Een opdracht

Een opdracht

Het beloofd een mooie zonnige dag te worden als ik zo naar buiten kijk vanuit mijn bedje. Ik hoor de vogeltjes al fluiten buiten en de zonnestralen vallen al in mijn gezicht. Gisteravond heb ik nog lang gebeld met Meneer die al een aantal dagen van zaken weg is. Maar wanneer we samen bellen s avonds kan ik gelukkig de rust vinden om de slaap te vinden die ik altijd zo hard nodig heb. Ook al ben ik altijd vroeg wakker wanneer ik alleen ben.

Gisteravond tijdens ons gesprek kreeg ik een mooie opdracht mee. Tijdens mijn dagelijkse ochtendwandeling moet ik een “koffie” foto maken. Dat wil zeggen een foto waarbij ik naakt ben met alleen een kop koffie. De route die ik moet lopen heeft Meneer me ook al aangegeven. Want dat was een route waar ik dat veilig zou kunnen doen. Ik kreeg wel de opmerking mee dat er geen grenzen of beperkingen waren aan mijn opdracht. Dus hoe ik dat ga invullen daar moet ik nog even over nadenken. 

Maar nu dus hup mijn bedje uit. douchen en wat makkelijke kleding aan doen, wat dus ook zo aan en uit kan, voor tijdens de wandeling. Ik kies voor een mooie korte omslagjurk. Niets eronder want dan hoeft dat ook niet aan en uit. En daaronder gewoon mijn stoere wandelschoenen want ik moet door een natuurgebied. Na mijn ontbijt, zet ik een kleine thermoskan met koffie. En maak ook nog een broodje om mee te nemen. 

Rond 9 uur ga ik van start. Een rugzakje met daarin de koffie, mijn broodje en een kleed op mijn rug. Het is echt heerlijk buiten. Na zo’n twintig minuten lopen kom ik bij het natuurgebied aan. Er is daar geen mens te bekennen. Alleen in de verte zie ik een bootje varen. In het natuurgebied is het mooi wandelen. Het zijn hele smalle paden, met heel hoog gras en vele bloemen. Af en toe voel ik het gras kriebelen onder mijn jurk langs mijn benen. Hier en daar staan ook brandnetels dus ik let goed op hoe ik loop. Even verderop moet ik over een hek klimmen om verder te kunnen lopen door het veld met schapen. Terwijl ik over het hek klim voel ik de houten plank langs mijn schaamlippen schuren. Even blijf ik zo zitten, beweeg wat heen en weer om mezelf iets te triggeren. Geil word ik er zeker van. Maar laat mezelf niet zover komen dat ik klaar kom. Ik loop verder door het veld met de schapen en vind daar een mooie plek. Ik leg het kleed op de grond en kleed mezelf uit tussen alle schapen. Wat voel ik me vrij zo. De wind gaat langs mijn tepels en zorgt voor een fijne rilling over mijn hele lijf. Met mijn handen ga ik over mijn lichaam. Mijn hele lijf schreeuwt om een beetje geile aandacht. Nog heel even met mijn vingers dan. Mijn kutje is nat, mijn clit absorbeert iedere beweging, en de spanning loopt langzaam op. Maar ik laat mezelf niet zover komen. Snel pak ik de koffie uit mijn rugtas, Schenk een beker in. En dan maak ik een foto voor Meneer. Zittend op de grond, met een been omhoog zodat Hij net alles kan zien wat Hij zo graag ziet. Een beker heerlijke koffie, twee harde tepels en net een glinstering van mijn piercing die tussen mijn schaamlippen glinstert. In alle rust drink ik daarna mijn koffie op. Speel nog een beetje met mezelf, maar laat me niet die grens van klaarkomen overgaan. Ik ben mega geil, maar dat orgasme hoor bij U, die wil ik zelf niet nemen. Ik kleed me weer aan en loop verder door het bos. Na een paar kilometer kom ik weer bij het hek aan. Ik zet mijn ben weer over het hek, en kan het dan toch niet laten weer te bewegen. Ik sluit mijn ogen en beweeg me heel langzaam. Geheel in mijn eigen geile wereldje. Ik hoor wel wat geluid maar besteed er eigenlijk geen aandacht aan. Totdat ik die handen voel. Ze trekken mijn jurk open en pakken stevig mijn borsten vast. Wie het is dat weet ik niet. Dat ik het meer dan fijn vind, dat weet ik wel. Eigenlijk wil ik ook helemaal niet weten wie het is. Ik houd mijn ogen gesloten en laat het me geheel gebeuren. De handen zijn grof en knijpen stevig in mijn borsten. Dan duwt hij me voorover en trek me omhoog. Stevig houd ik het hek vast. Wanneer hij met een ferme stoot bij me naar binnen dringt. Mijn ademhaling gaat hoger en hoger zitten. Deze man heb ik nog nooit gevoeld dat weet ik zeker. Maar hij maakt me geiler en geiler. Met een vinger dringt hij ook mijn anus in en beweegt wat heen en weer. En wanneer hij die vinger weer naar buiten haalt land en vervolgens een harde klap op mijn billen. In no time sta ik weer voor die grens van klaarkomen. Maar nu kan ik hem niet tegenhouden en kom dan ook luid schreeuwend. Waarna hij me steeds harder neemt en tot slot ook klaarkomt. Nog even houd hij me vast. kneed mijn borsten nog even en kus me daarna in mijn nek.

“Kom je morgen weer koffie drinken?” Klinkt het heel zachtjes in mijn oor. Een hele onbekende stem. Maar ik knik ja. Even blijf ik nog verstijfd zitten. Denk na over wat ik gedaan heb. Vind Meneer dit wel prima? Ik had geen grenzen en beperkingen, maar hoorde deze ervaring daar ook bij?

Voor ik me om kan draaien is hij al verdwenen tussen het hoge gras. Zal ik morgen weer gaan? De hele terugweg blijft dat in mijn hoofd zitten. Dat gevoel wat was het fijn. Vlak voor ik bijna weer binnen liep thuis, krijg ik een berichtje van Meneer.

“Wat een heerlijke, geile koffie foto. Heb je er van genoten? Ga je morgen weer?”

© Augustus 2020, By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven