De lift

De Lift

Vertwijfeld sta ik daar. Gevoelens vliegen van hot naar her. Wat de laatste tijd gaande is maakt het allemaal niet makkelijker. Het ene moment rollen de tranen en op het andere moment voel ik me zo vrij. En nu met alle regels die gaande zijn voel ik me toch zo opgesloten. Een aantal maanden geleden hebben we samen besloten om te kijken of we onze relatie open kunnen breken. We zochten beiden toch wat meer andere spanning die we niet bij elkaar konden vinden. Mooi dat we dat elkaar gunnen, maar ook vind ik het ook wel weer eng. Ieder in ons eigen huis, samen maar toch ook weer niet. Niet wetende wat jij vandaag doet maakt me onzeker op zijn tijd. Maar dat zal jij vast ook wel eens hebben. En nu, nu het land ook op zijn kop staat, voel ik me steeds meer alleen. Ik mis je meer dan ooit. En vraag me zelfs af of onze beslissing wel de juiste is geweest. Maar met regelmaat moedig je me toch aan om wat met mijn verlangens te gaan doen. Vandaag zie ik je gelukkig weer. We zullen nog eens praten. Je bent nog wel te werk maar voor ik het weet is de werkdag vast voorbij.

 

Ik wil op tijd naar je huisje gaan om het gezellig te maken en heerlijk voor ons te koken. Na een minuut of 15 fietsen sta ik vlak bij je appartement. Ik zet mijn fiets in de stalling. Pak mijn spulletjes mee en loop naar de lift. Je woont 5 hoog. En met alle boodschappen die ik mee heb genomen is de lift dan toch wel erg fijn. Samen met mij stapt er nog iemand binnen. Deze man moet naar de zesde verdieping. Na drie verdiepingen slaat de lift vast. Rustig blijf ik wachten in de verwachting dat de lift zo wel verder gaat. Maar 5 minuten later staan we nog steeds. Even kijk ik naar de man tegenover me. Hij ziet er goed uit. Met twee grote bruine ogen kijkt hij  terug. Zijn ogen gaan over mijn lijf, Maar hart bonst, maar niet van angst. Wat een heerlijke spanning hangt er in de lift. Mijn ogen maken ook dat reisje over zijn lichaam. Dat kan ik gewoon niet laten. In mijn hoofd ontstaan de meest heerlijke fantasieën. En het liefste zou ik gewoon zeggen wat ik wil. Maar tegen een vreemde….

 

 Een mooie warme stem vult de stilte in de ruimte.

 

“Denk jij hetzelfde als ik?” 

 

“Ik weet niet wat jij denkt?” antwoord ik snel.

 

“Dat geloof ik niet”

 

Voor ik kan antwoorden staat hij al vlak voor me. Mijn hart slaat steeds sneller. Hij schuift nog dichter bij. En dan sta ik klem tegen de muur. Ik voel zijn lichaam tegen de mijne. Zijn geur bedwelmt me met nog meer geile ideeën. Met zijn lichaam schuurt hij langs de mijne. Ik antwoord terug. Mijn tepels priemen door mijn blouse heen. De knoopjes van zijn overhemd wrijven daar overheen. Met beide handen zoekt hij ook langzaam de weg over mijn lichaam. Ze gaan over mijn blouse, pakken mijn borsten vast en knijpen zachtjes. Dan langzaam naar beneden. waar ze over mijn billen glijden. Hij pakt mijn billen stevig vast en tilt me op. Mijn benen sla ik om hem heen. Nog steeds sta ik tegen de muur. En voel zijn stijve pik nu door alles heen stevig tegen me aan. Het bloed raast overal. En niet alleen bij mij. Hij pakt mijn handen vast en pint deze vast boven mijn hoofd. Onze ogen treffen elkaar ook steeds en vertellen hele verhalen. Het liefste zet ik mijn lippen op de zijne. Maar in plaats daarvan raken onze mondkapjes elkaar. Die anderhalve meter zijn we alleen vergeten. De spanning loopt steeds verder op. 

 

En dan komt er weer wat beweging in de lift. Snel laat je me los. fatsoeneren we onze kleding. En staan we ieder weer op onze eigen plek. Onze ogen blijven tijdens die korte tijd toch reizen over elkaars lichaam. Ogen vertellen het verlangen.  Verdieping 4, nog heel even en dan mag ik uitstappen. Verdieping 5, ik pak alle tassen en de deur gaat open. 

 

“Zal ik je even helpen met al die tassen dame?” En een knipoog volgt.

 

“Nou als je het niet erg vind heel graag”

 

Als een heer loop je met me mee. Voor de deur moet ik even zoeken naar de sleutel. Maar zodra de deur binnen is loop je snel met me mee. 

 

En wat er achter die deur gebeurd……

 

De twijfels zijn verdwenen.

© Oktober 2020, By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven