Op de klanken van de viool

Op de klanken van de viool

Dit verhaal is een vervolg op Blijf ademen

Zwoosh….zwoosh….

Het geluid van de zweep overstemt de klanken van de viool. Ik voel de zweep langs me heen zwiepen. Hij raakt me net niet. Maar toch merk ik dat ik af en toe mijn adem in houd. Met de verwachting dat de volgende zwiep me gaat raken.

Zwoosh…

Daarna blijft het stil. Alleen de klanken van de viool blijven de ruimte vullen.

 

Ratsssss….

 

Ik gil het uit. Dat deed fucking zeer. Ik voel het kloppen op mijn borst. Met een noodvaart werden de vele knijpers van mijn borst getrokken. Dat veroorzaakte een scherpe pijn.

 

Ratsssss…..

 

Daar gaan de volgende. Ik schreeuw, ik scheld. Maar mijn Meester blijft stil. Op mijn buik voel ik de knijpers nog zitten. Ik smeek of die er gewoon rustig van af mogen. Maar antwoord blijft uit. Dan hoor ik twee stappen en ratsssss.… daar was mijn antwoord. Gillen lukt niet meer. Maar is ook niet meer nodig. Na al die knijpers druip ik ondertussen van geiligheid. 

 

Meester knoopt de blinddoek los. En dan zie ik dat ik voor het open raam sta. Ik kijk naar mijn Meester en zie dat mijn gegil en geschreeuw ook Hem heeft opgewonden. Voor ik weg kan kijken, heeft Hij mijn blik al opgemerkt.

 

“Ah, meisje wilde je dat hebben? Lust je die beloning wel?”

 

Stilletjes knik ik. Met mijn hoofd naar beneden en ogen neergeslagen.

“Zei je wat meisje? Ik hoor je niet.”

 

“Ja Meester, IK wil U graag dat plezier doen.”

 

Hij laat de ketting aan mijn handen vieren.

 

“Ga maar op je knieën zitten meisje. Gewoon hier voor het raam waar iedereen ons zou kunnen zien.”

 

Ik kniel neer op mijn Knieën. Meester zet de ketting weer vast. Geknield zit ik voor het raam, naakt en met mijn armen boven mijn hoofd gebonden aan de ketting. Dan trekt Hij de riem uit zijn broek. Maakt Zijn rits los en haalt Zijn lekker stijve pik tevoorschijn. Ik bijt op mijn lip. En bevochtig mijn lippen met mijn tong.

 

“Ah, ik zie dat dit meisje lekkere trek heeft. Doe die mond maar eens wagenwijd open.”

 

Snel open ik mijn mond volledig. Mijn Meester wacht geen moment. Maar vult mijn mond direct met Zijn heerlijke pik. Hij schuift hem volledig naar binnen. Pak mijn hoofd vast. En stoot rustig heen en weer. Veel tijd om adem te halen heb ik niet. Maar dat sla ik graag over om Hem te plezieren. Het kwijl loopt langs mijn mondhoeken naar buiten. Mijn mond heb ik stevig om zijn pik heen gesloten. Met mijn tong speel ik wat heen en weer terwijl ik zuig en mijn Meester steeds steviger naar binnen stoot. Ik zie Hem genieten van wat Hij doet. Af en toe ontmoeten onze ogen elkaar. De blik in de ogen van mijn Meester maken me nog geiler. Even houdt Hij mijn hoofd stil, terwijl Zijn pik diep in mijn mond zit. Langzaam krijg ik het gevoel dat ik moet kokhalzen. Mijn ogen beginnen te tranen. Meester begint hard te lachen en dan laat Hij heel even los. Om vervolgens nog harder naar binnen te stoten en mij te belonen met Zijn heerlijke zaad. Iedere druppel slikt ik door. Lik mijn lippen af. En ook Zijn pik lik ik helemaal schoon.

 

“Dank U wel Meester voor deze fijne beloning.”

 

Hij knikt goedkeurend.

 

“Dacht je dat je er al was meisje? We beginnen net.” 

 

Hij pakt een kruk. En dan mag ik gaan zitten. De ketting aan mijn handen wordt weer bijgesteld zodat mijn armen goed omhoog blijven. Uit de bovenste la van de ladekast tovert Hij twee enkelboeien tevoorschijn. Deze gaan om mijn enkels en ook deze klikt hij vast aan een ketting boven mijn hoofd. Ik hang achterover en balanceer op de kruk met mijn benen in spreidstand omhoog. Met zijn vingers voelt Hij tussen mijn schaamlippen. Ik hoor Hem goedkeurend grommen. Zijn vingers glijden naar binnen. Eerst één vinger. Daarna volgen er al snel twee. Het geil zorgt er voor dat het heel gemakkelijk gaat. En dan vliegt Zijn vuist naar binnen. Mijn kutje is goed gevuld. Van genot kreun ik alles bij elkaar. Zijn vuist draait en stoot zachtjes in mijn met geil goed gevulde grotje. Zijn andere hand pakt een tepel en knijpt en trekt heel hard. Die pijn trekt me over een grens heen. Het geil spuit mijn kutje uit. Ik kom schreeuwend klaar.  Even houdt Meester Zijn hand stil totdat mijn kutje weer ontspannen raakt en Hij weer rustig kan bewegen. Nogmaals laat Hij me tot die grens komen maar spreekt me streng toe. En beveelt me dan om niet klaar te komen. Langzaam blijft Hij bewegen en houdt me op die grens. Met iedere beweging wordt het moeilijker voor me om die grens te bewaken.

 

“Meester mag ik alstUblieft mezelf laten gaan. Mag ik alstUblieft nog een keer klaarkomen? Het wordt steeds moeilijker voor me om die grens niet over te stappen.”

 

“Meisje, steeds moeilijker maakt het dus nog niet onmogelijk, Dus nee je blijft die grens nog even bewaken.”

 

Mijn Meester gaat door met bewegen. En wanneer Hij met Zijn duim iets verder naar buiten duwt, vlieg ik door die grens. Er was geen houden meer aan. Ik schreeuw het uit en kom klaar. 

 

“Goed zo meisje. Dit wilde ik. Tot die uiterste grens, waar je echt niets anders meer kon.”

 

Heel rustig haalt Hij zijn vuist weer uit mijn kutje. Zijn vingers spelen nog een tijdje met mijn clit. Ik voel het geil eruit lopen. Met Zijn warme tong likt hij langs mijn schaamlippen. Zuigt mijn clit naar binnen en bijt zacht. Zijn tong kruipt naar binnen. En weer brengt Hij me naar de rand van klaarkomen. Maar ik krijg de toestemming mezelf te laten gaan. Nog drie keer laat Hij me komen terwijl hij met Zijn tong en tanden mijn kutje bespeeld. Mijn benen schudden en trillen in de kettingen. Mijn ademhaling is niet rustig meer te krijgen. Met Zijn handen gaat Hij door mijn haar.  

 

“Meisje wat heb jij het goed gedaan. Ik ga je nu rustig losmaken. Eerst geeft Hij mijn benen bewegingsruimte. Wanneer ze weer omlaag zitten, bungel ik ze heen en weer zodat het bloed weer kan stromen. Dan laat Hij de ketting bij mijn handen vieren en kan ik weer rechtop zitten. Mijn polsen maakt Hij los. En ook mijn armen bungel ik even heen en weer. Dan nog een paar slokken water. Mijn Meester tilt me op van de kruk en neemt me mee naar een heerlijk warm bad.

 

Daar in dat bad kruip ik heerlijk tegen Hem aan. Weer voel ik daar de opwinding van mijn Meester. Ik draai me om, ga heel even iets verzitten, mijn ademhaling versnelt weer. Heel rustig beweeg ik mee op de klanken van de viool.

©By kleintje – 7 Maart 2021

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven