Stiekem verlangen

Stiekem verlangen

Vandaag is het zover. Na jaren chatten gaan we elkaar dan ook echt zien vandaag. Tijdens al die gesprekken die we samen hebben gehad, is het al met grote regelmaat erg verhit geweest. Dus wat dat gaat worden….

Maar eerst zal ik naar de sportschool. Zoals ik iedere dinsdagochtend doe. En daar zal hij me dan ophalen. Zo hebben we het afgesproken. In mijn sporttas doe ik wat leuke kleding, zodat ik na het sporten snel kan douchen op de sportschool. Dan ben ik in ieder geval gevrijwaard van zweetgeurtjes. Maar nu dus eerst richting de sportschool. Ik zal er lopend heen gaan want weet niet hoe de dag verder gaat lopen. Tijdens het lopen vliegen mijn gedachten op en neer. Ik ben merk ik toch best wel wat gespannen. Sporten als afleiding zal dus best wel even fijn zijn. Dan kan ik daar de spanning een beetje kwijt. Na een half uurtje lopen ben ik bij de sportschool. Snel doe ik mijn spulletjes in de kluis en ga beginnen. Ik heb nog zo’n 2 uur de tijd. Tijdens het sporten zie ik veel bekenden. Altijd gezellig op de sportschool. Maar daardoor ook erg motiverend om lekker bezig te zijn. Na anderhalf uur sporten ga ik richting de douches. En wanneer ik bij de kluisjes mijn tas pak, zie ik jou al zitten in de wachtruimte. Ik weet niet of jij mij ook gezien hebt. Maar het gevoel wat in mijn buik ontstaat beloofd wat voor vandaag. In de douche was ik mezelf snel en droom ondertussen een beetje vandaag. Ons afspraakje samen heeft lang op zich laten wachten, merk dat daardoor de spanning in mijn lijf ook duidelijk voelbaar is. Wat heb ik al veel dromen over ons samen gehad. Bijna allemaal heb ik ze je wel verteld. Dus je weet ook heel duidelijk wat mijn gevoelens naar jou toe zijn. En naarmate wij langer aan het chatten zijn, zijn die lustgevoelens naar elkaar toe alleen maar sterker geworden. Hoe zou je voelen, ruiken, bewegen? Dingen waar ik zo nieuwsgierig naar ben. En nu zag ik je daar zitten. Nou die lustgevoelens, die zijn al wakker geschud. Jeetje, wat ben ik geil. Pfff… dat kan ik nooit verbergen zo meteen, als je me straks ziet daar in de wachtruimte. Mijn kleding is in ieder geval aan. Heel simpel een spijkerrokje en een shirtje. Geen opsmuk, maar gewoon zoals ik ben. En alleen een beetje deodorant, lekker luchtje en mascara. Mijn blonde lange haren, droog ik even bij de blower, maar laat ik lekker los. Spullen in mijn tas en dan kan ik naar jou toe. Met een beetje knikkende knieën loop ik jou kant op. Ik weet dat ik je kan vertrouwen maar toch is er wel enige spanning naast de geilheid aanwezig. 

Wanneer ik de wachtruimte binnenloop, licht jouw gezicht op. Een twinkeling in je ogen verklapt ook jouw gevoel.

“Kom meis, dan gaan we richting mijn auto. Die heb ik wat verder geparkeerd.”

We lopen een stukje en dan zie ik een busje staan op een paadje wat achteraf.

“Dat is mijn busje. Ik dacht misschien vind je het fijn als we elkaar daar eerst een beetje verkennen. Want ik weet niet hoe het met jou is maar je bent niet uit mijn gedachten te krijgen.”

Nog voor we bij het busje zijn kunnen we ons al niet meer beheersen. Mijn tas ligt al op de grond en we kunnen gewoon niet van elkaar afblijven. Jouw hand heeft zijn weg al gevonden onder mijn rokje. En onze tongen verstrengelen zich met elkaar. Het bloed raast. Maar dan trek jij je los. Pakt mijn tas op. En mijn hand vast. Doet de deur van de laadruimte van de bus open en gooit mijn tas naar binnen.

“Na jouw meis.”

In de bus ligt een matras. Er staat een flesje wijn en zelfs heb je gedacht aan wat te eten.

“Wat let je?  Of wil je liever niet?”

Mijn gedachten maken grote sprongen heen en weer. Ik en niet willen? Uhm nee wel, ik wil wel.

“Neem me hier en nu. Ik verlang hier al zo lang naar.”

Voor de open deur verstrengelen we alweer samen en dan duw je me de bus in. Een beetje hardhandig maar dat maakt het alleen nog maar spannender.

 Je trekt mijn rok omhoog, duwt je stijve pik naar binnen en pint mijn handen vast boven mijn hoofd. Met enige geweld neem je mijn lijf tot je bezit. Grof, niet aan mij denkende maar alleen aan jouw gerief. Maar juist dat windt me nog meer op. Ik ben mega geil. Mijn tepels zijn zo hard en gevoelig, dat ze gewoon zeer doen. Iedere keer dat je er tegenaan komt wordt ik nog geiler. En met dat jij bezit van mij neemt hoor ik getik tegen de bus. Maar dat laten we gaan. We verlangen zo naar elkaar dat we ons niet laten afleiden. Ik voel de spanning in jouw pik oplopen diep in mijn kutje. Daardoor weet ik dat je zo gaat komen. En het moment dat je komt gaat de deur van de bus open. Je kijkt niet eens verbaasd op. Nee, je verwachtte het gewoon.

“Hey gast kom binnen”

Even kijk je mij nog aan of het goed is.

“Dit is toch waar je naar verlangd? Genomen worden door twee mannen. Als jij wilt, dan kan dan nu.”

Met grote ogen kijk ik hem aan. Het enige wat ik kan is knikken. Totaal verbijsterd, maar dat is zeker mijn verlangen. Daar hebben we zo vaak over gesproken. En voor ik het weet, grijpt een wildvreemde man mijn haren vast en zie ik zijn stijve pik voor mijn mond. Als vanzelf open ik mijn mond en duwt hij hem naar binnen. En jij, met je vingers ga je tekeer over mijn klit. Je knijpt keihard in mijn tepels, en ik word geiler en geiler. Het vocht, en sperma loopt mijn kut uit. Terwijl mijn mondje goed wordt volgepompt. En jeetje wat geniet ik. Twee heerlijke geile kerels, een busje achteraf en volledig ongecontroleerd genomen worden, mijn droom, mijn wens, mijn verlangen. Een heel stiekem verlangen, maar met jou had ik dat verlangen gedeeld. Na enkele minuten loopt het sperma mijn mond uit. Ik kan het niet bijhouden met slikken en dus loopt het over mijn borsten heen. Daar lik jij het af en duwt daarna je tong bij me naar binnen.

“Geloof dat dit jou ook nog toebehoort dame”

En hij, de vreemde duwt zijn tong mijn kutje in. Hij zuigt en likt, speelt met mijn piercing en wanneer ik het niet meer tegen kan houden, kom ook ik met luid geschreeuw. In de wijde omgeving, maar ook in de sportschool, moeten ze me zeker wel gehoord hebben. 

Total loss liggen we daarna met z’n drieën op het matras. Waar we nog even nagenieten van elkaar onder het genot van een glas wijn.

© 28 juli 2020, By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven