Vele ogen

Vele ogen

Het is nu drie weken, twee dagen en tien uur terug dat U weg ging. Nog even moet ik geduld hebben. Wat duren de dagen lang. De tijd kruipt voorbij. Ondanks dat we elkaar iedere dag een uurtje bellen in de avond, mis ik U zo. Maar ik zal nog één dag geduld moeten hebben. Nog één hele lange dag. Morgen zal U weer thuis komen. Eindelijk. Want mijn gevoelens stromen over. Ze kunnen geen kant op. Dat willen ze ook niet zonder U. Die gevoelens horen bij U, die gevoelens zijn van U.

 

Vandaag ga ik ons huisje helemaal gezellig maken. Zorgen dat alles in huis is waar U zo van houdt. Niets mag er missen. Zodat wat U ook zou willen, ik het zo voor U kan pakken of maken. Het maakt me gelukkig om zo voor U te mogen zorgen. Na de koffie loop ik nog even door het huis. Kijk rond in de kasten. Schrijf mijn boodschappenbriefje. Stap daarna in mijn autootje en rijd richting de markt en winkels. De bakker, de slager, de slijter en de supermarkt. Nog even op de markt wat mooie bloemen halen. En niet te vergeten een stukje van Uw lievelingskaas. Na een paar uurtjes staat alles in mijn autootje en kan ik terug naar huis. Thuis aangekomen ruim ik alle boodschappen op. Zet de bloemen in de vaas. Zingend ga ik daarna nog even met de stofdoek, stofzuiger en dweil door het huis. En verschoon het bed. En heel raar, de tijd vliegt nu ik, ook al bent U er nog niet, toch al voor U mag zorgen. Er is een lach op mijn gezicht aanwezig. Ik voel Uw aanwezigheid. Het voelt erg fijn.

 

‘s Avonds na het eten, plof ik op de bank. Heerlijk onder een dekentje. Alles is helemaal klaar. Ik pak mijn telefoon. Nog één keer samen bellen vandaag. Morgen komt U thuis. Na een uurtje bellen, hangen we op. Blij dat we elkaar weer snel gaan zien. Morgenochtend rond een uur of half elf zal het vliegtuig landen. We hebben afgesproken dat U zal bellen wanneer U richting huis rijdt, zodat ik me klaar kan maken voor Uw thuiskomst. Voordat ik mijn bedje in ga, check ik nog even mijn telefoon.

 

Een berichtje:

 

“Meisje, Ik heb een verrassing. Morgen neem ik iemand mee naar huis die je al lange tijd niet gezien hebt. Ik weet zeker dat je het leuk vind om hem weer te zien. Maar heb daarbij wel een verzoek. Voordat ik morgen thuis kom draag je de kleding die ik al voor je heb klaar gezocht. Onderin mijn kledingkast staat een rode doos. Deze mag je morgenochtend pakken. Ik wil graag dat je dat draagt.”

 

Snel antwoord ik terug.

 

“Wat leuk Meester. Ik ben benieuwd wie U meeneemt. Ik zal dragen wat U graag wilt. Slaap lekker en een goede vlucht. Dikke kus van Uw meisje.”

 

Na een kwartiertje lig ik in mijn bed. Lig een tijdje wat te draaien maar daarna slaap ik toch al snel. Na een fijne nacht word ik vlak voor de wekker wakker. Het is 7 uur. Tijd om te gaan douchen en ontbijten. Na het ontbijt loop ik weer naar boven en pak de rode doos uit de kledingkast. In de doos zitten mooie kousen, jarretel, een mooie zwarte kanten bh met halve cups, een witte doorschijnende blouse, een kort rokje met een petticoat en hele hoge hakken. Een spannende outfit. Ik ben nu heel benieuwd wie Meester meeneemt. Ik doe voorzichtig de kousen aan en maak ze vast aan de jarretel. Mijn mooie rode nagels zijn nog goed zichtbaar. Daarna de mooie bh. Mijn tepels zitten net boven de rand van de cup. Ik pak mijn parfum en doe die op mijn polsen, bij mijn hals, tussen mijn borsten en aan de binnenkant van mijn dijbenen. Daarna de mooie blouse en het rokje met de petticoat. En als laatste de hoge hakken. Ik sta op en kijk even in de grote spiegel. Wow dat ziet er goed uit. Daar doe ik Meester en zijn mede reisgenoot vast een groot plezier mee.

 

Mijn telefoon gaat. Het is een berichtje van mijn Meester.

 

“Goedemorgen meisje, met ongeveer tien minuutjes ben ik thuis. Zorg je dat de koffie klaar is.”

 

Snel loop ik naar beneden richting de keuken. Ik zet de kopjes vast klaar voor de koffie. Terwijl ik in de keuken bezig ben hoor ik de deur. Met rustige passen loop ik richting de hal, kniel neer en verwelkom mijn Meester.

 

“Sta maar op meisje. Kijk eens wie ik heb meegenomen.”

 

Wanneer ik weer sta, zie ik jou staan. Voel dat mijn wangen kleuren. Zie ik dat nu goed. Is hij het echt? Ja …

 

“Hey Bobby, wat leuk dat je meegekomen bent. Dat is echt al heel lang geleden zeg. Gaat alles goed met je?”

 

Mijn hart bonst. En dan sta ik nu zo voor hem. Ik zie Bobby al goedkeurend kijken. Zo deed hij dat altijd al. Hij wilde altijd al wat meer met mij. maar heb hem altijd afgehouden. Jeetje, wat is mijn Meester van plan.

 

“Ja, alles is goed met mij. Wat heerlijk om je weer te zien. Je ziet er nog beter uit dan voorheen. Wat een plezier voor het oog.”

 

Meester geeft me een knipoog.

 

“Kom op meisje, pak de koffie. Wij gaan vast naar de veranda. Kom je het daar brengen.”

 

Lopend naar de keuken gaan mijn gedachten lopen. Op de veranda? Dan zien de buren me dus ook zo? Snel schenk ik de koffie in. Pak de melk en de suiker. En loop vervolgens naar de veranda. De ogen van mijn Meester twinkelen als Hij me ziet aankomen.

 

“Keurig meisje, zet het daar maar op de lage tafel.”

 

Wetende dat ik moet bukken om het op die tafel te zetten. Weet ik ook wat mijn Meester wil. Ik buk om het dienblad op de tafel te zetten. En ben me er bewust van dat ze beide onder mijn rokje kunnen doorkijken en dus al het zicht hebben op mijn billen.

 

 “Oeh, dat is een erg mooi uitzicht” hoor ik Bobby al zeggen

 

“Als je wilt mag je best van dat uitzicht genieten hoor Bobby. Laat maar weten.”

 

“Nou als je dat zeker weet dat dat van jou en haar mag”

 

“Ze doet alles wat ik van haar vraag Bobby. Dus dat mag zeker”

 

En voor ik het weet roept mijn Meester zich bij Hem.

 

“Meisje, Ik wil dat je alles doet wat Bobby van je vraagt. Begrepen?”

 

“Ja, Meester dat zal ik doen. Geen enkel probleem. Ik sta tot jullie service.”

 

“Keurig meisje, zoals altijd kan ik op je rekenen. Haal nog maar even wat lekkers op uit de keuken om te eten bij de koffie.”

 

En krijg een tik op mijn billen. AL snel ben ik terug met wat warme croissants. En wanneer ik weer op de veranda ben, staat de buurman er ook leunend over de reiling. Weer voel ik mezelf rood worden.

 

“Meisje Ed lust ook wel een croissant. Rustig loop ik richting Ed.

 

“Dat ziet er goed uit buurvrouw” met een dikke knipoog. “Ik lust ook wel een koffie, en kan je dan terwijl je die koffie haalt je bh ook uitdoen”

 

Al gauw ga ik koffie halen voor Ed. In gedachten maak ik me een beetje boos om zijn vraag. Maar denk vervolgens ook, ach fuck it, en trek mijn bh uit. Mijn mooie grote borsten zijn duidelijk zichtbaar onder mijn blouse. En wanneer ik terug loop voel ik mezelf toch ook wel weer heel zeker en sexy. Ik geef de koffie aan Ed. En zie in de hoek nu ook de zoon van Ed zitten. Die is dus op visite bij zijn ouders. Wat een lekkere tieten heb jij buurvrouw. En hij fluit. Ik stoot tegen het tafeltje in de hoek. En dan gaat de vaas met bloemen om.

 

“Dat wordt dweilen meisje, bukkend” klinkt mijn Meester streng

 

Met een bonkend hart ga ik dweilen. Ik buk en weet zeker dat ze alles nu zien. De vier mannen op de veranda hebben vrij toezicht op mijn billen en mijn kutje. Vier mannen…

 

Ik voel een hand op mijn bil. Geen idee wie het is. Dan een schoen tegen mijn voet.

 

“Iets verder uit elkaar die benen meisje” hoor ik Bobby zeggen.

 

En ik beantwoord zijn vraag. Ik zet mijn voeten verder uit elkaar zoals hij vraagt. Geen idee wat hij wil. Maar ik zou naar hem luisteren.

 

“Heerlijk daar gaan we wat mee doen. Blijf jij maar even zo staan meisje.”

 

Zijn vingers gaan langs mijn billen, langs mijn schaamlippen, en spelen even met mijn clitoris. Waarna er een vinger naar binnen schuift. En hij mijn kutje neukt met zijn vinger onder toezicht van mijn Meester, de buurman en zijn zoon. Ik kreun zachtjes. Hopende dat niemand het hoort.

 

“Dat hoorde ik buurvrouw en het staat op mijn telefoon. Daar ga ik nog lang van genieten.”

 

En als reflex sta ik op. Kijk naar mijn Meester met vragende ogen.

 

“Meisje geen zorgen. Ik zorg ervoor dat ze het verder nergens voor gebruiken. Anders zullen ze nooit meer wat van je zien. Ga jij maar alvast naar binnen. Bobby en ik komen er ook zo aan.

 

Ik hoor de mannen nog wat praten terwijl ik naar binnen loop. Ik dek de grote tafel vast voor een lunch, voor mijn Meester en Bobby. In de keuken leg ik alvast wat groentes klaar om te gebruiken voor een lekkere salade als ze dat graag willen. Schenk ook vast een glas wijn voor ze in. En wacht vervolgens totdat ze binnen komen. Na een kwartier komen ze samen lachend binnen. Maar zodra ze mij zien houden ze stil en veranderd het gesprek enigszins.

“Meisje wat heerlijk dat de lunch klaar staat. Zou je voor ons ook een salade kunnen maken. En eet zelf dan ook alvast wat. Want ik denk dat je dat straks wel nodig hebt.”

In de keuken snijd ik de salade. Het wordt een mooie kleurige salade. En voordat ik terug loop naar de kamer eet ik mijn eigen kommetje vast leeg. Met een minuutje of tien loop ik terug met de salade en zet deze op de tafel. Mijn Meester en Bobby zijn druk in gesprek. Maar wanneer ze me zien hebben ze alle tijd voor me.

“Meisje zijn er nog groenten over in de keuken?”

“Ja Meester, er liggen nog wat groenten op de aanrecht. Kan ik wat voor U halen?”

“Nee hoor meisje. Dat kan Bobby zelf wel doen. Ga zo maar even kijken Bobby of er wat bij zit wat je kunt gebruiken.”

Wanneer Bobby zijn glas leeg heeft, staat hij op en loopt richting de keuken. Mijn Meester pakt de glazen en zet deze neer op de tafel bij de bank.

“Meisje, de tafel mag worden afgeruimd.”

Snel ga ik me bezig houden met het opruimen van de tafel zoals Meester van me vraagt. En wanneer ik daarmee bezig ben, komt Bobby met een grote grijns de kamer binnen.

“Alles gelukt Bobby of kan ik je nog ergens mee helpen?” vraag ik hem.

“Nee hoor, alles is prima gelukt.” En hij geeft mijn Meester een dikke knipoog.

Al vrij snel heb ik alles weer opgeruimd en schoongemaakt. Loop weer snel naar de kamer waar mijn Meester en Bobby zijn.

“Goedemiddag heren, kan ik nog wat voor jullie betekenen?”

De beide mannen kijken elkaar met een lach op het gezicht aan. En al snel komt er een reactie.

“Ja meisje, dat kan je zeker. Wil je het kleine krukje uit onze slaapkamer halen en deze hier naar toe brengen.”

“Ik zal dat gelijk gaan doen voor U Meester. Ik ben ze terug.”

Snel loop ik naar boven en haal het krukje op. Met enkele minuten ben ik terug in de kamer en zet het krukje bij mijn Meester neer.

“AlstUblieft Meester, hier is het krukje voor U.”

“Fijn meisje dan mag je daar op gaan zitten. Dat is voor nu jouw plekje.”

“Dank U Meester.”

En ik ga op het krukje zitten voor mijn Meester. Maar dan wisselen de twee heren van plaats en zit ik dus voor Bobby. Ik kijk nog even naar mijn Meester maar het enige wat ik terug krijg is een grote lach met twinkelende ogen. En vervolgens kijk ik naar Bobby. Ook die zit er heel happy uit.

“De lunch, en je mooie salade was trouwens heerlijk. Dank je wel. Houd je zelf ook van rauwkost?”

“Dank je wel Bobby. Ja, ik houd zelf ook van rauwkost. Erg lekker en gezond.”

“Ah, dat is fijn om te horen. Ik heb namelijk een plannetje met wat van dat mooie rauwkost. En heb daar toestemming voor gekregen van jouw Meester. Ik wil je dan ook vragen om op je knieën te gaan zitten voor het krukje. En je mag op het krukje leunen.”

Mijn antwoord op zijn vraagt volgt met actie. Netjes ga ik op mijn knieën zitten voor het krukje en steun met mijn ellebogen op het krukje. Mijn billen steken dus omhoog. En voel al snel zijn hand op mijn billen. Hij schuift mijn rokje opzij. Zijn vingers vinden de weg heel gemakkelijk. Ze glijden tussen mijn schaamlippen zo mijn natte kutje in.

“Hm lekker. Jij bent heerlijk geil dame. Proef mijn vingers maar eens.”

Ik lik zijn vingers af.

“Dank je, dat ik mezelf mag proeven.”

“Jij wilt vast nog wel veel meer vandaag. Nou dat ga je krijgen.”

En dan voel ik iets veel groters binnendringen. Het is ook goed koud. Ik voel het geil langs mijn benen lopen. Met zijn vingers speelt Bobby langs de rand van mijn anus. Mijn adem schokt. Hij zal toch niet.

“Is ze al eens flink anaal genomen? Want als ik dit zo voel is ze daar zeker klaar voor. Ik voel het haar haast gewoon vragen.”

“Ze is zeker wel eens anaal genomen. Wilde je dat ook proberen Bobby?”

“Nou als ik dit zo voor me zie. Het vraagt gewoon om reactie. Ze is zeik en zeiknat. ZE verdient het gewoon om goed genomen te worden.”

“Als jij vindt dat ze dat verdient. Jij bent de gast vandaag.”

Maar dan zie ik mijn Meester wat heen en weer lopen. Hij zet de camera neer. En gaat filmen.

“We maken er gelijk een mooie open verbinding van naar buiten Bobby. Dan kunnen er vele ogen meegenieten.”

Er gaat nu van alles door mijn hoofd. Zelfs even het idee om tegen te stribbelen. Maar Het is zo lekker. Ik moet hier gewoon mee doorgaan. Bobby neukt me flink met het voorwerp wat in mijn kutje zit. Zijn andere vinger blijft spelen langs de rand van mijn anus en heel af en toe glijd hij voorzichtig een klein stukje binnen. En dan voel ik heel even een scherpe pijn. Maar tegelijk ook het meest heerlijke gevoel. Er is iets heel groots mijn anus binnengedrongen. Een heerlijk vol gevoel in mijn kutje en in mijn anus. Ik voel ook een flinke spanning. Maar als daarna alles heen en weer gaat, kan ik niet anders dan genieten. Het kreunen is niet meer tegen te houden. En als Bobby het voorwerp in mijn anus ook nog eens verwisseld met zijn heerlijke stijve pik is het hek helemaal van de dam. Zijn hand graait in mijn haar en met veel energie pompt hij zijn pik stevig in mijn anus. Mijn Meester komt voor me staan. Haalt mijn hoofd omhoog en schuift Zijn heerlijkheid mijn mond in. Het geil loopt langs mijn benen en het kwijl loopt mijn mond uit. Tranen lopen langs mijn wangen. Ademen wordt steeds wat moeilijker. Maar dat geeft ik graag op voor de verlangens van mijn Meester. Even haalt Meester hem er uit,

“Kijk me aan meisje. Wil je meer of zullen we stoppen?”

Terwijl ik naar wat adem hap. Kan ik niet direct antwoorden. Ik voel een klap in mijn gezicht.

“Geef eens heel snel antwoord gore slet.”

Ik slik even wat kwijl weg.

“Ja graag Meester, AlstUblieft. Ik ben U graag van dienst.”

Zonder antwoord schuift Hij Zijn heerlijkheid mijn mond weer in en neukt me heel diep. In mijn anus voel ik de pik van Bobby ook flink pulseren. Ook hij houdt me steeds steviger vast. En komt daarna snel klaar. Maar laat zijn pik in mijn anus zitten. Zijn armen gaan om me heen en hij pakt mijn borsten heel stevig vast en knijpt. Mijn Meester zit nog steeds diep in mijn mond. Het kwijl loopt uit mijn neus en mond. Ademen lukt nu echt niet meer. En voordat het echt niet meer gaat komt ook Hij klaar. Wetende dat ik niets mijn mond uit mag laten lopen van mijn Meester. Slik ik heel snel al Zijn zilte zaligheid weg. Bobby haalt zijn pik uit mijn anus en ook het voorwerp uit mijn kutje wordt verwijderd. Alles voelt flink gebruikt, opgerekt en rauw.

“Dank U Meester”

“Dank je wel Bobby”

Meester knikt heel tevreden.

“Dank je wel meisje, ook namens de buurman en zijn zoon.

En dan ineens herinner ik me de camera weer en de opmerking van Meester, die open verbinding met vele ogen.

©By kleintje – December 2020

Wordt vervolgd

Pagina delen:

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven