Jij of ik??

Jij of ik?

Ik heb me flink in de nesten gewerkt de laatste dagen vrees ik. Maar ja wie a zegt, moet ook b zeggen is mijn instelling. Dus dit meisje gaat haar afspraak netjes nakomen. Nog twee stations te gaan en dan kan ik uitstappen. Dan nog even op zoek naar het busstation. Bus 42 moet ik hebben, en dan vijf haltes. Daar zou ik volgens afspraak uitstappen. Mijn hart bonkt in mijn keel. Een stukje gezonde spanning maar ook geiligheid. De hele rit in de trein, zit ik al alleen in mijn lange jas, mooie zwarte kousen, hoge hakken en een mondkapje. En niemand die wat doorheeft. Wel stiekem onderweg een foto gemaakt voor jou zoals ik had afgesproken. Het busstation heb ik gelukkig snel gevonden en de bus stond zelfs al te wachten. Gevraagd aan de chauffeur of hij bij de vijfde halte wilde stoppen voor me. En dat was geen probleem.

 

Al snel gaan we rijden, Met iedere halte kom je dichterbij. En dan stopt de bus. Ik stap snel uit en kijk om me heen of ik je zie. Maar je bent in geen velden of wegen te bekennen. Wat nu? Ik ben toch voor niets al die uren gaan reizen naar niets. Dat zou wat zijn. Even verderop zie ik een restaurantje en besluit daar heen te lopen voor een bak koffie. Het is daar binnen lekker warm. En de koffie is er heerlijk. Ik kijk een beetje rond. Het is rustig in het restaurant. Een paar tafeltjes zijn bezet. Mijn telefoon geeft een melding. Een berichtje van jou.

 

“Geniet je van je koffie? Ik hoop van wel. Wat zie je er prachtig uit. Doe je benen eens een klein stukje uit elkaar zodat ik nog meer kan genieten van het uitzicht.”

 

Ik kijk nog een keer goed om me heen. Maar kan niet ontdekken waar je zit. En toch doe ik wat je vraagt. Ik schuif mijn jas van mijn benen en zet mijn benen een flink stuk uit elkaar. Doodeng vind ik het. Niet wetende wie wat kan zien. En aan de andere kant maakt juist dat me nog geiler dan ik al ben. Ik bijt in mijn lip om het gevoel te kunnen beheersen. En drink mijn koffie op. Weer zie ik een berichtje binnen komen.

 

“Damm wat ben je toch een lekker wijf. Bestel nog maar een koffie. En wanneer die er is wil ik graag dat je met dat stukje bling tussen je benen gaat spelen. Als jij dat doet, beloof ik je dat je me snel zal gaan ontmoeten.”

 

Ik lijk wel gek. Maar toch bestel ik die koffie. De serveerster ziet blijkbaar niets. Of ze kan dat heel goed verbloemen. Want wanneer ze de koffie brengt verblikt of verbloost ze niet. Terwijl alles gewoon nog zichtbaar is. Eerst nog even genieten van een paar warme slokken koffie. En dan stop ik mijn vingers een voor een in mijn mond. Breng mijn hand onder tafel. En ga spelen met dat stukje bling, mijn klit piercing. Heel rustig en uitdagend Want dit meisje heeft ondertussen een schreeuwende honger naar veel meer. Mijn telefoon ligt voor me. Jouw berichten staan open, en dan zie ik een foto binnenkomen. Eentje die je echt net gemaakt hebt van mij. Ik kijk naar de foto en de hoek waaruit hij gemaakt is. Daar zie ik niemand. Maar dan, ineens sta je naast me. Geen idee waar je zo snel vandaan komt. Alleen wel heel blij dat je er bent. 

 

“Hey lekker ding. Wat fijn dat je er bent. Ik heb al erg van je genoten.”

 

Hij besteld nog een kop koffie en we praten nog wat samen. Zijn hand glijd over mijn been en voor ik het weet voel ik zijn vingers spelen met mijn piercing. Glijdt zijn vinger heel voorzichtig naar binnen. En verhoogd mijn hartslag en ademhaling al snel. Dat merkt hij ook. Al snel knikt hij nee. Dus ik probeer me te herpakken en rustiger te worden, terwijl hij gewoon doorgaat. Die stoel waar ik op zit, moet gewoon nat zijn. Wat ik voel het vocht lopen. Hij drinkt zijn laatste slok koffie op en vraagt om de rekening. Wanneer die betaald is pakt hij mijn hand en neemt me mee naar buiten.

 

“Durf je met me mee te gaan? Ik denk dat wij samen best wel wat plezier kunnen maken de komende uren. Maar alleen als jij dat ook wilt.”

 

Zonder ook maar enige twijfel, stem ik toe. Ik heb nu al zoveel stappen gezet. Dat ik deze laatste ook zeker niet voorbij wil laten gaan. Volgens mij heb ik wel wat verdiend. Ik pak zijn hand steviger vast en loop mee.

 

“Kom dan maar meisje. Je zal geen spijt krijgen. Ik heb al zoveel van jou gekregen dat ook jij straks wat regie in handen mag nemen als je dat zou willen.”

 

We lopen nog een paar blokken verder. En dan stopt hij bij een huis. Dat blijkt zijn huis te zijn. Hij opent de deur. En vraagt nog een keer of ik zeker weet dat ik met hem mee wil. Als antwoord stap ik heel zelfverzekerd voor hem uit over de drempel.

 

“Waar mag ik mijn jas ophangen?”

 

Hij opent de deur van de garderobe in zijn gang. Pakt een kledinghanger en neemt mijn jas aan. En alsof ik gewoon kleding aan heb, loop ik verder het huis in. Pak een stoel en ga zitten. Jouw ogen twinkelen. Maar je loopt richting het raam en sluit snel de vitrage. Je wilt toch niet dat iedereen mee komt genieten. Hoe jouw lichaam beweegt is echt prachtig. Dat lichaam dat wil ik nu toch ook echt eens voelen. Ik sta op en loop jouw kant op. Schuif mijn handen onder je shirt en voel je warme huid. Al snel beantwoord je mijn honger. Pakt mijn hoofd vast en plant jouw mond stevig op de mijn mond. Duwt je tong naar binnen. En de connectie die dan ontstaat tussen ons, verhit nog meer. Je tilt me op en zet me op de tafel. Duwt me achter achterover en knoopt je broek los. Je pik staat recht vooruit en ziet er hongerig uit. Al snel zoekt die zijn plekje en stoot heel hard mijn grot in. Je pint mijn handen vast op tafel. Bijt stevig in mijn tepels. En je gromt terwijl jouw pik in en uit mijn grot glijdt. Trekt me aan mijn haren weer omhoog en tilt me weer op. Terwijl ik nog steeds op je pik zit. Ik sluit mijn benen stevig om je heen. Je draait om en gaat op tafel zitten zodat ik nu bovenop je zit. 

 

“Neem jij de regie maar lekkere slet.”

 

Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Die regie neem ik graag in handen. Een aantal minuten rijd ik stevig bovenop hem. Maar dan laat ik los. Stap op de grond en neem die heerlijke pik met onze sappen, stevig in mijn mond. Je gromt nog harder. Ik voel dat je er bijna bent. Maar laat dan weer los. 

 

“Nee nee, niet nu al. Je mag er voor vechten.”

 

Terwijl ik lachend, nee schuddend met mijn vingertje naar hem wijs. Snel sta je al op en grijpt mijn haren vast. Je pik staat nog steeds fier vooruit. Smijt me op de bank en begint hard te lachen.

 

“En jij dacht dat dat je van me kon winnen? Kom maar op dan.”

 

Nog voor ik kan antwoorden dringt je pik weer ruw mijn grot in. En je neemt me harder dan ooit. Iets wat ik echt heerlijk vindt. Hoe harder hoe beter. En schreeuw het dan ook uit van genot.

 

“Shhh meisje”

 

Met je hand duw je me naar beneden en duwt mijn keel dicht. Je ontneemt me het ademen. En terwijl jij me ziet vechten, voel ik je pik steeds steviger kloppen in mijn grot. Mijn grotje wat steeds steviger samenknijpt. En dan ben jij daar. Spuit je alles er uit en grom je de wereld bij elkaar. Even duurt het voor je weer op adem bent. En begint dan hard te lachen.

 

“Zo wie heeft er nu gewonnen denk je?”

 

Lachend kijk ik hem aan. Bijt op mijn lip. Haal mijn vingers langs al het vocht wat langs mijn benen loopt. En lik ze een voor een af. 

 

“Ja, wie denk jij dat er gewonnen heeft?”

© 30 september 2020, By kleintje

Pagina delen:

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven