Een vochtige zonsopgang

Een vochtige zonsopgang

 Wat is het toch mooi die zonsopgang boven het water van het meer. De vogels hoor ik kwetteren. Het is nog heel vroeg. Maar dat ik vanmorgen wakker werd moest ik er uit. Heb me snel aangekleed. En ben er gelijk op uit gegaan. En nu hier op het bankje genieten van de koffie die ik heb meegenomen en deze prachtige zonsopgang. Het water schittert en heeft prachtige kleuren. Het is echt heerlijk om op deze manier wakker te worden en met frisse energie de dag te beginnen. Het hoofd ruim. Op naar wat de dag te brengen heeft. En ondanks dat het nog redelijk fris is, is het absoluut niet koud. In het zonnetje kan mijn jas een stukje open. En vangt mijn decolleté de eerste zonnestralen van de dag. Even sluit ik mijn ogen. Het geluid van het water wat klotst tegen de keien, de prachtige tonen van de vogels en de geur van de nieuwe dag, brengen het geluk in me naar boven. En terwijl ik zo zit, droom ik weg in mijn verlangens.

 

Verlangens naar genegenheid, intiem contact. Verlangens naar jou. Ja jou. Jij die man met zijn prachtige ogen. Ogen waar ik me geheel in kan verliezen. Waardoor ik me soms wanneer je te lang kijkt, toch ook ongemakkelijk kan voelen. Wetende dat je me dan leest en weet hoe ik me voel. Die ogen prikken dan door me heen. En ondanks dat, voel ik me dan ook de meest sexy vrouw ter wereld. Je ogen gaan over mijn hele lichaam. Ze consumeren mijn zijn op dat moment. En dat, alleen dat is zo’n geil gevoel. Dan reageert mijn lichaam.

 

Even gaan mijn handen over mijn eigen lichaam. Voel ik jouw aanwezigheid, ook al ben je niet hier. Mijn tepels worden hard. Ze zijn goed zichtbaar door de stof van mijn bloesje. En terwijl ik hier alleen zit, schuift mijn hand heel voorzichtig mijn broek in. Heel even voel ik de aanraking. De tinteling die door me heen gaat veroorzaakt een kippenvel die als een bliksemflits over mijn lichaam schiet. Dat ik geil ben is overduidelijk. Mijn vingers zijn vochtig en wanneer ik dat zou willen glijden ze zo naar binnen. Maar ben me ook bewust dat ik buiten ben. Als ik mijn ogen open zie ik de zon schitteren over het water. Nog steeds is het hier stil. Mijn vingers laat ik even verder gaan. Ze glijden naar binnen waar ze nog vochtiger worden. Met mijn andere hand maak ik mijn broek los. Iets meer bewegingsruimte zo fijn zijn. Waarna ik volledig in mezelf op ga. Mijn vingers glijden in een uit. Mijn andere hand tikt heel zachtjes op mijn klit. En voor ik het weet val ik bijna over de rand van een heerlijk orgasme. 

 

Maar dan pakt iemand mijn hand vast. Verschrikt open ik mijn ogen. Voor me staat een onbekende man. Dat hij opgewonden is geraakt is duidelijk te zien. Hij haalt mijn hand uit mijn broek. En laat de zijn vingers naar binnen glijden. Tijd om echt angstig te worden is er niet. Hij brengt me in no time tot een heftig orgasme. Maar stopt niet. Hij blijft doorgaan. Al heel snel volgt de volgende. Na dit orgasme haalt hij zijn hand uit mijn broek. Vol genot likt hij zijn vingers af. We hebben nog geen word gedeeld. Alleen onze ogen hebben elkaar gesproken en die laten elkaar niet meer los. 

 

Wanneer hij zijn hand naar me uitsteekt, pak ik die vast en loop mee. Samen lopen we een stukje en stopt hij bij een klein houten huisje wat daar staat. Tovert een sleutel uit zijn zak. En al snel zijn we binnen. Nog steeds zijn we stil. Maar die blik in zijn ogen kleed me al uit. Als vanzelf volgen mijn handen. Ik rits mijn jas los. Knoop mijn bloesje open. En stap vervolgens ook uit mijn broek. Daar sta ik te midden van al mijn kleding. Naakt, voor een nog steeds onbekende man. Naakt maar zo geil. Er ontstaat een niet normale honger. Mijn handen gaan verder met zijn broek. Ik wil meer, veel meer dan alleen die hand die hij me gaf. Ik wil ook zijn goud proeven net zoals hij dat met mijn vocht deed. En zoals hij mij liet genieten, wil ik dat ook voor hem doen. Alleen zodra ik die stap probeer te zetten grijpt hij mijn hand stevig vast. Zijn ogen spuwen. Hij grijpt mijn lange haar vast en sleept me richting een tafel. Ik schreeuw en stribbel tegen. Maar zonder enige reactie gaat hij stug door met zijn handelen. Al heel snel zit er een prop in mijn mond is hard schreeuwen onmogelijk. Met een touw bind hij me vast op de tafel ik kan geen kant op. Mijn hoofd heeft geen steun. Wanneer ik deze neer zou willen leggen, zakt mijn hoofd over de rand van de tafel. Mijn benen heeft hij ook wijd uit elkaar vastgebonden. Mijn hart bonkt. Niet wetende wat hij verder van plan is. 

 

Zijn ogen pakken mijn blik weer. Wanneer ik die ogen zie wordt ik toch weer rustiger. En komt die geile honger weer boven. Zijn vingers glijden weer tussen mijn schaamlippen. Schieten daarna weer pijlsnel naar binnen. ik word steeds natter en natter. Al snel zijn er meer vingers binnen. De druk loopt al snel weer omhoog. Maar hij stopt voor ik mezelf kan laten gaan. Hij loopt om me heen. Wanneer hij naast mijn hoofd staat knoopt hij zijn broek los. Zou ik dan eindelijk krijgen wat ik daarnet zo graag wilde. Zijn pik staat recht vooruit. Zijn eikel glanst. Dat hij opgewonden is, is duidelijk. Ik laat mijn hoofd zakken. Met mijn tong werk ik net zo lang totdat ik de prop uit mijn mond krijg. Vol verlangen open ik mijn mond. Hopelijk vult hij die met zijn stevige, stijve pik. Ik probeer met mijn hoofd dichterbij te komen. Maar dat lukt niet. Zijn handen pakken mijn hoofd stevig vast. Al Plagend gaat hij met zijn pik langs mijn mond. Maar als ik denk dat ik zijn pik te pakken heb, is hij alweer weg. Weer loopt hij om me heen. Even voel ik zijn pik langs mijn schaamlippen gaan. Denk ik even dat hij binnendringt. maar ook dan weer die teleurstelling. Zijn vinger lopen over mijn buik. Grijpen mijn tepels en knijpen hard in mijn borsten. Maar dan is hij weer terug bij mijn mond. Hij slaat zijn pik tegen mijn wangen. Wrijft met zijn eikel over mijn lippen. En dan voel ik toch wat vocht. Ik lik mijn lippen af. Even biedt hij me zijn eikel aan. Al het vocht wat ik te pakken kan krijgen lik ik af met mijn warme tong. Mijn tong speelt met zijn eikel. 

Maar dan hoor ik een sleutel in de deur, wie komt er binnen…..

©By kleintje – 19 april 2021

Vervolg op dit verhaal –> Wie??

Pagina delen:

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven