig over mijn mond.

 

“Doe maar meisje. Het komt goed. Geniet met volle teugen.”

 

Wanneer het vocht mijn mond weer in glijd komt de geilheid weer geheel boven. Haar kutje beweegt weer met me mee. Ze kreunt heel intens. Al het andere geluid om me heen vervaagt. Ze pakt mijn benen vast en trekt ze omhoog. En dan dringt er iemand mijn grotje in. Eerst heel rustig, maar al snel wordt het steeds harder en harder. Met geweld beukt hij zijn stijve pik mijn grot in. En al snel voel ik het warme zaad naar binnen spuiten. Wanneer hij zijn pik er uit haalt loopt het langs mijn billen. En hoor ik hem zeggen….

 

“Volgende”

 

De volgende dringt naar binnen. En ook die komt met geweld klaar. En zo volgen er nog een aantal mannen. De tel ben ik na een tijdje kwijt. Maar vind ik dat erg… Nee niet echt. Ik geniet van het grove geweld wat ze gebruiken. Mijn kutje bonkt van genot en schreeuwt naar meer. Maar ik hoor in de verte een deur dicht gaan. Even is het helemaal stil en lig ik alleen op bed. Als ineens haar warme tong weer langs mijn schaamlippen gaat. Ze likt me schoon en dringt dan weer bij me naar binnen met haar vingers.

 

“Nu jij meisje laat je gaan”

 

Ze zuigt en likt. Haar vingers gaan in en uit. De spanning bouwt op. Ik vecht tegen het klaarkomen. Wil niet dat het al eindigt. Maar wanneer ze zachtjes in mijn clit bijt is er geen houden meer aan. Ik schreeuw alles er uit terwijl ik hevig schokkend klaarkom. Kippenvel kruipt waar het niet gaan kan. En ze blijft maar zuigen totdat ik smekend schreeuw of ze alsjeblieft wil stoppen. Dan kruipt ze weer naast me. En zoent me weer heel intens zoals het ook die ochtend was begonnen. Ook nu gaan we weer geheel in elkaar op.

 

“Meisje ik heb van je genoten. Ik hoop jij ook van ons.”

 

Zachtjes knik ik bevestigend. 

 

“Ja, ik heb genoten. Ook al heb ik geen idee wie jullie allemaal zijn. Maar dank je wel voor deze ervaring”

 

Ze kust me op mijn voorhoofd.

 

“Dank je meisje. Ik moet nu gaan.”

 

Ik hoor haar voetstappen nog in de verte. En dan sluit er een deur. Ze is weg. Ik lig hier nog steeds gebonden aan het bed. De blinddoek zit nog voor mijn ogen. Lange tijd blijft het stil. Als ik ineens een kraan hoor lopen. Er komt iemand naast me op het bed zitten. De blinddoek gaat af. Even moet ik weer wennen aan het licht. Maar dan kijk ik weer in die ogen. Die ogen die me een aantal dagen terug mee hadden genomen naar dit huisje bij het meer. Zijn handen gaan door mijn haar. Hij knoopt het lint los en bevrijd mijn handen.. Waarna hij me met een zachte warme washand wast. Geen plekje wordt overgeslagen. Zorgvuldig wordt ik daarna afgedroogd. En mijn zere striemen worden verzorgd. Even sluit hij me in zijn armen en houdt me stevig vast. Uit een tas tovert hij een mooie jurk en hakken. Deze mag ik aan doen. Zoals het begonnen was vraagt hij ook nu weer mijn hand. Na een kleine wandeling langs het water ben ik weer terug bij het bankje waar hij me ook gevonden had. En zonder ook maar een woord verdween hij daarna weer.

 

Nagenietend tuurde ik over het water. De golven dansten in het water en speelden met de stralen van de zon. Nog even en dan ging de zon onder. In gedachten verzonken hoorde ik een hele bekende, vertrouwde stem.

 

“Meisje heb je genoten? is je lang gekoesterde wens zo vervuld?”

 

Dat ik op keek, keek ik in de mooie blauwe ogen van Meneer.

 

Woorden kon ik zo gauw niet vinden. Maar de tranen kwamen snel. Door de tranen heen zag ik het toch echt goed. Daar staat mijn allerliefste Meneer. Tranen van geluk rollen over mijn wangen. Terwijl ik hem om Zijn nek vloog.

 

“Dank U Meneer, dank U. Dat heeft U zeker. U heeft me laten sidderen van angst, maar ook laten borrelen van geil geluk.”

 

Waarna ik mezelf liet zakken, en vol dankbaarheid neerkniel voor Zijn voeten.

 ©13 augustus 2021 – By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven