Verandering in de spiegel

 Dankbaar <– Naar deel 22 van het Spiegel verhaal

Verandering in de spiegel

De dankbaarheid die ik voel en het geluk wat ik ook zie stralen bij Meneer doet zoveel met me. Eindelijk is daar de dag dat we samen verder kunnen groeien, dat ik los mag, maar vooral los kan laten. Zonder de hulp van Meneer was dat nooit gelukt. Was het meisje wat ik eens in de spiegel zag, nog verder afgedreven over die donkere zwarte golven van angst en verdriet. Maar vandaag mag, en kan ze stralen. Mag ze genieten van haar Meneer. En mag ze ook haar Meneer laten genieten van Zijn meisje. Die gedachten samen met de gevoelens die Meneer teweeg brengt, halen de warme stralen van de zon naar binnen, ook al is het buiten op dit moment donker. En genieten samen dat gaan we zeker nog meer doen vandaag. Als ik die ogen van Meneer zie, dan staat er nog heel wat in de planning.

 

De zweep blijft om me heen krullen. Mijn huid gloeit, af en toe slaak ik een kreet, maar dat is niet het enige. Meneer weet altijd precies datgene te doen wat mij nog meer opwindt. Pijn is voor nu zeker iets wat mij verlost van de laatste spanning die in mijn lichaam zit. En buiten dat het me verlost, word ik daar ook nog eens vreselijk geil van. Het bloed raast door mijn lijf, het vocht loopt langs mijn been, maar alles wat ik mag is blijven staan. 

 

Misschien is het voor nu, juist dat wel, wat me nog verder in dat gevoel brengt. Het overwicht wat Meneer over me heeft, dat wat ik Hem vrijwillig gegeven heb, voelt super veilig. Hij bepaald waar tussen dit meisje zich voor nu beweegt. Die controle binnen de regels en grenzen die we samen besproken hebben, geven me dat gevoel van volledige vrijheid, geborgenheid en veiligheid.

 

Het geluid van de zweep is verdwenen. De kamer is stil. Meneer kijkt me vol bewondering aan. Zijn hand gaat over mijn billen. Zachtjes knijpt Hij. En daarna flink wat harder. Ik kreun. Zijn andere hand is ineens bij mijn borst. Trekt heel hard aan mijn tepel. Even slaak ik een gil. Meneer lacht voluit.

 

“Ah, ik hoor het, dit meisje geniet volop. Dat is ook juist wat ik wil zien. Volop genot en niets anders. Zal eens voelen hoe zeer ze geniet.”

 

Voordat die woorden bij me binnen zijn, dringen de vingers van Meneer diep bij me naar binnen. Daar was ook geen enkele moeite voor nodig, want ik drijf bijna weg op de onstuimige golven van geilheid. 

 

“Oh kijk, ze is echt heel erg nat dit meisje. Die troep moet ze dan ook maar even zelf een beetje gaan opruimen. Of niet dan?”

 

Voor mijn gezicht zie ik de vingers van Meneer die glinsteren van alle nattigheid. Als vanzelf open ik mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Meneer stopt Zijn vingers in mijn mond en ik zuig al het vocht, mijn geilheid, van Zijn vingers.

 

“Smaakt het meisje?”

 

“Ja Meneer, ik geniet van de geilheid van Uw meisje. Dank U.”

 

“Als ze er zo van kan genieten moet ze er nog maar wat meer van gaan krijgen.” 

“Als dat mag Meneer, dan heel graag.”

 

En weer vliegen de vingers van Meneer naar binnen. Ze gaan als een razende tekeer. IK word natter en natter. Kreunend van genot laat ik het gebeuren. En dan stoot de hand van Meneer bij me naar binnen en houdt hij stil. Ik voel alle spieren van mijn lichaam knijpen, mijn kutje sluit zich geheel om de hand van Meneer heen. Het gevoel wat dat teweeg brengt vliegt omhoog door mijn buik. Niet veel later beweegt Meneer heel rustig heen en weer met Zijn vingers. Diep van binnen bouwt de druk op en dan spuit de geiligheid mijn lichaam op. De broek van Meneer en ook Zijn schoenen krijgen de volle laag. Op de grond ook een hele plas.

 

“Meisje op je knieën. Ruim die geiligheid eens heel snel op met dat warme tongetje van je.”

 

Even kijk ik Meneer aan. Sta nog iets wankel op mijn knieën. Maar zak op de grond en doe wat me opgedragen is. Kan het niet laten om Meneer iets uit te dagen. Dus ik slurp wat vocht van de grond, hef mijn hoofd omhoog en lik mijn lippen af terwijl ik Meneer brutaal in Zijn ogen kijk. Ik ga nog eens kruipend om de vochtige plek op de grond heen. En daag Meneer nogmaals uit. 

 

“Heeft dit meisje nog niet genoeg ontvangen? Wil ze nog meer? Eens kijken wat Meneer aan die brutale snoet kan doen. Hop hop, sta maar op. Handen op de tafel. En ik wil je niet horen. Is dat duidelijk?”

 

Snel sta ik op.

 

“Ja Meneer, U bent duidelijk. Dit meisje moet stil zijn.”

 

Mijn handen zet ik op de tafel. De voet van Meneer tikt tegen mijn schoen.

 

“Benen in spreidstand en ik wil dat je je kont aan me aanbied. Dus snel in de houding.”

 

Ik ga verder van de tafel staan met mijn voeten. Spreid mijn benen en buig naar voren. Zet mijn handen weer op de tafel. Mijn hart bonkt van opwinding. Niet wetende wat Meneer gaat doen. Die strenge, duidelijke toon in Zijn stem windt me nog meer op. 

 

Zijn handen gaan weer over mijn billen. Een harde, ferme tik volgt. Ik slaak een kreet.

 

“Wat heb ik gezegd? Mijn meisje is volledig stil.”

 

Ik wilde wat zeggen maar slik snel mijn woorden in. Dit meisje, Zijn meisje moet zich stil houden.

 

Er volgt nog een tik en die ontvang ik in stilte. En alsof dat de bedoeling was ontstaat er voor een korte tijd ook een volledige stilte. Als ik goed luister hoor ik in de verte wel wat rommelen, maar voor mijn gevoel is dat heel ver weg. Ik ga helemaal op in wat er met mezelf gaande is. Dat het geluid om me heen langzaam wegvalt. Wanneer Meneer dan ook iets hards, kouds en zwaars bij me naar binnen duwt komt dat als donderslag bij heldere hemel. Waardoor ik toch weer reageer en enigszins geluid maak. Maar Meneer reageert daar niet op. Of toch wel. Niet veel later landt de cane op mijn billen.

 

“Meisje, je gaat nu meetellen. We gaan tot vijftig maar iedere tik die je mis telt, geeft er 10 extra. Is dat duidelijk?”

 

“Ja Meneer, dat is heel duidelijk.”

 

Gehoorzaam tel ik met de klappen van de cane mee. Heel rustig en beheerst deelt Meneer de klappen uit. Bij de laatste klap slaak ik een zucht van opluchting. 

 

“Goed zo meisje, dat heb je heel goed gedaan. Adem maar even goed in en uit. Kom maar weer even op adem voor we verder gaan. Want ik ben nog niet klaar. Je verdiend nog veel meer.”

 

“Dank U wel Meneer”

 

Ik mag even gaan zitten op de houten stoel die naast de tafel staat. Mijn billen doen echt zeer maar ik ga zitten. Op tafel staat al een glas water voor me. In alle rust drink ik het glas leeg en kom weer een beetje bij. Meneer komt naast me staan en haalt Zijn hand door mijn haar.

 

“Ben je er weer een beetje meisje?”

 

“Ja Meneer. Dit meisje kan er weer even tegen.”

 

“Dan gaat dit meisje nu op haar knietjes en zorgt ze voor Meneer. Je weet wat je te doen staat.”

 

“Ja Meneer, ze weet heel goed wat haar te doen staat. En dat doet ze met alle liefde voor Meneer Zijn genot, maar ook voor de hare. U kunt dit meisje geen groter plezier doen.”

 

Ik kniel neer voor Meneer. Maak de rits van Zijn broek open, en haal al die heerlijkheid naar buiten. Dat Meneer opgewonden is geraakt is duidelijk te zien. Zodra ik met mijn warme natte tong de top van Zijn pik aanraak hoor ik Hem al genieten. En wanneer Meneer geniet, geniet dit meisje ook. Heel rustig zuig ik hem naar binnen. Wil graag genieten van ieder moment, iedere druppel en ieder geluid. Heel diep stoot Meneer Zijn pik naar binnen en grijpt met zijn handen mijn staart vast. Wanneer Zijn pik helemaal binnen is houdt hij me stevig vast. Ik snak naar adem. Kijk Meneer in Zijn ogen maar Hij houdt vast. Tranen lopen al over mijn wangen. Er verschijnt een grote lach op Zijn gezicht en dan laat Hij los. 

 

“Doe maar meisje, de regie ligt nu even geheel bij jou. Geniet met volle teugen.”

 

Terwijl de tranen nog even doorlopen, zuig ik Meneer Zijn heerlijke stijve pik nog eens heel diep naar binnen. Pak met mijn handen Zijn ballen en schacht vast en laat Hem genieten totdat ook Meneer steeds verder in extase raakt en uiteindelijk klaarkomt in mijn mond. Wanneer dat gebeurd houdt Hij nog even mijn hoofd vast terwijl Hij heel diep binnen is. Al dat heerlijke goud probeer ik gelijk ook door te slikken want wil niets verloren laten gaan. Nog een paar keer stoot Meneer diep naar binnen en dan laat Hij me los.

 

“Dank je wel Meisje. Jij weet heel goed waar jouw Meneer van houdt.”

 

Hij reikt Zijn hand naar me uit en laat me opstaan. Zijn armen gaan om me heen en Hij houdt me heel stevig vast. 

 

“Zullen we nog even samen op de bank gaan zitten beneden. En nog even nagenieten met een drankje. Wil ook nog graag wat met je praten?”

 

“Heel graag Meneer. Ik heb genoten en wil dat zeker nog veel langer samen met U doen.”

 

Samen gaan we naar beneden, drinken samen wat. En hebben nog een lang gesprek tot diep in de nacht over deze dag, maar ook over onze toekomst samen. Een toekomst die we samen willen gaan schrijven op een prachtige nieuwe schone bladzijde, in een nieuw boek.

Dank U wel Meneer voor de kans die U me heeft gegeven om mijn leven een andere draai te kunnen en mogen geven. Die dag dat U me opzocht heeft me gebracht tot waar ik nu ben. Voor altijd blijf ik U dankbaar, voor altijd blijf ik de Uwe, Voor altijd samen.

Dank U voor het veranderde beeld van dit meisje in haar spiegel.

© 17 juli 2020 By kleintje

Pagina delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven