Wie??

Dit verhaal is een vervolg op Een vochtige zonsopgang

Wie??

Terwijl ik de sleutel in het slot hoor draaien, spits ik mijn oren. De deur gaat open. Ik hoor het geluid van hoge hakken en nog iemand. Ik probeer goed te luisteren maar hoor niets bekends. De man die me vastgebonden heeft hier op tafel gaat ook gewoon verder waar hij mee bezig is. Hij duwt zijn harde pik in mijn mond. Zo diep dat ook mijn neusgaten worden afgesloten door zijn ballen. Ademen is niet mogelijk. Focussen op iets anders is nu moeilijk. Het geluid van de hoge hakken komt dichterbij. Ik ruik een geur die me wel bekend is. Maar ik weet het niet thuis te brengen. In mijn hoofd begint het langzaam te duizelen. Nog even en ik val flauw. Maar wanneer ik begin te kokhalzen krijg ik weer lucht. Hij haalt zijn pik uit mijn mond en geeft me een stevige klap in mijn gezicht. Mijn wang gloeit. Weer hoor ik de deur gaan. Het geluid van de stappen lijkt steeds verderop. Ben ik achtergelaten?

 

Ik focus. Met man en macht probeer ieder geluid op te pakken. En wanneer ik goed luister hoor ik enig geroezemoes. Maar verstaan kan ik het niet. De woorden, maar ook de stemmen, worden niet duidelijk. Ook al doe ik nog zo mijn best. De angst bouwt nu toch wel op in mijn lijf. Wat gaat er gebeuren? Wat zijn ze met me van plan? Terwijl ik worstel met al die gedachten hoor ik weer iemand dichterbij komen. Jij bent het weer. De man die me meenam bij het bankje vanmorgen. Even gaat hij liefkozend met zijn vingers langs mijn wangen. Kijkt diep in mijn ogen. Knippert even en knikt dan. alsof hij wil zeggen “meisje het komt goed”. 

 

Dan tovert hij een sjaaltje uit zijn zak en ontneemt me mijn zicht. Het is donker nu. Met zijn handen gaat hij langs mijn lichaam. En ik voel dat hij bij mijn benen blijft staan. Op dat moment komen ook de andere stappen weer dichterbij. De hakken staan heel dichtbij. Die geur, ik ken je. Maar duidelijk krijg ik het niet in mijn hoofd. Gedachtes gaan met me aan de haal, maar de route weten ze niet goed te vinden. Angst en paniek grijpt om zich heen. Maar wanneer ik daar aan toegeef, dringt er iets met geweld naar binnen. Even schreeuw ik. Maar dat wordt in de kiem gesmoord. Er gaat een prop in mijn mond en iemand knijpt mijn neus dicht. Ik wordt ruw gepenetreerd terwijl ik snak naar adem. Op de achtergrond hoor ik haar lachen. Die stem, dat geluid? Ik ken haar. Maar waarvan? En dan vervaagt alles en wordt het stil.

 

Het is koud als ik weer bijkom. ik zit op een koude betonnen vloer. Vast aan en ketting. Maar kan nog steeds niets zien. Er zit een donkere zak over mijn hoofd. Waar ben ik toch. Hoe laat is het? Ik had allang thuis moeten zijn. Ik schuif mijn rug tegen de muur aan. Trek mijn benen op en sla mijn armen er om heen. Ik maak me zo klein mogelijk. Het geeft me iets van zekerheid. Komt iemand me hier weghalen. Kom ik weer thuis. Warme tranen lopen over mijn wangen. Bang, koud en alleen. Even voel ik om me heen. Er staat een tafel. Voelend met mijn handen sta ik op. Maar dan als ik daar sta grijpt iemand me vast. Ik versteen. Maar dat maakt hem niet uit. Met geweld duwt hij zijn pik naar binnen. Binnen no time komt hij klaar. Dwingt me daarna op mijn knieën. Trekt de zak van mijn hoofd en duwt daarna zijn vochtige pik mijn mond in. En ook al ben ik bang, ik laat het gebeuren. Even later komt hij naast me zitten. Houd me vast en geeft me wat te drinken. Het is op dat moment dat ik de eerste woorden hoor. 

 

“Goed zo meisje, drink dit maar.”

 

Wanneer ik hem aankijk zie ik weer die ogen. Op een of andere manier hebben we een connectie samen. Zijn vingers gaan tussen mijn schaamlippen en al vingerend brengt hij me tot een orgasme. Hij maakt me vreselijk geil, zelfs in deze bizarre situatie. Mijn hoofd duizelt. Maar toch wil ik meer. Een honger die ontembaar is. Hij trekt me bovenop hem en ik berijd hem alsof ik met grote snelheid naar het einde van de wereld moet. Ben me dan ook niet bewust dat er meer mensen de ruimte zijn binnengekomen. Dat word ik pas als er iemand met een tong mijn mond binnengaat. Weer ruik ik die geur. Maar ze neemt me mee in haar verlangens. Terwijl zijn pik diep in mijn kutje zit. Vingert ze me. En haar tong… Mijn hoofd duizelt nog steeds. Mijn zicht is vaag en dubbel. Ik kan gewoon niet goed zien wie er bij me zijn. Maar de gevoelens die ze teweeg brengen zijn duidelijk. Ik ben geil als boter. De angst raakt op de achtergrond.  Ze duwt me achterover en zet dan haar kutje op mijn mond. Een kutje die goed vochtig is. En ik heb dorst. Met mijn tong lik ik al het vocht naar binnen. Zuig op haar klit en laat mijn tong de diepte voelen van haar grot. En wanneer ik dat doe laat ze haar warme goudgele vocht over mijn gezicht en in mijn mond lopen. Met mijn tong ga ik langs mijn lippen. Als ik goed kijk zie ik enigszins haar profiel. Donkere lange haren hangen langs haar gezicht. Haar tong gaat langs mijn lippen voor ze mee weer kust. Waarna ze me weer meeneemt op de verwarrende reis. En jij, de man die voor me zorgde vanmorgen, ik voel je pik nog steeds diep in me. 

 

Mijn hoofd is wazig, ik duizel. zelfs mijn gedachten dwarrelen weer weg. Ik ben moe. Nog even luister ik. De hakken, die stappen ze verdwijnen weer. Er wordt een glas tegen mijn lippen gedrukt, ik drink. Iemand houdt me vast. Verwarmd me met een deken. Als ik weer wegglijd in een korte slaap. Ruw wordt ik uit mijn slaap gewekt. De deur gaat met een vaart open. Stevige zelfverzekerde stappen komen binnen, maar ook weer hoor ik die hakken. 

 

Een hele bekende geur vult de ruimte.  Het zal toch niet? Nee toch? Of wel? 

 © By kleintje – 26 april 2021

Vervolg op dit verhaal –> Jij, of toch niet?

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven