Magneet

Magneet

Opeens was het daar. Als een magneet voelde ik het trekken. Een raar gevoel in mijn buik. Heel onrustig werd ik er van. Dat er wat gebeurde was duidelijk. Wiebelend zit ik op mijn stoel. Ik blijf maar staren. Er komt geen hap meer door mijn keel. Snel neem ik nog een slok water. Hopende het weg te kunnen spoelen. Maar dat is tevergeefs. Mijn vriendin kijkt me al bedenkelijk aan. Haar wenkbrauwen gaan vragend omhoog. Even wend ik mijn blik van haar af. En dan ziet ze wat ik bedoel. Haar ogen spreken boekdelen. Ze bijt op haar lip en knikt. Samen kletsen en drinken we nog wat. Daarna gaan we lachend de deur uit. 

 

Het is een mooie zomeravond. We hebben net heerlijk gegeten. En besluiten dat we wel wandelend naar huis kunnen. Heerlijk over het pad langs de bosrand. De warmte van de zon is nog goed te voelen. Vrolijk kletsend en lachend zijn we al bijna bij het dorp. Achter ons horen we een fietsbel. En als ik me omdraai zie ik jou. Je ogen, weer voel ik hetzelfde. Die aantrekkingskracht. Is dat wederzijds? Wanneer je bijna naast ons fietst, stop je en stapt af. 

 

“Goedenavond dames, lekker aan de wandel? Moest gewoon even kijken of ik jullie nog zag. Heb genoten van jullie in het restaurant. Wat een heerlijke vibe geven jullie af.”

 

Mijn ogen zoeken naar die van mijn vriendin. Als vanzelf beginnen we haast te giechelen. Ik voel mijn wangen gloeien. Hopelijk is dat niet te zien. Ze raakt even mijn hand aan. En met een blik zegt ze haast… “Toe dan, bijt vast, grijp die kans” 

 

“Hey ja, was het zo overduidelijk. We hebben ons zeker vermaakt. En het moment dat ik jou zag maakte het alleen nog maar plezieriger. Hoop niet dat ik je een ongemakkelijk gevoel heb gegeven.”

 

Even lacht hij hard.

 

“Ongemakkelijk…. Dacht het niet. Twee van die mooie dames. Hoe kan mij dat nou een ongemakkelijk gevoel geven. Ik was juist vereerd. Vandaar dat ik ook even moest kijken of ik jullie nog zag. Hebben jullie misschien nog zin in een drankje samen?”

 

“Ja leuk, gezellig. Waar had je in gedachten?”

 

“Ik woon hier niet ver vandaan. Bij mij in de tuin? Lijkt jullie dat wat?”

 

“Wijs ons maar de weg. Dan lopen we met je mee. Het is nog heerlijk buiten.”

 

Na vijf minuten lopen zijn we bij het dorp. En staan we ook al voor zijn huis. Het huis staat redelijk afgelegen. Geen buren te bekennen, laat staan verkeer. Snel maakt hij de tuindeur los. We volgen hem de tuin in en gaan zitten op het terras. Even kletsen we samen en raken we al wat aan elkaar gewend. Hij gaat de drankjes halen. En is in no time ook weer terug. AL snel hebben we het erg gezellig met z’n drietjes. Er wordt honderduit gekletst en gelachen. De geile spanning die ik in het restaurant voelde wordt daardoor steeds intenser. Nog even en dan kan ik dat moeilijk meer verbergen. Af en toe raakt mijn vriendin me aan in het gesprek. En dan raast het door me heen. We kletsen en drinken. En na nog en glas wordt ik steeds losser. De fles is leeg, dus je gaat nog een fles voor halen. Samen met mijn vriendin klets ik verder. Ik kijk in haar ogen en kus haar. Het wordt een lange intense kus daar op de bank van het terras. Onze tongen verstrengelen zich. We vergeten even alles om ons heen. En als we zien dat jij er al weer staat met nieuwe drankjes, nodigen we je uit om tussen ons in te komen zitten. Daar hoef je niet over na te denken. Al snel kussen we je. Dat magneetje wat voelbaar was in de lucht wordt steeds sterker. Pure aantrekkingskracht wordt een geil spel. Van de ene tong naar de andere gaan we in elkaar op. Mijn bloesje knoop ik open zodat mijn borsten de ruimte krijgen. En ook mijn vriendin ontdoet zichzelf van haar t shirt. Voorzichtig bijt ik in haar tepel en zuig hem daarna mijn mond in. Ondertussen gaan mijn handen onder haar rokje. Het is goed te voelen dat ze opgewonden is. Het vocht loopt langs mijn vingers. Ik proef het zilte vocht van mijn vingers. Zuig mijn lippen naar binnen. En ga op mijn knieën. Mijn tong gaat likt de druppel langs haar dijbeen. En vind dan zijn weg tussen haar schaamlippen. Ze reageert door haar hand in mijn haar te draaien. Met haar andere hand maakt ze de riem van jouw broek los. Knoopt daarna je broek los En verlost je stijve pikt van zijn krappe ruimte. Fier staat deze recht vooruit. En terwijl ik haar heerlijk kutje lik. Zuigt ze jouw pik haar mond in. Even laat ik haar gaan en dan tongen we weer samen. Het zilte van haar vocht en dat van jou maken me nog geiler. Met mijn hand pak ik je stijve pik vast en trek je langzaam af. Terwijl ik dat doe neemt mijn vriendin je eikel in haar mond en zuigt. Je kreunt en geniet zichtbaar. Mijn mond zet ik op de jouwe. Jouw hand heeft ondertussen ook zijn weg gevonden. Twee vingers graven zich steeds dieper in mijn kutje. Wanneer mijn vriendin jou kust kruip ik op je schoot. Die heerlijke grote pik schuift zonder probleem mijn warme, natte kut in. Met een langzame beweging berijd ik je. Mijn vriendin speelt met mijn tepels. Ik voel je pik stijver worden en schokken. Wetende dat je bijna klaar zou kunnen komen stop ik even. Gewoon om je heel even te plagen. Je ogen gaan open. En dan neem ik mijn kans weer waar. Steeds sneller en sneller, gaat jouw pik in en uit mijn kutje. En dan voel ik het warme vocht naar binnen spuiten. Jij kreunt heftig maar intens. Even blijf ik nog zitten. En dan ga ik naast je zitten. Mijn vriendin grijpt haar kans en slurpt jouw vocht mijn kutje uit. Ze likt en zuigt en wil geen druppel missen. Het liefste zit ze nog wat meer. Na enkele minuten met mijn klitje spelen kom ik schuimend klaar. Ook dat likt ze weg. Waarna ze me beloond met een tongzoen. En ook zij nog even met jouw pik wilt spelen. Deze wordt van alle opwinding ook gewoon weer stijf. Je duwt haar tegen de bank en neemt haar van achteren. Met flinke stoten dringt jouw pik haar kutje in. Even slaakt ze een gilletje maar zie dat ze intens geniet. En ook dan mag haar hoogtepunt komen. Zo gaan we samen nog even door totdat we toch ook uitgeput op de bank terecht komen met zijn drietjes. 

 

Alle drie half aangekleed kijken we elkaar aan. Lachend maar zonder enige spijt. Wat was dit heerlijk. Na nog een drankje kleden we ons weer aan. Want we zullen toch ook nog naar huis moeten. 

 

Maar voor we vertrekken stel je ons nog een vraag:

 

“Dames, waar eten we morgen?”

© By Kleintje – 22 maart 2021

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven